Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2010, 17:34

edulle je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:a nemate sta prigovarati laziju ... ovo je čisti propust Ital. Saveza
liga je postala smece,nije ni cudo sto Njemacka prestize po svemu Italiju
pa nije njemacka liga kriva sto je uzela talijnima cetvrtog prredstavnika u LP. i to sto je juventus sedmi na tabeli,i sto je ispao u grupnoj fazi, nije njemacka liga kriva sto je milan ispao u osmini, nije njemacka kriva sto je roma ispala od panatenaikosa......itd
nesto si ti pobrkao druze,nisi me shvatio
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 03 maj 2010, 18:24

pa Admire hoces da kazas da nije tako, ja ne znam ni jedan klub koji bi volio da mu komsija osvoji titulu ako taj klub nemoze, primjera u Italiji je mnogo Milan bi vise volio da Roma osvoji nego Inter isto tako za Lazio isto tako je i kod nas u BiH zna se na sta mislim ove sezone bar...ima jos dosta primjera, e sad ako se ne slazes navedi mi kontra primjer za neki klub-ove

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 03 maj 2010, 18:32

daffy je napisao/la:zadnja sezona je govorila dosta, jos prodaja Aquilanija je tome pridonjela.. onda otkrice Napolija i Genove su tome puno pridonjeli, a i Viole.. tako, da se mene pitalo ja bi rekao oko 6-7 pozicije..
daffy je napisao/la:ko je pomisljao na ljeto da ce Roma uopste biti medju prve 4. ekipe, a kamoli da ce biti prvaci? cuj trebali su gledati na raspored
hhaahahahahahahahahhahahahahhahahahh
hehhehehehehehehehhehehehehehheheh

ne Dafy,mislim da si pogrijesio,s' ovakvim sastavom Roma treba da se bori za opstanak....
bljak,bljak
---------------

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 03 maj 2010, 19:50

ja lijepo, a on ovako.. hoces to reci da po imenima Roma ima bolji tim od Juventusa? da da, ima.. :roll: samo sto je to kod vas sve slozeno..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 maj 2010, 19:53

Admir_Sa je napisao/la:
cappy je napisao/la:sta cete tako se to radi i tako bi bilo i da su strane obrnute....samo da komsija ne bude prvak, jos kad navijaci zahtjevaju..tako je svuda po svijetu, to vas ne treba cudit....i da reko sam da Inter mora u 90 minuta pobjediti Bayern da bi sacuvao serijiA 4 tima u l.p i naredne sezone,nista kroz penale
daj mi primjer?
feyenoord prije par sedmica kad su igrali protiv twentea, kad bi feyenoord dobio twentea ajax bi danas bio prvak holandije, al' zna se sta si navijaci feyenoorda bili naredili i naravno feyenoord izgubio!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 maj 2010, 23:23

steve-o je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
cappy je napisao/la:sta cete tako se to radi i tako bi bilo i da su strane obrnute....samo da komsija ne bude prvak, jos kad navijaci zahtjevaju..tako je svuda po svijetu, to vas ne treba cudit....i da reko sam da Inter mora u 90 minuta pobjediti Bayern da bi sacuvao serijiA 4 tima u l.p i naredne sezone,nista kroz penale
daj mi primjer?
feyenoord prije par sedmica kad su igrali protiv twentea, kad bi feyenoord dobio twentea ajax bi danas bio prvak holandije, al' zna se sta si navijaci feyenoorda bili naredili i naravno feyenoord izgubio!
Tacno ;)

Ja ne znam vishe ni za jedan primjer
nema potpisa

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 maj 2010, 23:41

Ima ih sigurno. Kod takvih rivalstava je cesto da se ovi raduju sto im rivali nece osvojiti. Ne sumnjam ni da ne bi bilo krivo recimo Milanistima da ih Roma dobije u gostima, a da to znaci da Inter gubi naslov. Ili Juventus. U takvoj situaciji, naravno. Pa eto kad vec spominjes, unutar vlastitog grada imas onih koji navijaju samo da Zeljo ili Sarajevo ne osvoje naslov, ako vec oni nisu u mogucnosti da ga osvoje, dovoljno se vratiti malo unazad kad su ovi ''navijali'' za Slaviju u direktnom duelu, provocirali, itd., sigurno tu ima primjera, samo treba se ovakvo sto potrefiti u ovakvom jednom momentu, zato mozda neobicno izgleda, ali ima toga puuno puno diljem svijeta.
...Život za Široki...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 maj 2010, 23:45

