Patrice_Evra_3 je napisao/la:Umjesto trajno banovanog () kapitena @Cartmana novi igrac ekipe Jedinstvo Manchester je @Policeman. Novi kapiten je @forza. Ako je potrebno da i on potvrdi ovo sve, potvrdice kad naleti ovdje.
Igrajte za Cartmana
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Umjesto trajno banovanog () kapitena @Cartmana novi igrac ekipe Jedinstvo Manchester je @Policeman. Novi kapiten je @forza. Ako je potrebno da i on potvrdi ovo sve, potvrdice kad naleti ovdje.
Virtu4l je napisao/la:Jedinstvo Manchester jel vas stid
zasto jel to zabranjeno profesionalcima da ucestvujuVirtu4l je napisao/la:Jedinstvo Manchester jel vas stid
Mislim da je ovaj transfer vec ranije zavrsen,ali eto ako hoces da te ko Džeku dočekamosarajlija je napisao/la:Evo i ovdje cu isto napisat i zamolit @ deyu da potvrdi moj ulazak u gongashe.
Nisam znao a hvala lijepo ne moras bas ko dzeku ali ako vec insistiras na to moze nije problem, salu na stranu jedva cekam da pocnemo kapitenu moj novi .deyo je napisao/la:Mislim da je ovaj transfer vec ranije zavrsen,ali eto ako hoces da te ko Džeku dočekamosarajlija je napisao/la:Evo i ovdje cu isto napisat i zamolit @ deyu da potvrdi moj ulazak u gongashe.![]()
![]()
![]()
nije problem
![]()
sarajlija je novi igrac Gongasha
Sarajevo1946 je napisao/la:Treba jedan igrač za La Vecchia Signoru, uslov da simpatiše Juventus.Nešto kao Athletic Bilbao, samo domaći igrači su u dodadašnjoj historiji branili boje ovoga kluba, a ako ne bude nikoga, možda napravimo presedan.
![]()
U slučaju presedana, ja se javljamSarajevo1946 je napisao/la:Evo i ovdje...
Sarajevo1946 je napisao/la:Treba jedan igrač za La Vecchia Signoru, uslov da simpatiše Juventus.Nešto kao Athletic Bilbao, samo domaći igrači su u dodadašnjoj historiji branili boje ovoga kluba, a ako ne bude nikoga, možda napravimo presedan.
![]()
Hoćemo da izbacimo kapitena, nije tipovao.Nerminovic je napisao/la:Idemo po bod![]()
@Sheyi @Marsal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.