PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

zenicacelik
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la zenicacelik » 06 avg 2015, 23:34

Tifoz je napisao/la:@krmak odrađujem ali i ugostim dobro. Ono brato gurnes im suvenir na odlasku,kad su tu domaci sok od sipka,hurmasice,ruzice,baklava. Malo ih castis nasom kuhinjom. I tako pocastis bracni par iz Stuttgarta a sutra ti se citava regija Baden Wurttemberg javi s molbom za rezervaciju :clap: bola krmak ne moram te ja ucit nisi iz kalesije ko ove kunde :thumbup: :wave:
Jell I njih virtuellno odradjujes....? Lik visi na forumu :D
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 06 avg 2015, 23:35

Heller je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:@krmak odrađujem ali i ugostim dobro. Ono brato gurnes im suvenir na odlasku,kad su tu domaci sok od sipka,hurmasice,ruzice,baklava. Malo ih castis nasom kuhinjom. I tako pocastis bracni par iz Stuttgarta a sutra ti se citava regija Baden Wurttemberg javi s molbom za rezervaciju :clap: bola krmak ne moram te ja ucit nisi iz kalesije ko ove kunde :thumbup: :wave:
Angela Merkel i Obama ljetuju kod Pastrmke :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:thumbup: dobar majke mi :rol: :rol:
Al moras priznati da je co'jek car zayebancije :tokralju:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 06 avg 2015, 23:35

Neandertalac je napisao/la:
Lacoste je napisao/la:Ma puko lik.
Ma nigdje veze, ne sikiraj se.

Nego sam ja fakat i uzivo nezgodan, vjeruj mi.

Steta eto sto nismo sada u realnom svijetu, a ne u virtuelnom, sve bi ti se samo kazalo...
Ne vjerujem da si jaci od Van Dama :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 avg 2015, 23:36

Tifoz je napisao/la: I nju bi karno :urnebes: :urnebes:
Vjerujem da bi ti bila najbolja koju si dosad karo u **** konkurenciji ciganki koje se J*** za dvije cigare i tri mandarine :wave:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 avg 2015, 23:37

RN87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Lacoste je napisao/la:Ma puko lik.
Ma nigdje veze, ne sikiraj se.

Nego sam ja fakat i uzivo nezgodan, vjeruj mi.

Steta eto sto nismo sada u realnom svijetu, a ne u virtuelnom, sve bi ti se samo kazalo...
Ne vjerujem da si jaci od Van Dama :mrgreen:
Taman krenuo isto da pisem! hahaha :urnebes: :urnebes: :thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 06 avg 2015, 23:38

zenicacelik je napisao/la:
Moram vecinu vremena provoditi na netu zbog stranice i rezervacija ali tvoj smogovski mozak to ne može skontat. Haj ti brato na čimburijadu valja istuc 2000 jaja :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 avg 2015, 23:41

Tifoz je napisao/la: Moram vecinu vremena provoditi na netu zbog stranice i rezervacija ali tvoj smogovski mozak to ne može skontat. Haj ti brato na čimburijadu valja istuc 2000 jaja :urnebes: :urnebes:
150 rezervacija po satu, imas smjestajne kapacitete vece nego ostatak Mostara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 06 avg 2015, 23:43

[quote="Baader"]Čekajte, ljudi se stvarno svojevoljno, pri zdravoj pameti i razumu, stvarno kupaju u ovoj bari? I još kao neko sa strane dolazi da se kupa tu

Imaju jos dva jezera. A fotka je vjerovatno arhiva od prije sest - sedam godina. Mojne se ismijavat i kreveljit o onome sto i gdje nisi upucen
Niko, niko, samo Sloboda

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 06 avg 2015, 23:43

http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/ma ... iji-960274
Puko lik definitivno.....de malo procitaj ovo ....stoko herceGOVACKA :): )

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 06 avg 2015, 23:44

Nacistički pozdrav na jugu uz transparent za onog mađara u Ferencvarošu...pored nacionalističkih krikova sada je na red i ovo došlo,fuj s kim ja grad dijelim to jeste ono malo što ih je u Sarajevu :sick: :puke:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 avg 2015, 23:46

