Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Samo strpljivo 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Nije Kurto nosio ništa naizvrat, urekli ga  ali.bez zaebancije, nisu ovo čista posla
 ali.bez zaebancije, nisu ovo čista posla 

- DragonGirl
- Kontakt:
Uuu kakva utakmica, ko u ringu   Asmir odličan, 4-5 odličnih intervencija, još se izgalamio na igrače čini mi se
 Asmir odličan, 4-5 odličnih intervencija, još se izgalamio na igrače čini mi se  , penal ćemo zanemariti, nije bio zagrijan
 , penal ćemo zanemariti, nije bio zagrijan   Uglavnom, nadam se da će što bolje iskoristiti ove naredne minute koje bude imao na raspolaganju i možda i preuzeti to mjesto...
 Uglavnom, nadam se da će što bolje iskoristiti ove naredne minute koje bude imao na raspolaganju i možda i preuzeti to mjesto...  

Asmir odličan, 4-5 odličnih intervencija, još se izgalamio na igrače čini mi se
 Asmir odličan, 4-5 odličnih intervencija, još se izgalamio na igrače čini mi se  , penal ćemo zanemariti, nije bio zagrijan
 , penal ćemo zanemariti, nije bio zagrijan   Uglavnom, nadam se da će što bolje iskoristiti ove naredne minute koje bude imao na raspolaganju i možda i preuzeti to mjesto...
 Uglavnom, nadam se da će što bolje iskoristiti ove naredne minute koje bude imao na raspolaganju i možda i preuzeti to mjesto...  
Re: RE: Re: Asmir Begović
Dopada mi se to pravilo, posebno ovih dana. Neka Kurto odmori!sodaacm je napisao/la:Direktan crveni dvije tekme a svaki sledeci direktan crveni ide tri tekme pauze , pa opet slijedeci 4 i tako daljeJoseMourinho je napisao/la:Stvarno ne znam gdje ti ta pravila si vidioBiki je napisao/la: Zar nije pravilo kad nije ostar start da kazna ne bude vise od iskljucenja na utakmici? Znam da je bilo takvih slucajeva a ovo nije bio ostar start!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Drago mi je zbog Asmira sto je dobio sansu ali mala steta sto je to bilo na ovaj nacin.

Super je branio .Sad se radujemo sljedecoj tekmi protiv shity-a.

Ma jbg, samo nek skuplja nastupe pa nebitno na koji nacin. Tacno se nesto moralo desiti Kurti koliko ga bosnje pljuju i proklinju ni krivog ni duznog.calcio je napisao/la:Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Drago mi je zbog Asmira sto je dobio sansu ali mala steta sto je to bilo na ovaj nacin.

Bahati, bahati Željkan!
1946
						1946
- DragonGirl
- Kontakt:
Hashtag #Begovic je i trending topic na Twitteru...  

Nema veze. Svaku sekundu provedenu na golu mora odraditi 110%. Bog rijetko pruža ovakve prilike. Slijedeći je Shitty 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
nikad nije znao branit' penale, to i udarci iz daljine su mu boljka, pogotovo slobodnjaci
ima l' neko video tih odbrana, đe su vedator ili onaj drugi, Husika, čini mi se

ima l' neko video tih odbrana, đe su vedator ili onaj drugi, Husika, čini mi se
Ma bilo je sudeno da Asmir zaigra danas, prvo na pocetku ona povreda Kurte i kad se vidilo da od tog nema nista onda se preslo na kartone  

Nego Asmir sjajan i to u trenutcima kad se lomila utakmica dok je Swansea bio u strasnom naletu Beg je sjajno reagovao sa nekoliko odbrana 

Sljedece kolo sa Shityem ima priliku da dodatno dobije na samopouzdanju pa ko zna...

Nego Asmir sjajan i to u trenutcima kad se lomila utakmica dok je Swansea bio u strasnom naletu Beg je sjajno reagovao sa nekoliko odbrana

Sljedece kolo sa Shityem ima priliku da dodatno dobije na samopouzdanju pa ko zna...
Bravo Asmire sreca prati hrabre. Nije mi izgledao Kurto nesto najsigurniji danas. Mozda je svijestan jacine konkurencije   

Begović mu smjestio, Ajroliz se prejeo baklava 

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
						- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš mi je drago što je branio danas, nije bitno na kakav način je ušao u igru. Još bolje je što sljedeću brani i to protiv Cityja. 
Kurto nemaš pojma s kojom se nacijom kačiš, mi smo majstori u proklinjanji. Kurto bolje ti je sam pređi na klupu ili napusti kuću Velikog Brata

Kurto nemaš pojma s kojom se nacijom kačiš, mi smo majstori u proklinjanji. Kurto bolje ti je sam pređi na klupu ili napusti kuću Velikog Brata

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
						Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
za slobodne lsabo e postavlja al ne mogu da zaboravim kada mso igrali u francuskoj on usao na poluvremenu i skide nasriju slobodni u 70toj minuti iz raslji je izvadi sa dvadesetak metaraChinaglia je napisao/la:nikad nije znao branit' penale, to i udarci iz daljine su mu boljka, pogotovo slobodnjaci
Slobodnjake je popravio zadnjih godina, ali penali su i dalje boljka.zgembo89 je napisao/la:za slobodne lsabo e postavlja al ne mogu da zaboravim kada mso igrali u francuskoj on usao na poluvremenu i skide nasriju slobodni u 70toj minuti iz raslji je izvadi sa dvadesetak metaraChinaglia je napisao/la:nikad nije znao branit' penale, to i udarci iz daljine su mu boljka, pogotovo slobodnjaci
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Samo da upišemo ovaj momenat i ovoj temi 

P.S. Kao da sam negdje , možda čak i na ss.ba, pričitao da je ovaj dobio samo jednu tekmu suspenzije

P.S. Kao da sam negdje , možda čak i na ss.ba, pričitao da je ovaj dobio samo jednu tekmu suspenzije
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Proximic, UtdBiH21 i 31 gost.