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ima ih sigurno. Kod takvih rivalstava je cesto da se ovi raduju sto im rivali nece osvojiti. Ne sumnjam ni da ne bi bilo krivo recimo Milanistima da ih Roma dobije u gostima, a da to znaci da Inter gubi naslov. Ili Juventus. U takvoj situaciji, naravno. Pa eto kad vec spominjes, unutar vlastitog grada imas onih koji navijaju samo da Zeljo ili Sarajevo ne osvoje naslov, ako vec oni nisu u mogucnosti da ga osvoje, dovoljno se vratiti malo unazad kad su ovi ''navijali'' za Slaviju u direktnom duelu, provocirali, itd., sigurno tu ima primjera, samo treba se ovakvo sto potrefiti u ovakvom jednom momentu, zato mozda neobicno izgleda, ali ima toga puuno puno diljem svijeta.
Al bolan ovi dovode opstanak svog kluba u pitanje. Vaznije im da Roma ne uzme titulu nego "uspjeh" vlastitog kluba
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 03 maj 2010, 23:55

6 bodova u igri, a Lazio bjezi Atalanti 5 bodova.. pa nema sanse da Atalanta do kraja dobije obije, kada u sezoni nemaju toliko pobjeda..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 03 maj 2010, 23:59

Pa bas zbog toga su se trebale igrati u isto vrijeme tekme...jer je Atalanta vodila od 20 minuta po da 80-et i nekog ako se ne varam...tako da Lazio ne bi tako lahko pustio tekmu Interu,jer him tad ne bi bio siguran opstanak!!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 maj 2010, 00:08

daffy je napisao/la:6 bodova u igri, a Lazio bjezi Atalanti 5 bodova.. pa nema sanse da Atalanta do kraja dobije obije, kada u sezoni nemaju toliko pobjeda..
fudbal je bolan ovo i sve je moguce. Ode bezze neka lopta, Canavaro pogrijeshi, srushi Tribochija, crveni, penal i eto ti belaja. A vjeruj mi kad izazivas belaj da ce te stici kad tad. Ja se smijem zaklet da ce ovaj lazio ako ne ove, onda u naredne dvije sezone ispasti iz lige ;)
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 maj 2010, 00:10

Kolarov kaze da nije pustena.. mada :roll: ja nisam gledao tekmu, ali i da su pustili sta ima veze.. sasvim normalno.. pa samo se nadjite vi u takvoj situaciji i vidjet cete da to nije nista strasno.. a i mogli bi biti realni.. inter izbaci Chelsea i Barcu, a da nemoze dobiti glupog Lazia..?

Lazia ce napustiti neki igraci poput Zaratea, Kolarova i slicnih.. ali opet u Serie A ce doci neki smijesni timovi nastali prije 10-ak godina..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 maj 2010, 00:23

daffy je napisao/la:Kolarov kaze da nije pustena.. mada :roll: ja nisam gledao tekmu, ali i da su pustili sta ima veze.. sasvim normalno.. pa samo se nadjite vi u takvoj situaciji i vidjet cete da to nije nista strasno.. a i mogli bi biti realni.. inter izbaci Chelsea i Barcu, a da nemoze dobiti glupog Lazia..?

