FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 07 avg 2015, 20:23

Yoyo je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Ko hoce da vjeruje nek vjeruje. Nazalost neki ljudi koji su prije bili u upravi su uradili losih stvari i navukli duga koji je isplivao. Tacnije nije se znalo za njega. Uslo se u trag svemu tako da se sad sve zna i bice transparentno.
Ponovo da napisem postoji rok zastare od 5 godina...ne moze to stajat 10 godina.....valjda je to jasno vise svima.....nismo balavci nepismeni da nam.serviraju vise tu pricu...zaradili su preko 3.4 miliona od svega...ko me to jos milion padne s neba....
Pa dobro možda još nije prošlo 5 godina od tih dugova, šta misliš o tome :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 avg 2015, 20:25

Izgleda da nama nema kraja tim dugovima, a onda pocne prica o stadionu i pravim pojacanjima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 avg 2015, 20:29

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:A ne može se valjda dug samo tako pojavljivati, ne mogu ja sad otići i tražiti da mi klub vrati dug a uopšte mi nisu dužni. Neku tu nekog dobro yebe, da li pojedinci upravu ili uprava nas.
Dug se vraća samo onima koji dođu sa urednim papirima, samo takav te može tužiti.
Pa ja to i govorim, a po priči ispada da smo dužni nešto svakoj budali.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 07 avg 2015, 20:37

Ljudi ja sam PONOSAN na igrace, jug je sinoc bio sa 10, istok prestojo tekmu do gola, tako da jug i nije trebao prozivati ustani istok, igraci standarda dobise aplauz, a garo brol 4 se zaleti i baci dres, na pravom smo putu
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 07 avg 2015, 21:04

Yoyo je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Ko hoce da vjeruje nek vjeruje. Nazalost neki ljudi koji su prije bili u upravi su uradili losih stvari i navukli duga koji je isplivao. Tacnije nije se znalo za njega. Uslo se u trag svemu tako da se sad sve zna i bice transparentno.
Ponovo da napisem postoji rok zastare od 5 godina...ne moze to stajat 10 godina.....valjda je to jasno vise svima.....nismo balavci nepismeni da nam.serviraju vise tu pricu...zaradili su preko 3.4 miliona od svega...ko me to jos milion padne s neba....
Prije isteka pete nek taj kome smo duzni preda papire na sud i tuzi nas i to vise ne moze zastariti jer su podnjeli tuzbu na vrijeme, ako ne moze da se isplati taj duznik moze traziti stecaj i da se namiri iz imovine. U slucaju FK Zeljeznicara ne moze se otici u stecaj, teoretski bi moglo ali nece ali taj dug rijetko zastari jer niko nije budala i zna da postoji rok kad dugovi zastare i podnesu na vrijeme tuzbe i onda to sud rjesava.
Mes Que Un Club

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 07 avg 2015, 21:06

Odavno se nisam javljao, rekao sam da kad se sljedeći put javim da će to biti duži post. Što se tiče Evrope, ja zadovoljan. Toliko. Što se tiče navijača, nadam se da će se riješiti problemi, jer smo dokazali da nas "ima", da smo tu, treba nas samo probuditi. O tome ću nešto poslije.

Eh sad. Kada su nam dolazili Mladenović i Stokić, odmah se znalo da idu Kvesić i Bajić, iako su se neki čudili, pogotovo zbog Bajića. Ja mislim da su ovo bili fino odrađeni poslovi i da moramo nastaviti. Sretno obojici, ali ih ne žalim. Jedini igrač kojeg bih žalio iz ovog rostera je Hadžiahmetović. Kakva fudbalska inteligencija, kakav pregled igre, kakva kontrola, tehnika... Ja sam ubijeđen da će napraviti veliku karijeru. Ako na njemu ne uzmemo višemilionski iznos, nećemo ni na kome.

Na ovo se nadovezuje priča i o ostatku igračkog kadra kojim Željo raspolaže. Stoperski par solidan, iako bih volio da se doveo neki jak, provjeren stoper, zbog širine klupe. Bekovi odlični! Memija super, Mladenović dostojna zamjena za Kvesića, ono što sam vidio, fino igra, samo što je, logično, "neuigran" s ostatkom tima. Sredina, krilne pozicije i napad sasvim ok. Kada je riječ o klupi, Enis Sadiković ne zaslužuje biti među 15 igrača. Može pokriti više pozicija i potreban nam je, ali za klupe. Ja se nadam da će još koji omladinac bljesnuti u ovoj sezoni i uz još nekoliko igrača moći unijeti prevagu ulaskom s klupe. Toliko o igračima.

Ja se moram vratiti na priču o radu s igračima. Izgledaju mlitavo, slabo, mršavo. Mora se na tome raditi. Gubimo puno duela koje, ako bi uzimali, uz tehničku nadmoć našeg veznog reda, završavali dobrim prilikama i golovima. Ove pare što dobijamo hitno dio uložiti u to. Nije samo problem motorika, mogu naši trčati, ali džaba kad gubimo sitne duele. Neke od njih uzmemo, ali bar 30% više moramo. Pogotovo se to odnosi na mlade igrače, jer je u našoj ligi to presudno. Kad dođe mesar iz Slavije, Travnika itd. nema tu fudbala, sve je duel igra. Vidjet ćemo šta će i kako biti u nastavku sezone, nadam se da ćemo u što više mečeva nametnuti svoj stil igre koji Oda forsira, a tu nam sigurno niko ne može parirati.

