Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Peterski
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Peterski » 10 avg 2015, 14:15

Daj jel zezaš za gazprom :O
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 10 avg 2015, 14:16

Nema nista od tog sponzorstva

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 10 avg 2015, 14:19

Convicts1988 je napisao/la:
shzna je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Sarajlije cekaju evropu :lol:
Bar imamo šta čekati :lol:
To stoji, čekaj, al je ovo treba priznati, sramna posjeta za grad od pola mil. stanovnika + derbi :D
O kakvom ti derbiju pricas osudjeni? Igrala se tekma protiv selendre, i 5 milja po onoj vrucini je i previse. Ja nisam upratio da je iko ove sezone imao vecu posjetu? A nama jedna od najslabijih.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 10 avg 2015, 14:29

Dao Bog da svi doživimo još mnogo ljeta i ovih vručina,boljem stanju mog kluba,utakmicu protiv selendri,pa da prićamo o posjetama.Jedan podatak, one godine kad nas je Jagodić vodio kad smo završili 4. protiv Radnika 8000,a protiv Gradine koja je već osigurala bila povratak u niži rang u pola 4 na + 30 bilo između 6 i 7 hiljada.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 10 avg 2015, 14:45

slika

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 10 avg 2015, 14:51

samocelik je napisao/la:Dao Bog da svi doživimo još mnogo ljeta i ovih vručina,boljem stanju mog kluba,utakmicu protiv selendri,pa da prićamo o posjetama.Jedan podatak, one godine kad nas je Jagodić vodio kad smo završili 4. protiv Radnika 8000,a protiv Gradine koja je već osigurala bila povratak u niži rang u pola 4 na + 30 bilo između 6 i 7 hiljada.
I? Stvar je u tome da vi utakmice sa listicom shvatate kao derbi, a mi imamo samo jedan derbi u sezoni(na domacem terenu). Imas podatke od prosle godine, pa vidi koliko je ukupno bilo gledalaca na Kosevu pa izvuci sve te vase bajne sezone i uporedi. Mozda ima neka da je blizu bila?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 10 avg 2015, 15:00

Pappy je napisao/la:slika
Kako bi bilo bolje i realnije da se pokazuje pravo stanje na tribinama, da se broj posjetilaca dobije na osnovu ulaznica, a ne odokativnom metodom korumpiranih delegata :roll:
Jedan grad, jedna ljubav!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 10 avg 2015, 15:04

Gifron je napisao/la:
Kako bi bilo bolje i realnije da se pokazuje pravo stanje na tribinama, da se broj posjetilaca dobije na osnovu ulaznica, a ne odokativnom metodom korumpiranih delegata :roll:
Onda bi broj gledalaca bio još manji, jer najmanje 30% raje na svim stadionima uđe bez karte. Naravno, osim onih stadiona gdje postoje elektronski čitači ulaznica, a koliko takvih stadiona ima u BiH, 4 ili 5. :roll:

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 10 avg 2015, 15:21

elgigante, pa to govori sve o vama, kao što sam i rekao čekate evropu i taj vaš derbi, na kojem opet ne bude baš gledalaca .
Ako voliš , ideš na svaku, bez obzira s kim tvoj klub igra, to je taj mentalitet kojeg sada što se tiće skupina niko u BiH nema ;)
Molim Boga da se u našem klubu stvari poslože, da se riješi ovo sa statutom, pa da ludilo počne .

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 avg 2015, 15:26

Pappy je napisao/la:
Gifron je napisao/la:
Onda bi broj gledalaca bio još manji, jer najmanje 30% raje na svim stadionima uđe bez karte. Naravno, osim onih stadiona gdje postoje elektronski čitači ulaznica, a koliko takvih stadiona ima u BiH, 4 ili 5. :roll:
Na Tusnju nema vise ulaza bez karte, jos od sredine sezone u Federalnoj ako ne grijesim, a pogotovo od prosle sezone u PL. I ako ce neko uci bez karte, to je cca 10-15 osoba, mada se nerijetko i za takve osobe vec unaprijed obezbjedi karta. Ovakva situacija u Slobodi i smeta odredjenom broju ljudi pa ne zele doci, prozivaju Upravu, opstruiraju Upravu i klub na svaki moguci nacin, bacaju baklje u teren i tako izrazavaju svoje nezadovoljstvo. Ranije te mogao neko uvesti, provuci pokraj obezbjedjenja, sjediti u VIP lozi a da nikako ne doprinosis klubu, dok se postepeno staje u kraj tome. Naravno, daleko je jos to od profesionalnog, ali znaj da na Tusnju rijetko ko ce uci bez karte.

