Admir_Sa je napisao/la:
nego druze jel se i tebi cini da se talijanska liga po kvaliteti vraca na staze stare slave od prije desetak godina. Sampa, Palermo i Napoli postali super timovi, Fiorentina je tu vec godinama. Ova 4 najjaca standardno. Plus jos nadolazi Genova, a Bogami Bari i Catania isto imaju dobre igrace. Jedino sto je lazio odron odrona, al nije to neka steta. Meni se od igraca posebno svidja onaj Pastore iz Palerma, lik ce biti zajeban do bola za sezonu-dvije. Castaldelo, Bonuci, Ranochia i onai iz Genove sto ga je sad Lippi pozvao su po meni super odbrambeni igraci. Ne bi bilo dobro da se ovi timovi pocnu rasprodavati, nekako bi vishe volio neizvjesniju ligu sljedece sezone. Jedino intera treba nekako spustit, dabogda osvojili ligu prvaka i da im ode murinho, onda bi mogli biti donji (prezasicenost bi se osjetila). Zao mi je sto ce 90% Atalanta ispasti iz lige, oni su nekako simbol lige, vazda fine igrace imali. Ocekujem jaci Udinese naredne sezone, mislim da ne mogu ponoviti ovako loshu sezonu.
Sve u svemu bice extra zanimljivo sljedece sezone
naravno, apsolutno se slazem.. samo ima jedna mana kod nas.. u bih Serie A nema nikako, a kada je bilo bilo je kod onih levata na obn-u gdje i liga prvaka gubi smisao sa onakvim komentatorima.. Juve, inter, Milan i Roma.. vrh Italije.. jos kad njima dodas Viole koje su prosli kroz Lyon i Liverpool, i nezasluzeno ispali od Bayerna.. pa pogledaj ove sad juzne ekipe Palermo i Napoli.. Kjaer, Miccoli, Pastore, Hamsik, Quagliarella, Lavezzi.. pa to nisu svakakvi igraci.. onda ova banda iz Genove, Sampa i Genova..
slazem se sa tobom, Italija je puno jaca, samo sto to neki ne vide i ne zele priznati.. jos kad se Juve pojaca sa 80m, kada Roma od para koji stignu od CL dovede nove igrace, kada De Laurentis opet na ljeto ulozi pare u Napoli.. mislim da bi ubrzo mogli stici englesku, ali bez zajebancije..