Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nema nista od tog sponzorstva
O kakvom ti derbiju pricas osudjeni? Igrala se tekma protiv selendre, i 5 milja po onoj vrucini je i previse. Ja nisam upratio da je iko ove sezone imao vecu posjetu? A nama jedna od najslabijih.Convicts1988 je napisao/la:To stoji, čekaj, al je ovo treba priznati, sramna posjeta za grad od pola mil. stanovnika + derbishzna je napisao/la:Bar imamo šta čekatiConvicts1988 je napisao/la:Sarajlije cekaju evropu
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Dao Bog da svi doživimo još mnogo ljeta i ovih vručina,boljem stanju mog kluba,utakmicu protiv selendri,pa da prićamo o posjetama.Jedan podatak, one godine kad nas je Jagodić vodio kad smo završili 4. protiv Radnika 8000,a protiv Gradine koja je već osigurala bila povratak u niži rang u pola 4 na + 30 bilo između 6 i 7 hiljada.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
I? Stvar je u tome da vi utakmice sa listicom shvatate kao derbi, a mi imamo samo jedan derbi u sezoni(na domacem terenu). Imas podatke od prosle godine, pa vidi koliko je ukupno bilo gledalaca na Kosevu pa izvuci sve te vase bajne sezone i uporedi. Mozda ima neka da je blizu bila?samocelik je napisao/la:Dao Bog da svi doživimo još mnogo ljeta i ovih vručina,boljem stanju mog kluba,utakmicu protiv selendri,pa da prićamo o posjetama.Jedan podatak, one godine kad nas je Jagodić vodio kad smo završili 4. protiv Radnika 8000,a protiv Gradine koja je već osigurala bila povratak u niži rang u pola 4 na + 30 bilo između 6 i 7 hiljada.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Kako bi bilo bolje i realnije da se pokazuje pravo stanje na tribinama, da se broj posjetilaca dobije na osnovu ulaznica, a ne odokativnom metodom korumpiranih delegataPappy je napisao/la:
Jedan grad, jedna ljubav!
Onda bi broj gledalaca bio još manji, jer najmanje 30% raje na svim stadionima uđe bez karte. Naravno, osim onih stadiona gdje postoje elektronski čitači ulaznica, a koliko takvih stadiona ima u BiH, 4 ili 5.Gifron je napisao/la:
Kako bi bilo bolje i realnije da se pokazuje pravo stanje na tribinama, da se broj posjetilaca dobije na osnovu ulaznica, a ne odokativnom metodom korumpiranih delegata
-
Convicts1988
- Kontakt:
elgigante, pa to govori sve o vama, kao što sam i rekao čekate evropu i taj vaš derbi, na kojem opet ne bude baš gledalaca .
Ako voliš , ideš na svaku, bez obzira s kim tvoj klub igra, to je taj mentalitet kojeg sada što se tiće skupina niko u BiH nema
Molim Boga da se u našem klubu stvari poslože, da se riješi ovo sa statutom, pa da ludilo počne .
Ako voliš , ideš na svaku, bez obzira s kim tvoj klub igra, to je taj mentalitet kojeg sada što se tiće skupina niko u BiH nema
Molim Boga da se u našem klubu stvari poslože, da se riješi ovo sa statutom, pa da ludilo počne .
- Beduin
- Kontakt:
Na Tusnju nema vise ulaza bez karte, jos od sredine sezone u Federalnoj ako ne grijesim, a pogotovo od prosle sezone u PL. I ako ce neko uci bez karte, to je cca 10-15 osoba, mada se nerijetko i za takve osobe vec unaprijed obezbjedi karta. Ovakva situacija u Slobodi i smeta odredjenom broju ljudi pa ne zele doci, prozivaju Upravu, opstruiraju Upravu i klub na svaki moguci nacin, bacaju baklje u teren i tako izrazavaju svoje nezadovoljstvo. Ranije te mogao neko uvesti, provuci pokraj obezbjedjenja, sjediti u VIP lozi a da nikako ne doprinosis klubu, dok se postepeno staje u kraj tome. Naravno, daleko je jos to od profesionalnog, ali znaj da na Tusnju rijetko ko ce uci bez karte.Pappy je napisao/la:Onda bi broj gledalaca bio još manji, jer najmanje 30% raje na svim stadionima uđe bez karte. Naravno, osim onih stadiona gdje postoje elektronski čitači ulaznica, a koliko takvih stadiona ima u BiH, 4 ili 5.Gifron je napisao/la:
Kako bi bilo bolje i realnije da se pokazuje pravo stanje na tribinama, da se broj posjetilaca dobije na osnovu ulaznica, a ne odokativnom metodom korumpiranih delegata
Valjda nekad u Savezu dozvole prebrojavanje karata i na osnovu toga da se izadje u javnost sa pouzdanijim podacima o broju gledaoca na stadionu, dok se elektronsko brojanje ne uvede.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znam da Slobodu svako kolo zakinu za posjetu. Mi smo vec na svojoj temi dogovorili da cemo brojati svakog covjeka pa da vidimo za koliku nas to brojku delegati zakinuPappy je napisao/la:Onda bi broj gledalaca bio još manji, jer najmanje 30% raje na svim stadionima uđe bez karte. Naravno, osim onih stadiona gdje postoje elektronski čitači ulaznica, a koliko takvih stadiona ima u BiH, 4 ili 5.Gifron je napisao/la:
Jedan grad, jedna ljubav!