Lazia ce napustiti neki igraci poput Zaratea, Kolarova i slicnih.. ali opet u Serie A ce doci neki smijesni timovi nastali prije 10-ak godina..
Bolan nisu krivi ni igraci Intera ni Lazia, nego bolesni umovi od navijaca. Da nisu toliko iskompleksirani navijaci, siguran sam da bi igraci dali svoj maximum, pa jos poslje te tekme imaju dva kola, eee ba nije zadnje kolo! Ja se Bogom kunem da se nikada onako ne bi radovao golovima koje moj klub prima, jedino mozda kada bi to bilo u interesu kluba da se smijeni trener ili sta ja znam sta vec. A za interese drugih klubova nikad!
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 04 maj 2010, 00:26

jbga, zavist vama da ne osvojite Scudetto..

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 maj 2010, 00:28

Interi scudetto, Interu kup, Interu super kup! Zivi bili...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 maj 2010, 00:30

cole-ch je napisao/la:Interi scudetto, Interu kup, Interu super kup! Zivi bili...
cole, sta je sa lige prvaka? zar to nece osvojiti. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 maj 2010, 00:44

daffy je napisao/la:jbga, zavist vama da ne osvojite Scudetto..
nego druze jel se i tebi cini da se talijanska liga po kvaliteti vraca na staze stare slave od prije desetak godina. Sampa, Palermo i Napoli postali super timovi, Fiorentina je tu vec godinama. Ova 4 najjaca standardno. Plus jos nadolazi Genova, a Bogami Bari i Catania isto imaju dobre igrace. Jedino sto je lazio odron odrona, al nije to neka steta. Meni se od igraca posebno svidja onaj Pastore iz Palerma, lik ce biti zajeban do bola za sezonu-dvije. Castaldelo, Bonuci, Ranochia i onai iz Genove sto ga je sad Lippi pozvao su po meni super odbrambeni igraci. Ne bi bilo dobro da se ovi timovi pocnu rasprodavati, nekako bi vishe volio neizvjesniju ligu sljedece sezone. Jedino intera treba nekako spustit, dabogda osvojili ligu prvaka i da im ode murinho, onda bi mogli biti donji (prezasicenost bi se osjetila). Zao mi je sto ce 90% Atalanta ispasti iz lige, oni su nekako simbol lige, vazda fine igrace imali. Ocekujem jaci Udinese naredne sezone, mislim da ne mogu ponoviti ovako loshu sezonu.

Sve u svemu bice extra zanimljivo sljedece sezone
nema potpisa

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 04 maj 2010, 04:51

Ako Inter osvoji LP, imace vise titula od Juventusa? Imaju po dvije sad?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 maj 2010, 09:37

daffy je napisao/la:mogli bi biti realni.. inter izbaci Chelsea i Barcu, a da nemoze dobiti glupog Lazia..?
To je suština ove smiješne rasprave.Pogledajte samo ko je sve Lazia dobio na Olimpicu tokom sezone.Snaga Lazija i ono što on sad predstavlja u Seriji A se može sagledati ovako,Cagliari izgubi kući 0-2 od Lazija,a predsjednik Cagliarija odluči vratiti novac za ulaznice svim navijačima zato jer su izgubili od Lazija.Sad kao Inter ne može dobiti Lazia, smiješno..Inter je Lazia dobijao zadnje tri sezone ( ako se ne varam ) na Olimpicu i sad mu treba pomoć igrača Lazia....

A ponašanje fanova Lazia može biti iznenađenje samo onome ko ne prati Seriju A, sjetimo se prije 15-ak dana kako je Totti izjavljivao i pokazivao da bi najsretniji bio da Lazio ispadne u Seriju B i sad vi očekujete od fanova Lazia nešto drugo izuzev one rakcije kakva je bila u nedjelju.
2002 su navijači Lazia talođer navijali za Inter u zadnjoj tekmi ( da je Inter dobio bio bi prvak ) no tad je Lazio bio mnogo jači i dobili su Intera i titula je otišla u Torino.Mou nije Gigi Simoni.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 04 maj 2010, 10:14

Sve to stoji da je Inter kvalitetni od Lazia...al Inter se protiv Barse izmorio za jedno 5 utakmica,a svi smo svijedoci da je Inter manje vise posle svake tekme L.P gubio bodove u Seri A!!!!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.