Ma ti si poluretardiranChinaglia je napisao/la:Lazio volim, al' uspjeh Italijana u evropi ne volim, Forza Leverkusen
S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: S.S. Lazio
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
A daj ba ne mozes ovo napisatiChinaglia je napisao/la:Lazio volim, al' uspjeh Italijana u evropi ne volim, Forza Leverkusen
Pa ti si ludji od mene
Nista onda obojica navijamo za Lever
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Pioliju otkaz, smećarima plaćeničkim odbit' od plate, jedino me crnčuga Onazi pozitivno iznenadio
Troumio sam se da l' da napisem, al hocu. Rasista, 100% laziale. Fuj 
embrace the chaos
sta si ocekivo fašistički klub, fašistički navijačiDenno je napisao/la:Troumio sam se da l' da napisem, al hocu. Rasista, 100% laziale. Fuj
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Hajd ba, i Roma je nastala spajanjem klubova po odluci sekretara fašističke partije(ili drugim rijecima Musolini tako reko).Bukvalno korjene ima u tom režimu, šta ćeš. 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
haha, gle ovog, ovi padobranci su najjačiphily je napisao/la:sta si ocekivo fašistički klub, fašistički navijačiDenno je napisao/la:Troumio sam se da l' da napisem, al hocu. Rasista, 100% laziale. Fuj
![]()
i šta veliš, fašistički klub i fašistički navijači
nema frke, šprdam se i ja, neukusno, al' šala je šalaDenno je napisao/la:Taken easy, Chini zna da se salim.
Chinaglia je napisao/la:haha, gle ovog, ovi padobranci su najjačiphily je napisao/la:sta si ocekivo fašistički klub, fašistički navijačiDenno je napisao/la:Troumio sam se da l' da napisem, al hocu. Rasista, 100% laziale. Fuj
![]()
![]()
i šta veliš, fašistički klub i fašistički navijači![]()
fašisti bili, fašisti ostali...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
o bože, što volim kad mi neutralni objasne kako stoje stvari 
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 08 avg 2015, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
farukzidane
- Kontakt:
hajmo leverkusen,,,jos i ti da ih otreses,,,onako muski 
zidane faruče, šta ima ljudino kod tebe, otkad te nisam vidiofarukzidane je napisao/la:hajmno leverkusen,,,jos i ti da ih otreses,,,onako muski
-
farukzidane
- Kontakt:
ma konacno cekao ljudino da pocne zvanicno,,,,pa makar to bio ovaj super kup,,,mada ce mi dosaditi,,,opet istoChinaglia je napisao/la:zidane faruče, šta ima ljudino kod tebe, otkad te nisam vidiofarukzidane je napisao/la:hajmno leverkusen,,,jos i ti da ih otreses,,,onako muski
mah, bitno je da se ganja lopta i uživa uz Serie A 
-
farukzidane
- Kontakt:
sigurnoooooooChinaglia je napisao/la:mah, bitno je da se ganja lopta i uživa uz Serie A
Keita zatražio transfer, Lotito će mu ispunit' želju, cijena €15 mln, za sada, na stolu je pet ponuda, tri iz Italije, jedna iz Njemačke i jedna iz Engleske
prošle sezone je igrao malo, ove sezone bi igrao još manje, a mali smrad mi već odavno ide na neku stvar, pa mi je drago da ćemo ga nabit' nogom u dupe
na šta misliš, prosvijetli me
kad je došao u prvi tim, pružao je igre koje su nagovjestile ogroman talenat, al' prošle sezone je imao nesreću da je Mauri odigrao najbolju sezonu u karijeri i da je Felipe Anderson eksplodirao, tako da je on apsolutno ostao zakovan za klupu, a ove sezone bi mu bilo još i gore, jer je tu Kishna, a i vezni red je pojačan igračima kao što su Morrison i Milinković-Savić, pa se može igrat' s formacijama, a kako god okreneš, on je donji
kad je došao u prvi tim, pružao je igre koje su nagovjestile ogroman talenat, al' prošle sezone je imao nesreću da je Mauri odigrao najbolju sezonu u karijeri i da je Felipe Anderson eksplodirao, tako da je on apsolutno ostao zakovan za klupu, a ove sezone bi mu bilo još i gore, jer je tu Kishna, a i vezni red je pojačan igračima kao što su Morrison i Milinković-Savić, pa se može igrat' s formacijama, a kako god okreneš, on je donji
- Interista02
- Kontakt:
Mislim da je jedna od te 3 ponude Interova, pa da propitam malo. Osim što ga je forma drugih igrača izbacila iz tima, jel on ovako počeo da sere. Da umišlja da je superstar i tako to.Chinaglia je napisao/la:Keita zatražio transfer, Lotito će mu ispunit' želju, cijena €15 mln, za sada, na stolu je pet ponuda, tri iz Italije, jedna iz Njemačke i jedna iz Engleskeprošle sezone je igrao malo, ove sezone bi igrao još manje, a mali smrad mi već odavno ide na neku stvar, pa mi je drago da ćemo ga nabit' nogom u dupe
Meni se iskreno sviđa kao igrač, ali ako je kao Balotelli u glavi, goni ga što dalje
Mislim da bi se ovo moglo isposlovati za nekih 7-8 miliona uz još 2-3 bonusa, i to sve zbog bratskih odnosa
ah, ne znam, djeluje mi nekako umišljeno, možda ne previše, al' ipak umišljeno, a da l' je problematičan, ne znam, nisam primijetio da je do sad pravio neke probleme, al' sigurno ima neke bubice u glavi
previše su ga razmazili navijači, još dok je u Primaveri bio ..
previše su ga razmazili navijači, još dok je u Primaveri bio ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.