Pa kad bi npr ekipa iz trece lige osvojila kup i po tom pravilu direktno usla u prvu ligu odmah te sezone manje ekipa iz trece lige ide u drugu,a i iz druge u prvu ligu. Tako da je to tehnicki ne izvodivo. Nigdje nema da ekipa koja osvoji kup ide u prvu ligu bez obzira na trenutni rang takmicenja. Zna se kako se stice pravo igranja u najvisem rangu.DANTES je napisao/la:kako bi to tačno ispaštale
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
prvo ovo je igra...
drugo ako je nema ne znači da neće biti ovog pravila... treće ne ne bi manje ulazilo već bi više ispadalo.
npr ako neko iz treće lige uđe u prvu iz prve i druge ispada po jedna ekipa više...
drugo ako je nema ne znači da neće biti ovog pravila... treće ne ne bi manje ulazilo već bi više ispadalo.
npr ako neko iz treće lige uđe u prvu iz prve i druge ispada po jedna ekipa više...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Umjesto trajno banovanog (
) kapitena @Cartmana novi igrac ekipe Jedinstvo Manchester je @Policeman. Novi kapiten je @forza. Ako je potrebno da i on potvrdi ovo sve, potvrdice kad naleti ovdje. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
Nerminovic
- Kontakt:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Umjesto trajno banovanog () kapitena @Cartmana novi igrac ekipe Jedinstvo Manchester je @Policeman. Novi kapiten je @forza. Ako je potrebno da i on potvrdi ovo sve, potvrdice kad naleti ovdje.
Igrajte za Cartmana
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jedinstvo Manchester jel vas stid
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Jedinstvo Manchester jel vas stid
BackSpace United
BackSpace United
zasto jel to zabranjeno profesionalcima da ucestvujuVirtu4l je napisao/la:Jedinstvo Manchester jel vas stid
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Evo i ovdje cu isto napisat i zamolit @ deyu da potvrdi moj ulazak u gongashe. 
04.10.2009 !!
Mislim da je ovaj transfer vec ranije zavrsen,ali eto ako hoces da te ko Džeku dočekamosarajlija je napisao/la:Evo i ovdje cu isto napisat i zamolit @ deyu da potvrdi moj ulazak u gongashe.
sarajlija je novi igrac Gongasha
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Nisam znao a hvala lijepo ne moras bas ko dzeku ali ako vec insistiras na to moze nije problem, salu na stranu jedva cekam da pocnemo kapitenu moj novi .deyo je napisao/la:Mislim da je ovaj transfer vec ranije zavrsen,ali eto ako hoces da te ko Džeku dočekamosarajlija je napisao/la:Evo i ovdje cu isto napisat i zamolit @ deyu da potvrdi moj ulazak u gongashe.![]()
![]()
![]()
nije problem
![]()
sarajlija je novi igrac Gongasha
04.10.2009 !!
Na startu 14.sezone zelim svim igracima puno srece i golova.Nadam se da ce ovo biti jos jedna uspjesna sezona kako za nas clanove saveza tako i za sve igrace lige.
Superkup sam mislio postaviti za Nedjelju no nema dovoljno parova tako da sam odlucio da se postavi za Plej off LP 18.08.
Superkup sam mislio postaviti za Nedjelju no nema dovoljno parova tako da sam odlucio da se postavi za Plej off LP 18.08.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
Nerminovic
- Kontakt:
Idemo po bod
@Sheyi @Marsal
@Sheyi @Marsal
BackSpace United
BackSpace United
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Evo i ovdje...
Sarajevo1946 je napisao/la:Treba jedan igrač za La Vecchia Signoru, uslov da simpatiše Juventus.Nešto kao Athletic Bilbao, samo domaći igrači su u dodadašnjoj historiji branili boje ovoga kluba, a ako ne bude nikoga, možda napravimo presedan.
![]()
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
U slučaju presedana, ja se javljamSarajevo1946 je napisao/la:Evo i ovdje...
Sarajevo1946 je napisao/la:Treba jedan igrač za La Vecchia Signoru, uslov da simpatiše Juventus.Nešto kao Athletic Bilbao, samo domaći igrači su u dodadašnjoj historiji branili boje ovoga kluba, a ako ne bude nikoga, možda napravimo presedan.
![]()
https://****.com - Singles In My Area - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Local Dating [/url]
-
gojzerica
- Kontakt:
ako hoćete možemo nekako dogovoriti transfer, ja da pređem iz Delfina u LVS, a u Delfine novi igrač..
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Zvanično:
Gojzerica novi član Stare dame, kad ga možemo registrovati, može li odmah tipovati?
@Hut probaj sa Delfinima.

Gojzerica novi član Stare dame, kad ga možemo registrovati, može li odmah tipovati?
@Hut probaj sa Delfinima.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Da li nekoj ekipi treba igrac ?
https://****.com - Singles In My Area - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Local Dating [/url]
Sretno svim ekipama u ligi i da opet Topnici osvoje.
Prvo kolo je tipovalo 74 igraca od mogucih 90. Od toga dvije citave ekipe nisu tipovale,a to su Mislish i Blue Train.
Prvo kolo je tipovalo 74 igraca od mogucih 90. Od toga dvije citave ekipe nisu tipovale,a to su Mislish i Blue Train.
Hoćemo da izbacimo kapitena, nije tipovao.Nerminovic je napisao/la:Idemo po bod![]()
@Sheyi @Marsal
#Marsalout
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.