Ne kontam sta si napisao.nime_tm87 je napisao/la: eki to ...
Joj samo da nam je privesti ovu sezonu kraju,dosta vala vise ovog mucenja...
Moderator/ica: vlakanje
Ne kontam sta si napisao.nime_tm87 je napisao/la: eki to ...
tebi stvarno treba prevodilacnime_tm87 je napisao/la:eki to ...tatamata je napisao/la:Razbicemo Zeljeznicar u srijedu!Samo cu to reci...
$ " ? " " " у & " ",па $ " $ се ",$ % "mele je napisao/la:borac je jesenas dao zelji dva gola ,cisto sumljam da to mogu ponoviti a da zeljo neda go
$ " $ ? на ' '. ? " на овој " " ? & ?, % - " $ " " ?.drop je napisao/la:Želja svih u klubu im je kup![]()
pa dobro bar su realni i pošteni prema sebi , titula ih svakako ne zanima.
Ali otkud sad ovoliko iznenadno zanimanje za kupdobro vidjecemo šta ce se dešavati u perspektivi.
Gdje vam onaj prognozer koji je pisao "ceracemo se jos"...da nije odustao od ceranja.
jesam -priznajem...ko priznaje pola mu se prašta? ? je napisao/la:$ " $ ? на ' '. ? " на овој " " ? & ?, % - " $ " " ?.drop je napisao/la:Želja svih u klubu im je kup![]()
pa dobro bar su realni i pošteni prema sebi , titula ih svakako ne zanima.
Ali otkud sad ovoliko iznenadno zanimanje za kupdobro vidjecemo šta ce se dešavati u perspektivi.
Gdje vam onaj prognozer koji je pisao "ceracemo se jos"...da nije odustao od ceranja.
Mislim da cete vi u BL sigurno izgubiti sad u srijedu...Sad je samo pitanje kojim rezultatom,i da li cete uspjeti to preokrenuti u Sarajevu._Bad_boy je napisao/la:nadam se dobroj utakmici u srijedu i takodje dobrom navijanju..sto se tice kvaliteta utakmice mislim da se sastaju trenutno dvije najbolje ekipe u BIH i da kvalitet utakmice nebi trebao doci u pitanje..kao sto smo mogli vidjeti i sami u ovogodisnjim susretima ova dva kluba.Iskreno bi volio da zeljo jos u Banjaluci rijesi pitanje pobjednika kupa,i tako nam donese duplu titulu koju svi navijaci zelje prizeljkuju..
p.s.sto se tice ove cifre od 150 000,i ja kao navijac zelje zaista sumnjam u to..zastoo?zato sto je borac vec izborio evropu kroz ligu i ne vidim razlog za to..znaci na teren i nadam se da cemo na kraju ipak mi navijaci zelje izaci zadovoljniji od vas
Na osnovu cega si toliko sigurantatamata je napisao/la:Mislim da cete vi u BL sigurno izgubiti sad u srijedu...Sad je samo pitanje kojim rezultatom,i da li cete uspjeti to preokrenuti u Sarajevu._Bad_boy je napisao/la:nadam se dobroj utakmici u srijedu i takodje dobrom navijanju..sto se tice kvaliteta utakmice mislim da se sastaju trenutno dvije najbolje ekipe u BIH i da kvalitet utakmice nebi trebao doci u pitanje..kao sto smo mogli vidjeti i sami u ovogodisnjim susretima ova dva kluba.Iskreno bi volio da zeljo jos u Banjaluci rijesi pitanje pobjednika kupa,i tako nam donese duplu titulu koju svi navijaci zelje prizeljkuju..
p.s.sto se tice ove cifre od 150 000,i ja kao navijac zelje zaista sumnjam u to..zastoo?zato sto je borac vec izborio evropu kroz ligu i ne vidim razlog za to..znaci na teren i nadam se da cemo na kraju ipak mi navijaci zelje izaci zadovoljniji od vas
' " је $ у & $.cole-ch je napisao/la:MARIĆ: MOŽEMO DO DUPLE KRUNE!
Da li je ovaj covek ovo stvarno izjavio ili je ovo jos jedna bravurija ss.ba "zurnalista"!
Jeste izjavio i ne znam sta tu ima cudno...Nece valjda reci predajemo se...cole-ch je napisao/la:MARIĆ: MOŽEMO DO DUPLE KRUNE!
Da li je ovaj covek ovo stvarno izjavio ili je ovo jos jedna bravurija ss.ba "zurnalista"!
Pa jednostavno,domaci teren,14 hiljada ljudi...vasim igracima nece biti lako,kao sto ni nasima nije bilo lako na Grbavici.Mozda sam pretjerao sa tim sigurno,ali tesko cete izbjeci poraz.Esii TM87 je napisao/la: Na osnovu cega si toliko siguran
Jesi ti stvarno glup ili se pravis?Covjece vidis li ti kako igra Borac s Maricem na celu...drop je napisao/la:Eno sad Marić im idiot![]()
![]()
covjek ih doveo u Evropu poslije 30 godina (i pitanje je kad ce opet vidjeti evrope ocima) i opet im idiot
strašno
Ај не " " & ", " " је, % " ?? " нас $ у европуdrop je napisao/la:Eno sad Marić im idiot![]()
![]()
covjek ih doveo u Evropu poslije 30 godina (i pitanje je kad ce opet vidjeti evrope ocima) i opet im idiot
strašno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.