Marketing nam je opet na niskom nivou, a to ćemo tek primijetiti. Dobro, sad za Standard je bilo malo slabije od dobrog, ali moralo je i to bolje. Vidjeli smo da smo tu, da nas ima, da se možemo skupiti, a na klubu je da "probudi" u nama želju da uvijek idemo na tekme. Pa nemoj da padamo na 3.000, daj da bude bar 6-7 hiljada, ako izuzmemo derbi. Osim toga, fan shop je dobro krenuo kad se tek otvorio, ali čini mi se da ideja nestaje. Zašto se ne bi sklopio neki ugovor sa, ne znam, s T. Hilfigerom ili nekom drugom markom, da oni određen broj stvari proizvode s Željinim logom, a da Želji ide dio zarade. Odradi se dobar marketing i eto ga. Mislim da to Hajduk radi, a i ovo je samo jedna ideja, možda ne valja, možda je fuj, ali treba pokušati, uz prijeko potrebni marketing.

I na kraju ću još o dugu. Sačekajmo da revizorska kuća uradi svoje, pa da tražimo da se nama daju ti podaci i da nakon svako npr. 6 mjeseci se novo stanje "izbacuje" s nekim kratkim pisanim izvještajem. Eto, mogao sam još puno više i šire, ali i ovo je dovoljno. U svakom slučaju, VOLIM TE ŽELJO!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 07 avg 2015, 21:16

ja jos uvijek ne mogu da vjerujem da vise ne igramo utakmice toliko su mi uljepsali ove ljetne dane prije nego legnem na zelju mislim kad se probudim opet zeljo hvala im na svemu sad se opet moramo vratiti vitezu,radniku,travniku burekovicu divovima sa koseva cast izuzecima opet ce da nas truju svojim glupostima a tako su bili nebitni ovo ljeto ali eto sve za zelju

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 avg 2015, 21:24

Imamol' mi osnove da Dzelu debila tuzimo za sve sto (ni)je radio? Zasto fino ne izađu u javnost i ne kazu da je taj lik stetocina?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 07 avg 2015, 21:29

I na sve to ,kao slag na tortu, dolaze pare od Sehe.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 07 avg 2015, 21:30

Vratili Baju opet kod nas na transfermarktu :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 07 avg 2015, 21:36

Ubijate tom pricom o parama i dugovima, previse se potencira prica o tome kao da smo brokeri ili lihvari kakvi a ne navijaci.
Sinoc odigramo utakmicu na koju svi trebamo biti ponosni u nedelju nas ocekuje jako bitna tekma gdje ne smijemo izgubiti i niko rijeci o njoj svi o nekim milionima pisu. Imaju ljudi koji ce se tim baviti i kako sada tvrde transparentno ne vidim svrhu tolikog palamudjenja o tim parama.
[youtube][/youtube]
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 07 avg 2015, 21:41

bistrikboy je napisao/la:
Imamol' mi osnove da Dzelu debila tuzimo za sve sto (ni)je radio? Zasto fino ne izađu u javnost i ne kazu da je taj lik stetocina?
Apsolutno se slazem. Ne samo on nego i svi drugi od ranije.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 07 avg 2015, 21:51

Ako su vec nasli neki novi dug, onda nek se fino izadje u javnost sa imenom i prezimenom odgovorne osobe/a iz tog perioda. Dakle taj i taj je napravio stetu u iznosu tom i tom. Ako ima imalo pravnog osnova krivicno ih/ga goniti... Dosta je bilo "neki ljudi"...
inace ovo do sad sve 5, samo da se izvade u naredne 3-4 utakmice bez poraza bilo bi ok

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 07 avg 2015, 21:55

Fenomenalno, ja mislim da od Newcastl-a istok-jug-zapad nisu bili spojeni. Jbg nekada kada je gorivo bilo 1.10 znalo se sa mora trknuti i vratiti isto vece, sada je malo teže. Koliko vidim navijalo se, nije bilo problema na jugu, mozda idu bolji dani. Prošle nedjelje ono na jugu je bilo fakat deprimirajuće. Valjda idu bolji dani. Nadam se da sada kada novac polako pristize necemo poceti dobivati stare "dušebrižnike" koji misle dobro Želji a koji su se već dobro pokazali bas poslije Newcastla.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

bankai
Kontakt:

Post Postao/la bankai » 07 avg 2015, 22:01

Ne mozes nikoga imenom i prezimenom tuziti bez jakih dokaza. Ta osoba je svakako nevina dok se presudom ne dokaze drugacije, a ako se ne dokaze moze nas tuziti za klevetu i eto ti problema. Pogotovo jer se radi o javnim licnostima s obzirom da su radili u klubu. Medjutim, daleko smo od toga.. kroz klub je prosao pun kur.ac ljudi i radile su se svakakve radnje i sve je to tesko dokazati i prvenstveno pohvatati ko je i za sta kriv.

Sto se tice Istoka i Megamixa, prije Bajrama meni je uposlenik megamixa rekao da oni to nece raditi.. ne znam otkud se od jednom opet povezuju..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2015, 22:08

Nećemo mi Evropski uspjeh očima vidjeti dok ne budemo igrali na svojoj Grbavici ;)

Ovo ljeto je bilo kao bajka u svakom aspektu, poslovnom, sportskom, navijačkom i sve više od ovoga je trenutno naučna fantastika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 07 avg 2015, 22:40

Ja sto Turci docekase Rijada sa bakljadom, sretno Riki.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2015, 22:43

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 avg 2015, 22:45

Bice kazni od UEFA zbog ove utakmice, istok, stepnice, navijaci, standardno losa organizacija.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 07 avg 2015, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 07 avg 2015, 22:48

Da li ce iz kluba izaci sa tacnom cifrom transfera ili?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.