Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Do titule 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
-
Evil Genius II
prije ce sensei husika priznati pjanica kao gospodara svemira nego sto ce garcia odustati od 4-3-3. plus, roma trenutno ima 6, 7 krilnih igraca za 2 pozicije, a u toj formaciji je stavljen samo jedan i to kao napadac 
Manchester CityEdin Dzeko’s move from Manchester City to Roma is still not done but is getting closer, according to Sky ****.
Apparently a fee has been agreed and only the structure of the payment needs to be sorted.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Da, i ja sam to pomislio odmah cim sam vidio ovu sliku gore... Sad mu nekako i prirodno dodje tih 4-3-3, sa Pjanicem, Nainggolanom i de Rossiem u vezi, i Dzekom u napadu. Salah bi trebao biti jedan krilni, a drugi ne znam. Gervinho bi bio idealan da ima koju dasku u glavi.Evil Genius II je napisao/la:prije ce sensei husika priznati pjanica kao gospodara svemira nego sto ce garcia odustati od 4-3-3. plus, roma trenutno ima 6, 7 krilnih igraca za 2 pozicije, a u toj formaciji je stavljen samo jedan i to kao napadac
Viđoh ovu sliku na Fb, a isto mislim, da ce igrati i ovu sezonu 4-3-3. Samo ne znam gdje bi onda za Tottija bilo mjesta, ako ce u sredini biti Radja, Pjanic, Strotman(De Rossi moze i na stopera)SlevinKelevra je napisao/la:Da, i ja sam to pomislio odmah cim sam vidio ovu sliku gore... Sad mu nekako i prirodno dodje tih 4-3-3, sa Pjanicem, Nainggolanom i de Rossiem u vezi, i Dzekom u napadu. Salah bi trebao biti jedan krilni, a drugi ne znam. Gervinho bi bio idealan da ima koju dasku u glavi.Evil Genius II je napisao/la:prije ce sensei husika priznati pjanica kao gospodara svemira nego sto ce garcia odustati od 4-3-3. plus, roma trenutno ima 6, 7 krilnih igraca za 2 pozicije, a u toj formaciji je stavljen samo jedan i to kao napadac
Meni je Gervinho ok, imao je dosta dobrih poteza i utakmica, a sto se tice Iturbea valjda mu ova sezona bude bolja, jer ono iz prosle je zali boze para
Re: RE: Re: Edin Džeko
Zar je Florenzi desni bek? Ja bih njega gurnuo na mjesto Keite,Keitu na klupu a dovest nekoga na mjesto desnog beka.Sheyi je napisao/la:Do titule
[img]https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-0/11822848_1182737728408193_6857411646880534965_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=6259018616450ef13221717682557308&oe=56503F18&__gda__=1447022625_8c7ea1ed0e0f0a758a86ccfc9aec9f1d[/img]
Takodjer i lijevi bek drugi treba bar kao konkurencija jer nije to taj Cole.
Sto se tice Pjanketa bolje njemu lezi sredina terena i da bude play sa pozicije CM nego CAM.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
izdajniče, na lomaču te trebaSheyi je napisao/la:Do titule
Sheyi je napisao/la:Do titule
...bra'o
Nisam ja izdajnik, vec nisam strastveni navijač kao tiChinaglia je napisao/la:izdajniče, na lomaču te trebaSheyi je napisao/la:Do titule
A ne mozes to reciSheyi je napisao/la:Nisam ja izdajnik, vec nisam strastveni navijač kao tiChinaglia je napisao/la:izdajniče, na lomaču te trebaSheyi je napisao/la:Do tituleLazio mi je drag klub uvijek bio, jos sad je tu Lulić, znači još više ih volim. Romu prije nisam gotivio, ali Mire, plus Džeko sad, dođosmo do toga da u mom srcu isti status imaju dva rimska kluba, i bio bih sretan ako bi jedan od ta dva podigao titulu na kraju sezone.
![]()
![]()
Ili Roma ili Lacio.Nema trece a u tvom slucaju to je Roma
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Totti nije bio konstantan ni prosle sezone, a nece ni slijedece s obzirom na pojacanja. Uostalom, ako nekog i izbaci iz prvih 11, to sigurno nece biti Dzeko.Sheyi je napisao/la: Viđoh ovu sliku na Fb, a isto mislim, da ce igrati i ovu sezonu 4-3-3. Samo ne znam gdje bi onda za Tottija bilo mjesta, ako ce u sredini biti Radja, Pjanic, Strotman(De Rossi moze i na stopera)nesto mi jos djeluje nestvarno da bi Totti mogao presjediti vecinu utakmica, da li Garcia ima hrabrosti za to?
Meni je Gervinho ok, imao je dosta dobrih poteza i utakmica, a sto se tice Iturbea valjda mu ova sezona bude bolja, jer ono iz prosle je zali boze para
I dobro,kad možemo očekivati navalu bosancerosa na Romin forum?
Kako ćemo komentarisat na engleskom ili bosanskom pošto italijanski ne znamo

zmaj348 je napisao/la:I dobro,kad možemo očekivati navalu bosancerosa na Romin forum?Kako ćemo komentarisat na engleskom ili bosanskom pošto italijanski ne znamo
![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Fumare mio cazzo moj mili braco 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
' Kome ba mi da se prilagođavamo, nek' se oni nama prilagođavaju ... 'zmaj348 je napisao/la:I dobro,kad možemo očekivati navalu bosancerosa na Romin forum?Kako ćemo komentarisat na engleskom ili bosanskom pošto italijanski ne znamo
![]()
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Sve je dobro dok mu ne amerikaniziraju ime pa bude Jako.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sky Sports
Edin Dzeko’s move from Manchester City to Roma is still not done but is getting closer, according to Sky ****.
Apparently a fee has been agreed and only the structure of the payment needs to be sorted.
Edin Dzeko’s move from Manchester City to Roma is still not done but is getting closer, according to Sky ****.
Transfer Dzeke u Romu je sve izvjesnija stvar, samo me strah da se ne pojavi Safet i kaze: Transfer u Romu je gotova stvar.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nista se ti drug ne brini. Dzeko potpisuje u utorakPivopija je napisao/la:Transfer Dzeke u Romu je sve izvjesnija stvar, samo me strah da se ne pojavi Safet i kaze: Transfer u Romu je gotova stvar.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo