Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko parafiraj ako boga znas. Ode forum u mp3 od cekanja i dosade. 
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jel to jos nije sluzbeno???
Prodaj se klocu vec jednom! PRODAJ SE!!!
Prodaj se klocu vec jednom! PRODAJ SE!!!
Izgleda da su nekima zivci opasno popustili od cekanja 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Do titule 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
-
Evil Genius II
prije ce sensei husika priznati pjanica kao gospodara svemira nego sto ce garcia odustati od 4-3-3. plus, roma trenutno ima 6, 7 krilnih igraca za 2 pozicije, a u toj formaciji je stavljen samo jedan i to kao napadac 
Manchester CityEdin Dzeko’s move from Manchester City to Roma is still not done but is getting closer, according to Sky ****.
Apparently a fee has been agreed and only the structure of the payment needs to be sorted.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Da, i ja sam to pomislio odmah cim sam vidio ovu sliku gore... Sad mu nekako i prirodno dodje tih 4-3-3, sa Pjanicem, Nainggolanom i de Rossiem u vezi, i Dzekom u napadu. Salah bi trebao biti jedan krilni, a drugi ne znam. Gervinho bi bio idealan da ima koju dasku u glavi.Evil Genius II je napisao/la:prije ce sensei husika priznati pjanica kao gospodara svemira nego sto ce garcia odustati od 4-3-3. plus, roma trenutno ima 6, 7 krilnih igraca za 2 pozicije, a u toj formaciji je stavljen samo jedan i to kao napadac
Viđoh ovu sliku na Fb, a isto mislim, da ce igrati i ovu sezonu 4-3-3. Samo ne znam gdje bi onda za Tottija bilo mjesta, ako ce u sredini biti Radja, Pjanic, Strotman(De Rossi moze i na stopera)SlevinKelevra je napisao/la:Da, i ja sam to pomislio odmah cim sam vidio ovu sliku gore... Sad mu nekako i prirodno dodje tih 4-3-3, sa Pjanicem, Nainggolanom i de Rossiem u vezi, i Dzekom u napadu. Salah bi trebao biti jedan krilni, a drugi ne znam. Gervinho bi bio idealan da ima koju dasku u glavi.Evil Genius II je napisao/la:prije ce sensei husika priznati pjanica kao gospodara svemira nego sto ce garcia odustati od 4-3-3. plus, roma trenutno ima 6, 7 krilnih igraca za 2 pozicije, a u toj formaciji je stavljen samo jedan i to kao napadac
Meni je Gervinho ok, imao je dosta dobrih poteza i utakmica, a sto se tice Iturbea valjda mu ova sezona bude bolja, jer ono iz prosle je zali boze para
Re: RE: Re: Edin Džeko
Zar je Florenzi desni bek? Ja bih njega gurnuo na mjesto Keite,Keitu na klupu a dovest nekoga na mjesto desnog beka.Sheyi je napisao/la:Do titule
[img]https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-0/11822848_1182737728408193_6857411646880534965_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=6259018616450ef13221717682557308&oe=56503F18&__gda__=1447022625_8c7ea1ed0e0f0a758a86ccfc9aec9f1d[/img]
Takodjer i lijevi bek drugi treba bar kao konkurencija jer nije to taj Cole.
Sto se tice Pjanketa bolje njemu lezi sredina terena i da bude play sa pozicije CM nego CAM.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
izdajniče, na lomaču te trebaSheyi je napisao/la:Do titule
Sheyi je napisao/la:Do titule
...bra'o
Nisam ja izdajnik, vec nisam strastveni navijač kao tiChinaglia je napisao/la:izdajniče, na lomaču te trebaSheyi je napisao/la:Do titule
A ne mozes to reciSheyi je napisao/la:Nisam ja izdajnik, vec nisam strastveni navijač kao tiChinaglia je napisao/la:izdajniče, na lomaču te trebaSheyi je napisao/la:Do tituleLazio mi je drag klub uvijek bio, jos sad je tu Lulić, znači još više ih volim. Romu prije nisam gotivio, ali Mire, plus Džeko sad, dođosmo do toga da u mom srcu isti status imaju dva rimska kluba, i bio bih sretan ako bi jedan od ta dva podigao titulu na kraju sezone.
![]()
![]()
Ili Roma ili Lacio.Nema trece a u tvom slucaju to je Roma
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Totti nije bio konstantan ni prosle sezone, a nece ni slijedece s obzirom na pojacanja. Uostalom, ako nekog i izbaci iz prvih 11, to sigurno nece biti Dzeko.Sheyi je napisao/la: Viđoh ovu sliku na Fb, a isto mislim, da ce igrati i ovu sezonu 4-3-3. Samo ne znam gdje bi onda za Tottija bilo mjesta, ako ce u sredini biti Radja, Pjanic, Strotman(De Rossi moze i na stopera)nesto mi jos djeluje nestvarno da bi Totti mogao presjediti vecinu utakmica, da li Garcia ima hrabrosti za to?
Meni je Gervinho ok, imao je dosta dobrih poteza i utakmica, a sto se tice Iturbea valjda mu ova sezona bude bolja, jer ono iz prosle je zali boze para
I dobro,kad možemo očekivati navalu bosancerosa na Romin forum?
Kako ćemo komentarisat na engleskom ili bosanskom pošto italijanski ne znamo

zmaj348 je napisao/la:I dobro,kad možemo očekivati navalu bosancerosa na Romin forum?Kako ćemo komentarisat na engleskom ili bosanskom pošto italijanski ne znamo
![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Fumare mio cazzo moj mili braco 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
' Kome ba mi da se prilagođavamo, nek' se oni nama prilagođavaju ... 'zmaj348 je napisao/la:I dobro,kad možemo očekivati navalu bosancerosa na Romin forum?Kako ćemo komentarisat na engleskom ili bosanskom pošto italijanski ne znamo
![]()
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.