S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
stiže panj

inače, opet smo izgubili, neka Sigma Olomuc nas dobi 3-2, svi nas trpaju 
- Alen Škoro
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Prijateljske brate. To samo naivci gledaju.Chinaglia je napisao/la:inače, opet smo izgubili, neka Sigma Olomuc nas dobi 3-2, svi nas trpaju
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
mah, znam, al' et', da se ne pokvari atmosfera u ekipi
a to za Balu su gluposti, ne bi Lotito nikad dao toliku platu, ne znam kome, a ne retardu Bali
najviša plata je €2,5 mln, po kojem osnovu se može tvrdit' da bi Balo došao kod nas, čak i u slučaju plasmana u LP?
jebt, pa za novu platu Higuaina u Napoliju, Lazio plaća Klosea, Candrevu i Lucasa Bigliu
a to za Balu su gluposti, ne bi Lotito nikad dao toliku platu, ne znam kome, a ne retardu Bali
jebt, pa za novu platu Higuaina u Napoliju, Lazio plaća Klosea, Candrevu i Lucasa Bigliu
pomiješao si nas i vasDenno je napisao/la:Jbg kad ste sirotinja iz okoline Rima.
trpaju nas svi na pripremama, nije nešto zbog čega bih se zabrinuo
Let's see the factsChinaglia je napisao/la:pomiješao si nas i vasDenno je napisao/la:Jbg kad ste sirotinja iz okoline Rima.
embrace the chaos
bolje nemojDenno je napisao/la:Let's see the factsChinaglia je napisao/la:pomiješao si nas i vasDenno je napisao/la:Jbg kad ste sirotinja iz okoline Rima.
Lotito je navodno odbio €105 mln za četiri igrača (Felipe Anderson, De Vrij, Lucas Biglia, Parolo)
za Felipe Andersona nuđeno je €35 mln, za Lucasa Bigliu i De Vrija €25 mln, za Parola €20 mln
za Felipe Andersona nuđeno je €35 mln, za Lucasa Bigliu i De Vrija €25 mln, za Parola €20 mln
- L'Avvocato
- Kontakt:
Lazio vs Bayer04
Odlično. Ovo se mora proći.
Odlično. Ovo se mora proći.
★★★
Po meni najtezi moguci protivnik, vjerujem da su i oni nas i mi njih zeljeli izbjeci. Ali pred 60 000k plavih na Olimpiku gol se ne moze primit 
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Valencia, Monaco, ManU su sve redom teži protivnici.Zivot je napisao/la:Po meni najtezi moguci protivnik, vjerujem da su i oni nas i mi njih zeljeli izbjeci. Ali pred 60 000k plavih na Olimpiku gol se ne moze primit
Proće Lazio.
Ne mogu Švabe sa Italijanima.
Allez
Lazio volim, al' uspjeh Italijana u evropi ne volim, Forza Leverkusen 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
forza Lazio !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Eh to je ono sto nas radujeAmmare je napisao/la:Valencia, Monaco, ManU su sve redom teži protivnici.Zivot je napisao/la:Po meni najtezi moguci protivnik, vjerujem da su i oni nas i mi njih zeljeli izbjeci. Ali pred 60 000k plavih na Olimpiku gol se ne moze primit
Proće Lazio.
Ne mogu Švabe sa Italijanima.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.