Jell I njih virtuellno odradjujes....? Lik visi na forumuTifoz je napisao/la:@krmak odrađujem ali i ugostim dobro. Ono brato gurnes im suvenir na odlasku,kad su tu domaci sok od sipka,hurmasice,ruzice,baklava. Malo ih castis nasom kuhinjom. I tako pocastis bracni par iz Stuttgarta a sutra ti se citava regija Baden Wurttemberg javi s molbom za rezervacijubola krmak ne moram te ja ucit nisi iz kalesije ko ove kunde
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- zenicacelik
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Heller je napisao/la:Angela Merkel i Obama ljetuju kod PastrmkeTifoz je napisao/la:@krmak odrađujem ali i ugostim dobro. Ono brato gurnes im suvenir na odlasku,kad su tu domaci sok od sipka,hurmasice,ruzice,baklava. Malo ih castis nasom kuhinjom. I tako pocastis bracni par iz Stuttgarta a sutra ti se citava regija Baden Wurttemberg javi s molbom za rezervacijubola krmak ne moram te ja ucit nisi iz kalesije ko ove kunde
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al moras priznati da je co'jek car zayebancije
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ne vjerujem da si jaci od Van DamaNeandertalac je napisao/la:Ma nigdje veze, ne sikiraj se.Lacoste je napisao/la:Ma puko lik.
Nego sam ja fakat i uzivo nezgodan, vjeruj mi.
Steta eto sto nismo sada u realnom svijetu, a ne u virtuelnom, sve bi ti se samo kazalo...
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Vjerujem da bi ti bila najbolja koju si dosad karo u **** konkurenciji ciganki koje se J*** za dvije cigare i tri mandarineTifoz je napisao/la: I nju bi karno![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Taman krenuo isto da pisem! hahahaRN87 je napisao/la:Ne vjerujem da si jaci od Van DamaNeandertalac je napisao/la:Ma nigdje veze, ne sikiraj se.Lacoste je napisao/la:Ma puko lik.
Nego sam ja fakat i uzivo nezgodan, vjeruj mi.
Steta eto sto nismo sada u realnom svijetu, a ne u virtuelnom, sve bi ti se samo kazalo...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Moram vecinu vremena provoditi na netu zbog stranice i rezervacija ali tvoj smogovski mozak to ne može skontat. Haj ti brato na čimburijadu valja istuc 2000 jajazenicacelik je napisao/la:Jell I njih virtuellno odradjujes....? Lik visi na forumuTifoz je napisao/la:@krmak odrađujem ali i ugostim dobro. Ono brato gurnes im suvenir na odlasku,kad su tu domaci sok od sipka,hurmasice,ruzice,baklava. Malo ih castis nasom kuhinjom. I tako pocastis bracni par iz Stuttgarta a sutra ti se citava regija Baden Wurttemberg javi s molbom za rezervacijubola krmak ne moram te ja ucit nisi iz kalesije ko ove kunde
![]()
DŽELO ODLAZI
150 rezervacija po satu, imas smjestajne kapacitete vece nego ostatak MostaraTifoz je napisao/la: Moram vecinu vremena provoditi na netu zbog stranice i rezervacija ali tvoj smogovski mozak to ne može skontat. Haj ti brato na čimburijadu valja istuc 2000 jaja![]()
Nullius in verba
[quote="Baader"]Čekajte, ljudi se stvarno svojevoljno, pri zdravoj pameti i razumu, stvarno kupaju u ovoj bari? I još kao neko sa strane dolazi da se kupa tu
Imaju jos dva jezera. A fotka je vjerovatno arhiva od prije sest - sedam godina. Mojne se ismijavat i kreveljit o onome sto i gdje nisi upucen
Imaju jos dva jezera. A fotka je vjerovatno arhiva od prije sest - sedam godina. Mojne se ismijavat i kreveljit o onome sto i gdje nisi upucen
Niko, niko, samo Sloboda
- zenicacelik
- Kontakt:
http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/ma ... iji-960274
Puko lik definitivno.....de malo procitaj ovo ....stoko herceGOVACKA
: )
Puko lik definitivno.....de malo procitaj ovo ....stoko herceGOVACKA
Nacistički pozdrav na jugu uz transparent za onog mađara u Ferencvarošu...pored nacionalističkih krikova sada je na red i ovo došlo,fuj s kim ja grad dijelim to jeste ono malo što ih je u Sarajevu

