To ti ja govorim. Patriotizam se poistovjecuje sa tim dal' pratis sve igrace iz bih i koliko zarko ih volis, jer na kraju krajeva to je najbitnija stvar, bez obzira sta rodni list kaze.NoName je napisao/la:O tome ti ne bih znao ništa reći osim da svako ima pravo, pa čak i obavezu, da voli svoju državu i sve ono što je predstavlja.Italia je napisao/la:Isto ko sto pola dijaspore ne zna odakle je rodom, a kamoli sastaviti 2 slozene recenice, pa se opet kletu u Edina i bošnjačku nacionalnost. Cobani.NoName je napisao/la:Ja sam mislio da su navijači Arsenala najkritičniji ali pročitavši par stranica ovdje vidim da vam nisu ni do članaka. Pljuvati po Edinu vam je izgleda omiljena disciplina. Lafo navijači a pola vas Torino ni na karti ne zna naći.
Forca Roma, sve dok su Mire i Edin tu.
Što se tiče čobana, nije mi jasno, želiš nekog uvrijediti tim kvalifikacijama?
I na kraju krajeva, šta ima dijaspora sa Juventusom, na čijoj smo temi? I šta Edin ima sa Juventusom pa se trudite da ga popljujete ovdje, to vi neki uber navijači, koji imate pravo određivati nekome koga da simpatizira?
Svršavajte koliko god hoćete na sam spomen imena kluba ali po Edinu ne pljujte. Sram vas bilo.
Ovdje niko nije niti ce pljuvati po Dzeki. Samo ces dobiti jedan realan komentar osoba koji fudbal prate kao "igru" 11 protiv 11, a ne po tome koliko bošnjaka igra na terenu i ko ga voli, mrzi, ko mu dodaje i slicne pi+darije kakvim se bave nasi patriotski navijaci.
Naravno da ima veze i sa Dzekom i sa Juventusom, jer vec sad mi se gadi citati ovaj dio foruma zbog takvih likova koji veze o fudbalu nemaju i samo ce cekati priliku da popljuju Juve il milanske klubove. Neka bude jedma sumnjiva situacija u 3. kolu, odma ce padobranci izletiti i pljuvati po Juventusu, zbog cega ? Zato sto su patriote i prate Edina ?