Generalizujes. Ne govori to o meni nista, ja idem svaku, kao i ostali navijaci Sarajeva. Al svima posjeta ovisi o protivniku pa tako i nama, to je najnormalnija stvar protiv koje se ne moze Jedina je razlika u tome koga u kojem taboru smatraju atraktivnim protivnikom. Uz to obicna raja ce jos provjeriti kakvo je vrijeme, hoce li se prziti na + 35 na otvorenom dva sata, jel ga mozda neko zvao na vikendicu itd. Dodaj tu i one koji im jeb.u majku zbog Travnika i nisu dosli iz protesta, eto ti cifre.Convicts1988 je napisao/la:elgigante, pa to govori sve o vama, kao što sam i rekao čekate evropu i taj vaš derbi, na kojem opet ne bude baš gledalaca .
Grupa i broj gledalaca su dva razlicita pojma, a vidim da ih dobro brkas. Ne mozes porediti ocekivanja nase i vase publike, kod nas ocekuju da Sarajevo sve uzme glat, i svaki poraz je tragedija, dok vi spominjete sezonu kad ste bili 4. kao uspjesnu. Sarajevo da je dobilo u Travniku juce bi bilo duplo vise raje, samo euforija pali. Ali i ovakvi kakvi smo, opet imamo najbolju posjetu, to je cinjenica, dok to ne prebacite nemate pravo glasa.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Fino odeš na youtube, u pretragu ukucaš "bh tube tv" klikneš na kanal, pa na video popis i imaš tu pregled, a ako ti je to teško evo za tebe, a i za sve ostale linkmerak je napisao/la:Jel izasao snimak 3. kola na youtubu?
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Hvalahilmo je napisao/la:Fino odeš na youtube, u pretragu ukucaš "bh tube tv" klikneš na kanal, pa na video popis i imaš tu pregled, a ako ti je to teško evo za tebe, a i za sve ostale linkmerak je napisao/la:Jel izasao snimak 3. kola na youtubu?
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imam osjecaj da bi kod svih bio manji, samo kod Slobode veci duploPappy je napisao/la:Onda bi broj gledalaca bio još manji, jer najmanje 30% raje na svim stadionima uđe bez karte. Naravno, osim onih stadiona gdje postoje elektronski čitači ulaznica, a koliko takvih stadiona ima u BiH, 4 ili 5.Gifron je napisao/la:
Bgm ja neki dan sa poznanikom sjedim (tuzlak) pricamo o ovoj nasoj sabaniji pa ga pitam jesil isao na tekmu koliko je kod vas karta kaze ne znam ja usao sa fukarama. Znam da nece slagat 100%
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Stvar je u tome da mi dolazimo zbog Čelika, a ne zbog nekog Širokog, Sarajeva ili Radnika. Za grad koji možda ima više simpatizera "Sarajeva" nego li opština Zenica stanovnika, uz to još prvak i zdrava sredina što se poslovanja tiče, ova posjeta je smiješna.elgigante je napisao/la:I? Stvar je u tome da vi utakmice sa listicom shvatate kao derbi, a mi imamo samo jedan derbi u sezoni(na domacem terenu). Imas podatke od prosle godine, pa vidi koliko je ukupno bilo gledalaca na Kosevu pa izvuci sve te vase bajne sezone i uporedi. Mozda ima neka da je blizu bila?samocelik je napisao/la:Dao Bog da svi doživimo još mnogo ljeta i ovih vručina,boljem stanju mog kluba,utakmicu protiv selendri,pa da prićamo o posjetama.Jedan podatak, one godine kad nas je Jagodić vodio kad smo završili 4. protiv Radnika 8000,a protiv Gradine koja je već osigurala bila povratak u niži rang u pola 4 na + 30 bilo između 6 i 7 hiljada.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Skuplje su karte,ljudima se odavno ne dolazi na sport općenito.Kad se samo sjetim RK i KK samo..Skenderija krcata uvijek bila.
Jeste al kad su ti kolektivi uspjesni bili tada su i bile pune dvorane inaceDenvald je napisao/la:Skuplje su karte,ljudima se odavno ne dolazi na sport općenito.Kad se samo sjetim RK i KK samo..Skenderija krcata uvijek bila.
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.