Denvald je napisao/la:Nacistički pozdrav na jugu uz transparent za onog mađara u Ferencvarošu...pored nacionalističkih krikova sada je na red i ovo došlo,fuj s kim ja grad dijelim to jeste ono malo što ih je u Sarajevu :sick: :puke:
Sta sam to propustio tebra?
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 06 avg 2015, 23:46

Denvald je napisao/la:Nacistički pozdrav na jugu uz transparent za onog mađara u Ferencvarošu...pored nacionalističkih krikova sada je na red i ovo došlo,fuj s kim ja grad dijelim to jeste ono malo što ih je u Sarajevu :sick: :puke:

slika

A Izudinovci u biblioteci. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rigotina
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rigotina » 06 avg 2015, 23:46

zenicacelik je napisao/la:http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/ma ... iji-960274
Dan te nejebo kolko vas truju pola grada vam je mutiralo. Najveci freak show na svijetu. Za ginesa ste
goveđigulašmajka

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 06 avg 2015, 23:48

zenicacelik je napisao/la:http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/ma ... iji-960274
Cuj stoko :urnebes: :urnebes: brato provalili smo te ko si
[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes: :rol:

Divi ga krmak :rol: mutirao od smoga pa mlati majmuna po cesti :urnebes:
DŽELO ODLAZI

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 06 avg 2015, 23:50

Tifoz je napisao/la:
zenicacelik je napisao/la:
Moram vecinu vremena provoditi na netu zbog stranice i rezervacija ali tvoj smogovski mozak to ne može skontat. Haj ti brato na čimburijadu valja istuc 2000 jaja :urnebes: :urnebes:
Sta to ti iznajmljujes?komplet mostar pa toliko rezervacija?:urnebes: onda ti zena po vazdan samo hurmasice pravi za svabe :rol: bila jedna u zenici Mostarka radila u poznatoj slasticarnoj "As" na kaoniku,da nije i to tvoje :rol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 avg 2015, 23:51

Tifoz je napisao/la:
Cuj stoko :urnebes: :urnebes: brato provalili smo te ko si
[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes: :rol:

Divi ga krmak :rol: mutirao od smoga pa mlati majmuna po cesti :urnebes:
HAHAHAHAHAHAAHHA! E Ne vjerujem... :urnebes: :urnebes: Nisu ovi smogovci normalni!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 avg 2015, 23:53

High jade bar iz poštovanja prema Mirzi rahmetli ne piši to "Izudinovci". Maloumniče jadni ! Ne moraš iz poštovanja prema meni iako sam ga znao, ja nisam bitan, bar nemoj iz poštovanja prema njegovoj sestri i mami koje su same ostale i naravno njemu !!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 06 avg 2015, 23:54

titi14oldschool je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:
zenicacelik je napisao/la: Jell I njih virtuellno odradjujes....? Lik visi na forumu :D
Sta to ti iznajmljujes?komplet mostar pa toliko rezervacija?:urnebes: onda ti zena po vazdan samo hurmasice pravi za svabe :rol: bila jedna u zenici Mostarka radila u poznatoj slasticarnoj "As" na kaoniku,da nije i to tvoje :rol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To AS mi poznato.....is prve ga primala...... Mislim poen.... To je AS

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 06 avg 2015, 23:55

Od tebe nije sigurno :urnebes: :urnebes: :rol: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

High

Post Postao/la High » 06 avg 2015, 23:57

Ajzea je napisao/la:High jade bar iz poštovanja prema Mirzi rahmetli ne piši to "Izudinovci". Maloumniče jadni ! Ne moraš iz poštovanja prema meni iako sam ga znao, ja nisam bitan, bar nemoj iz poštovanja prema njegovoj sestri i mami koje su same ostale i naravno njemu !!
Izudin vam je bio zakletva dok neko nije stradao. Kancer ste trebali davno odstraniti. :kafa:

tko bi gori, eto je doli

Pozdrav pseudoetičarima i Kokotovim Belim orlovima. :wave:

Prestani citirati moje ime, smrtniče.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.