chi3llo je napisao/la:NoName je napisao/la:Ne bih vam kvario temu pa se povlačim, iako smatram da kulturan dijalog ne bi trebao biti problem niti na jednoj temi. Pozdrav.
Pa ne vidim sta je nekulturno u ovom sto ti je Marvin odgovorio?
Ne tvrdim to nego da sa moje strane nije bilo loše namjere nego samo pokušaj normalnog dijaloga. A Marvin nije shvatio poentu, nemam ja pravo nikome određivati da li će se zvati navijačem, simpatizerom ili čime već, nego je poenta bila da ukažem da ni vi nemate pravo nekoga osuđivati zbog toga što će početi da navija za Romu sada kada je Džeko stigao.
Nekada davno na ovom forumu je bilo priče oko toga ko je navijač, ko je simpatizer, zašto neko navija za neki klub i slično. Zašto Juve, Real, Barca i slični klubovi imaju najviše navijača a ne Catania, Spezia, Crotone i slični klubovi? Koliko je Juve dobio navijača zbog Del Piera, Zidanea i sličnih igrača? Da li bi Juve imao toliko internacionalnih navijača da nije titula? I slično...
Mene nemojte uzimati za relevantnu osobu u tim navijačkim prepucavanjima jer je mene to odavno prošlo, samo mi, ponavljam, smeta da se omalovažava Edin (namjerno njega izdvajam jer je on naš najveći brand poslije olimpijade i rata) a da bi se dokazala neka privrženost klubu. To nije ok, jer smo ipak na BH forumu, šta će se pisati na Indexu me ne zanima.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.