Sta sam to propustio tebra?Denvald je napisao/la:Nacistički pozdrav na jugu uz transparent za onog mađara u Ferencvarošu...pored nacionalističkih krikova sada je na red i ovo došlo,fuj s kim ja grad dijelim to jeste ono malo što ih je u Sarajevu![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Denvald je napisao/la:Nacistički pozdrav na jugu uz transparent za onog mađara u Ferencvarošu...pored nacionalističkih krikova sada je na red i ovo došlo,fuj s kim ja grad dijelim to jeste ono malo što ih je u Sarajevu![]()

A Izudinovci u biblioteci.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Dan te nejebo kolko vas truju pola grada vam je mutiralo. Najveci freak show na svijetu. Za ginesa stezenicacelik je napisao/la:http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/ma ... iji-960274
Puko lik definitivno.....de malo procitaj ovo ....stoko herceGOVACKA: )
goveđigulašmajka
Cuj stokozenicacelik je napisao/la:http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/ma ... iji-960274
Divi ga krmak
DŽELO ODLAZI
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Sta to ti iznajmljujes?komplet mostar pa toliko rezervacija?:urnebes: onda ti zena po vazdan samo hurmasice pravi za svabeTifoz je napisao/la:Moram vecinu vremena provoditi na netu zbog stranice i rezervacija ali tvoj smogovski mozak to ne može skontat. Haj ti brato na čimburijadu valja istuc 2000 jajazenicacelik je napisao/la:Jell I njih virtuellno odradjujes....? Lik visi na forumuTifoz je napisao/la:@krmak odrađujem ali i ugostim dobro. Ono brato gurnes im suvenir na odlasku,kad su tu domaci sok od sipka,hurmasice,ruzice,baklava. Malo ih castis nasom kuhinjom. I tako pocastis bracni par iz Stuttgarta a sutra ti se citava regija Baden Wurttemberg javi s molbom za rezervacijubola krmak ne moram te ja ucit nisi iz kalesije ko ove kunde
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
HAHAHAHAHAHAAHHA! E Ne vjerujem...Tifoz je napisao/la:Cuj stokozenicacelik je napisao/la:http://www.vecernji.hr/moje-zdravlje/ma ... iji-960274
![]()
brato provalili smo te ko si
![]()
![]()
Divi ga krmakmutirao od smoga pa mlati majmuna po cesti
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
High jade bar iz poštovanja prema Mirzi rahmetli ne piši to "Izudinovci". Maloumniče jadni ! Ne moraš iz poštovanja prema meni iako sam ga znao, ja nisam bitan, bar nemoj iz poštovanja prema njegovoj sestri i mami koje su same ostale i naravno njemu !!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- zenicacelik
- Kontakt:
To AS mi poznato.....is prve ga primala...... Mislim poen.... To je AStiti14oldschool je napisao/la:Sta to ti iznajmljujes?komplet mostar pa toliko rezervacija?:urnebes: onda ti zena po vazdan samo hurmasice pravi za svabeTifoz je napisao/la:Moram vecinu vremena provoditi na netu zbog stranice i rezervacija ali tvoj smogovski mozak to ne može skontat. Haj ti brato na čimburijadu valja istuc 2000 jajazenicacelik je napisao/la: Jell I njih virtuellno odradjujes....? Lik visi na forumu![]()
bila jedna u zenici Mostarka radila u poznatoj slasticarnoj "As" na kaoniku,da nije i to tvoje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izudin vam je bio zakletva dok neko nije stradao. Kancer ste trebali davno odstraniti.Ajzea je napisao/la:High jade bar iz poštovanja prema Mirzi rahmetli ne piši to "Izudinovci". Maloumniče jadni ! Ne moraš iz poštovanja prema meni iako sam ga znao, ja nisam bitan, bar nemoj iz poštovanja prema njegovoj sestri i mami koje su same ostale i naravno njemu !!
tko bi gori, eto je doli
Pozdrav pseudoetičarima i Kokotovim Belim orlovima.
Prestani citirati moje ime, smrtniče.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gost.