Asmir Begović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Asmir Begović
Don't raise your voice, improve your argument.
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: RE: Re: Asmir Begović
Dopada mi se to pravilo, posebno ovih dana. Neka Kurto odmori!sodaacm je napisao/la:Direktan crveni dvije tekme a svaki sledeci direktan crveni ide tri tekme pauze , pa opet slijedeci 4 i tako daljeJoseMourinho je napisao/la:Stvarno ne znam gdje ti ta pravila si vidioBiki je napisao/la: Zar nije pravilo kad nije ostar start da kazna ne bude vise od iskljucenja na utakmici? Znam da je bilo takvih slucajeva a ovo nije bio ostar start!![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma jbg, samo nek skuplja nastupe pa nebitno na koji nacin. Tacno se nesto moralo desiti Kurti koliko ga bosnje pljuju i proklinju ni krivog ni duznog.calcio je napisao/la:Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Drago mi je zbog Asmira sto je dobio sansu ali mala steta sto je to bilo na ovaj nacin.
1946
- DragonGirl
- Kontakt:
Don't raise your voice, improve your argument.
ima l' neko video tih odbrana, đe su vedator ili onaj drugi, Husika, čini mi se
Nego Asmir sjajan i to u trenutcima kad se lomila utakmica dok je Swansea bio u strasnom naletu Beg je sjajno reagovao sa nekoliko odbrana
Sljedece kolo sa Shityem ima priliku da dodatno dobije na samopouzdanju pa ko zna...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kurto nemaš pojma s kojom se nacijom kačiš, mi smo majstori u proklinjanji. Kurto bolje ti je sam pređi na klupu ili napusti kuću Velikog Brata
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
za slobodne lsabo e postavlja al ne mogu da zaboravim kada mso igrali u francuskoj on usao na poluvremenu i skide nasriju slobodni u 70toj minuti iz raslji je izvadi sa dvadesetak metaraChinaglia je napisao/la:nikad nije znao branit' penale, to i udarci iz daljine su mu boljka, pogotovo slobodnjaci
Slobodnjake je popravio zadnjih godina, ali penali su i dalje boljka.zgembo89 je napisao/la:za slobodne lsabo e postavlja al ne mogu da zaboravim kada mso igrali u francuskoj on usao na poluvremenu i skide nasriju slobodni u 70toj minuti iz raslji je izvadi sa dvadesetak metaraChinaglia je napisao/la:nikad nije znao branit' penale, to i udarci iz daljine su mu boljka, pogotovo slobodnjaci

P.S. Kao da sam negdje , možda čak i na ss.ba, pričitao da je ovaj dobio samo jednu tekmu suspenzije
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, adrenaline323, ajaca, ANamelessGhoul, antetokounmpo, aqarius, Atlanta, atomac123, AzRimiRzA, bh22, Brazzzoo123, Brokula, Burberry46, CAGarfia, CHR, darker10, denza, Elddar, enobarca, Faraon iz Visokog, farenhajt, feniksptica, Fudo, Hajdeee, haklamas, HalaMadrid, HariTz, harko35, Jadnimi, jasmin10, karajlo, kinder_jaje, KockarVicin007, lakilone, LenyYoro15, marlostanf1eld, Marokanci58, MaroonBjelave, Marsiano, Micron, MokraKifla, nebeskasila, Pensioner26, rishovski, Riziko, RoadRunner85, rukometubih23, SanaBosna, Shevko, smajke, StevieG8, SWOT, tobaccos, tutankamon1905, unavita, Venom, VensanKasel, Wisey, Wlad55, Wolffire, Zaxon, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 433 gosta.