Valjda nekad u Savezu dozvole prebrojavanje karata i na osnovu toga da se izadje u javnost sa pouzdanijim podacima o broju gledaoca na stadionu, dok se elektronsko brojanje ne uvede.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 10 avg 2015, 15:29

Pappy je napisao/la:
Gifron je napisao/la:
Znam da Slobodu svako kolo zakinu za posjetu. Mi smo vec na svojoj temi dogovorili da cemo brojati svakog covjeka pa da vidimo za koliku nas to brojku delegati zakinu :nene: :nene:
Jedan grad, jedna ljubav!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 10 avg 2015, 15:51

Jel izasao snimak 3. kola na youtubu?
samo Sloboda

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 10 avg 2015, 15:57

Convicts1988 je napisao/la:elgigante, pa to govori sve o vama, kao što sam i rekao čekate evropu i taj vaš derbi, na kojem opet ne bude baš gledalaca .
Ako voliš , ideš na svaku, bez obzira s kim tvoj klub igra, to je taj mentalitet kojeg sada što se tiće skupina niko u BiH nema ;)
Molim Boga da se u našem klubu stvari poslože, da se riješi ovo sa statutom, pa da ludilo počne .
Generalizujes. Ne govori to o meni nista, ja idem svaku, kao i ostali navijaci Sarajeva. Al svima posjeta ovisi o protivniku pa tako i nama, to je najnormalnija stvar protiv koje se ne moze Jedina je razlika u tome koga u kojem taboru smatraju atraktivnim protivnikom. Uz to obicna raja ce jos provjeriti kakvo je vrijeme, hoce li se prziti na + 35 na otvorenom dva sata, jel ga mozda neko zvao na vikendicu itd. Dodaj tu i one koji im jeb.u majku zbog Travnika i nisu dosli iz protesta, eto ti cifre.
Grupa i broj gledalaca su dva razlicita pojma, a vidim da ih dobro brkas. Ne mozes porediti ocekivanja nase i vase publike, kod nas ocekuju da Sarajevo sve uzme glat, i svaki poraz je tragedija, dok vi spominjete sezonu kad ste bili 4. kao uspjesnu. Sarajevo da je dobilo u Travniku juce bi bilo duplo vise raje, samo euforija pali. Ali i ovakvi kakvi smo, opet imamo najbolju posjetu, to je cinjenica, dok to ne prebacite nemate pravo glasa.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 10 avg 2015, 16:18

merak je napisao/la:Jel izasao snimak 3. kola na youtubu?
Fino odeš na youtube, u pretragu ukucaš "bh tube tv" klikneš na kanal, pa na video popis i imaš tu pregled, a ako ti je to teško evo za tebe, a i za sve ostale link

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la merak » 10 avg 2015, 16:28

hilmo je napisao/la:
merak je napisao/la:Jel izasao snimak 3. kola na youtubu?
Fino odeš na youtube, u pretragu ukucaš "bh tube tv" klikneš na kanal, pa na video popis i imaš tu pregled, a ako ti je to teško evo za tebe, a i za sve ostale link
Hvala
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 avg 2015, 22:02

Pappy je napisao/la:
Gifron je napisao/la:
Imam osjecaj da bi kod svih bio manji, samo kod Slobode veci duplo :lol:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 avg 2015, 08:10

Bgm ja neki dan sa poznanikom sjedim (tuzlak) pricamo o ovoj nasoj sabaniji pa ga pitam jesil isao na tekmu koliko je kod vas karta kaze ne znam ja usao sa fukarama. Znam da nece slagat 100%
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 avg 2015, 08:47

elgigante je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Dao Bog da svi doživimo još mnogo ljeta i ovih vručina,boljem stanju mog kluba,utakmicu protiv selendri,pa da prićamo o posjetama.Jedan podatak, one godine kad nas je Jagodić vodio kad smo završili 4. protiv Radnika 8000,a protiv Gradine koja je već osigurala bila povratak u niži rang u pola 4 na + 30 bilo između 6 i 7 hiljada.
I? Stvar je u tome da vi utakmice sa listicom shvatate kao derbi, a mi imamo samo jedan derbi u sezoni(na domacem terenu). Imas podatke od prosle godine, pa vidi koliko je ukupno bilo gledalaca na Kosevu pa izvuci sve te vase bajne sezone i uporedi. Mozda ima neka da je blizu bila?
Stvar je u tome da mi dolazimo zbog Čelika, a ne zbog nekog Širokog, Sarajeva ili Radnika. Za grad koji možda ima više simpatizera "Sarajeva" nego li opština Zenica stanovnika, uz to još prvak i zdrava sredina što se poslovanja tiče, ova posjeta je smiješna.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 11 avg 2015, 10:11

Skuplje su karte,ljudima se odavno ne dolazi na sport općenito.Kad se samo sjetim RK i KK samo..Skenderija krcata uvijek bila.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 avg 2015, 11:18

Denvald je napisao/la:Skuplje su karte,ljudima se odavno ne dolazi na sport općenito.Kad se samo sjetim RK i KK samo..Skenderija krcata uvijek bila.
Jeste al kad su ti kolektivi uspjesni bili tada su i bile pune dvorane inace :thumbdown:
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.