Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I šta da ga nismo prodali? Misliš da bi naredne sezone vrijedio toliko? Zbog tih 200 hiljada bi mogao napraviti novog Svraku.ZaZelju je napisao/la:Sa ovakvim stavom mogli smo dobiti preko 700,000 eura. Čak i da nam niko ne ponudi toliko novca moglo se Bajiću povećati plata s kojom će on biti zadovoljan jer mišljenja sam da ćemo brzo uvidjeti da smo oslabljeni njegovim odlaskom. Bez njega ne bismo imali šanse ni protiv Ferencvaroša, a ni sad protiv Standarda.
A kako ces napraviti taj uspojeh kada gledas kako da prodas igraca sto prije, jedino da uzmemo titulu i da nam se posreci kao ove godine Albancima.Virtu4l je napisao/la:I klub i liga. Statistika iz jedne od najslabijih liga u Evropi ne znači apsolutno ništa, moramo biti realni. Evo sad imamo Amira i ma koliko ga mi zakivali u zvijezde, to se ne pika kod skauta, jer igrač iz PLBiH ne može biti na cijeni kao recimo igrač iz Češke ili Mađarske, treba vremena i uspjeha da se dođe na taj nivo.uvijekuztebe1921 je napisao/la:Iskorak mozemo ocekivati kad sam klub napravi iskorak.
Očekujemo da se klub stabilizuje, nakon toga dolazi iskorak. Trenutno moramo prodavati igrače da bi klub egzistirao, kao i prethodnih godina. Imamo dva odlična primjera u komšiluku tako da ne trebamo izmišljati toplu vodu. Bajić, Beganović, Memija ili Hadžiahmetović su dokaz da idemo njihovim stopama, ali to je veoma spor proces, jer mi ni sami ne znamo gdje smo sve šuplji.propuh je napisao/la:A kako ces napraviti taj uspojeh kada gledas kako da prodas igraca sto prije, jedino da uzmemo titulu i da nam se posreci kao ove godine Albancima. Za to imamo sanse 0.001%. prodajemo momka od 21 god. i dovedemo od 30 god. koji nije bolji od mladjeg i ocekujemo neki iskorak.
ovo nam je 12. igraccorleone87 je napisao/la:
Tuzno je sto se mi stabilizujemo vec 20 god. , vrtimo u krug i cekamo taj neki iskorak. A ova generacija je imala predispozicije za iskorak ka tim svima nama nedosanjanim grupnim fazama.Virtu4l je napisao/la:Očekujemo da se klub stabilizuje, nakon toga dolazi iskorak. Trenutno moramo prodavati igrače da bi klub egzistirao, kao i prethodnih godina. Imamo dva odlična primjera u komšiluku tako da ne trebamo izmišljati toplu vodu. Bajić, Beganović, Memija ili Hadžiahmetović su dokaz da idemo njihovim stopama, ali to je veoma spor proces, jer mi ni sami ne znamo gdje smo sve šuplji.propuh je napisao/la:A kako ces napraviti taj uspojeh kada gledas kako da prodas igraca sto prije, jedino da uzmemo titulu i da nam se posreci kao ove godine Albancima. Za to imamo sanse 0.001%. prodajemo momka od 21 god. i dovedemo od 30 god. koji nije bolji od mladjeg i ocekujemo neki iskorak.
Menadžeri su isto tako veoma bitna karika u tom lancu.
imali su zlatnu priliku iz dva razlogapropuh je napisao/la:Tuzno je sto se mi stabilizujemo vec 20 god. , vrtimo u krug i cekamo taj neki iskorak. A ova generacija je imala predispozicije za iskorak ka tim svima nama nedosanjanim grupnim fazama.
Niko ne zna cifru a svi pisu trebalo je ovo trebalo je ono... Onaj sto je rekao cifru od 500.000 eura je procitao na orgu i samo ovde prepisao... Sacekajmo zvanicu stranicu kad objavi i onda svi serite dali je trebalo ili ne... I sam turski klub je rekao da je nacelno dogovoreno jer nisu sve finalizirali....Virtu4l je napisao/la:I šta da ga nismo prodali? Misliš da bi naredne sezone vrijedio toliko? Zbog tih 200 hiljada bi mogao napraviti novog Svraku.ZaZelju je napisao/la:Sa ovakvim stavom mogli smo dobiti preko 700,000 eura. Čak i da nam niko ne ponudi toliko novca moglo se Bajiću povećati plata s kojom će on biti zadovoljan jer mišljenja sam da ćemo brzo uvidjeti da smo oslabljeni njegovim odlaskom. Bez njega ne bismo imali šanse ni protiv Ferencvaroša, a ni sad protiv Standarda.