PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

High

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la High » 10 avg 2015, 17:01

SlevinKelevra je napisao/la:Po nivou pismenosti je odmah jasno iz kojeg tabora dolazi ova, nazovi, provokacija. :eh:
Glagolski pridjev radni obilježava se bez apostrofa - ako misliš na taj primjer. Dakle, može piso, briso, a ne pis'o, bris'o, et cetera. Nadalje, palamudiš o pravilnostima i normama, a sama rečenica ti je nemoguća; što zbog sintakse, što zbog ovog nonsensa u leksemama nazovi i provokacija - to se piše nazoviprovokacija. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 avg 2015, 17:01

Tifoz je napisao/la:Koji retardosi. Na svaku prijavu me doceka 16 notifikacija. Udaram na psihu ovoj seljadiji ko nato :urnebes: :urnebes: :rol:
Culi smo za tebe :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 10 avg 2015, 17:13

joker90 je napisao/la:
brile je napisao/la: Cega se oni hvataju :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Priznaj drug da vasim engleski ide od ruke. :mrgreen: A onaj gore proziva za nepismenost nekog lika sa pijace jbt, ja samo da pokazem malo kako i ovi sto bi trebali da su pismeni u klubu, imaju također propusta. :salut:
Ma ono su vise lapsusi nego nepismenost, a da nas samo brukaju sa tim to stoji :D

Ali yebo to, mene kao navijaca to uopste ne interesuje, interesuje me samo i samo ono na terenu :thumbup: I da aBd izborimo taj opstanak :D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

High

Post Postao/la High » 10 avg 2015, 17:16

Vodiš li računa o egzistenciji kad si na tribini sa svojim filantropima? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 10 avg 2015, 17:19

High je napisao/la:Vodiš li računa o egzistenciji kad si na tribini sa svojim filantropima? :kafa:
Ti si bolestan, sa tobom mi se neda raspravljati :thumbup:

SPARTANS FC

High

Post Postao/la High » 10 avg 2015, 17:20

brile je napisao/la:
High je napisao/la:Vodiš li računa o egzistenciji kad si na tribini sa svojim filantropima? :kafa:
Ukraden?

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 10 avg 2015, 17:21

High je napisao/la:
brile je napisao/la:
Ukraden?
Ma ja

SPARTANS FC

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 10 avg 2015, 17:42

Skver je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Kada polozi sesti razred, do sada je ucio samo uzi zavicaj. :urnebes:
Ma boli ga racku, zivi zivot multimilonera, hoda po Azurnoj obali, finansira Velez....jbg. ima se, moze se. :)
ja sam cuo da svira po ulicama na azurnoj obali, obuces dres veleza do podne pun sesir milostinje. i ja bi mu marku bacio
goveđigulašmajka

Peterski
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Peterski » 10 avg 2015, 18:01

High je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Po nivou pismenosti je odmah jasno iz kojeg tabora dolazi ova, nazovi, provokacija. :eh:
Glagolski pridjev radni obilježava se bez apostrofa - ako misliš na taj primjer. Dakle, može piso, briso, a ne pis'o, bris'o, et cetera. Nadalje, palamudiš o pravilnostima i normama, a sama rečenica ti je nemoguća; što zbog sintakse, što zbog ovog nonsensa u leksemama nazovi i provokacija - to se piše nazoviprovokacija. :kafa:
Pričao sam sa Džemom, i hajmo reći da se ne slaže s tvojom, nazovi tvrdnjom.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 avg 2015, 18:05

Tifoz je napisao/la:Koji retardosi. Na svaku prijavu me doceka 16 notifikacija. Udaram na psihu ovoj seljadiji ko nato :urnebes: :urnebes: :rol:
Finansijer......cujem da ste pravo zadovoljni sa onim trenerom sto ga je Nerko trenerka poslo' na praksu kod vas......yebi ti to cojk' bod po bod osvaja, mozda uz malo srece i ostanete u PL, morate malo biti strpljivi sa njim dok se ne ispraksa......al boli tebe racku, ode ti na Azurnu obalu....

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 10 avg 2015, 18:10

Skver je napisao/la:
Finansijer......cujem da ste pravo zadovoljni sa onim trenerom sto ga je Nerko trenerka poslo' na praksu kod vas......yebi ti to cojk' bod po bod osvaja, mozda uz malo srece i ostanete u PL, morate malo biti strpljivi sa njim dok se ne ispraksa......al boli tebe racku, ode ti na Azurnu obalu....
zrno po zrno pogaca... i tako zadnjih 20 godina
goveđigulašmajka

High

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la High » 10 avg 2015, 18:17

Peterski je napisao/la: Pričao sam sa Džemom, i hajmo reći da se ne slaže s tvojom, nazovi tvrdnjom.
Bježi, Dojčine. :facepalm:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 avg 2015, 18:23

Ovaj je neki muški Uštipak :wtf: :facepalm: :damn:
DRUG NEBI TI PUNCA

zenicacelik
Kontakt:

Post Postao/la zenicacelik » 10 avg 2015, 18:24

Tifoz pixel digao kredit i kupio tekmu.Velez sljedecu dobija......
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 avg 2015, 18:48

“Sumorno jutro nad gradom se budi
jutarnji prodavci na posao kreću
a ja kao prosjak niz ulicu hodam
ispruženom rukom tražim svoju sreću”, otpjevao nam je tužno Gredić jedan od najvećih Aličićevih hitova “Sumorno jutro”.

U fudbalskom svijetu je ostao zabilježen kao jedini igrač kojeg su navijači prozvali Dijamantom, nakon što su ga zvali Klocem.
http://www.bazabezporaza.com/2015/08/10 ... la-koplja/

:lol: :lol: :lol:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 10 avg 2015, 18:52

rigotina je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Kada polozi sesti razred, do sada je ucio samo uzi zavicaj. :urnebes:
Ma boli ga racku, zivi zivot multimilonera, hoda po Azurnoj obali, finansira Velez....jbg. ima se, moze se. :)
ja sam cuo da svira po ulicama na azurnoj obali, obuces dres veleza do podne pun sesir milostinje. i ja bi mu marku bacio
Komsija nemoj srat. Neki su te dan vratili s banke kad si posao razmjenit kesu zlota od krofna pazara koje su uzimali poljaci po plazama Makarske. Če bužž je tak dobri vaša krofna a ti trpaš po pet zlota u ped.erušu i gledaš ima li koja limenka staropramena na podu za otpad :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 10 avg 2015, 19:00

Cuo sam da si i sad najveci lafac u selu. Ono obrijes se stavis ralon i ispred piljare na pivu :urnebes: :urnebes: :rol:
DŽELO ODLAZI

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 avg 2015, 19:07

slika

Pitanje za fukare, jel vam ovo pala zastava?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 10 avg 2015, 19:17

I sokolovi im po ušima daju :urnebes: :urnebes: :rol:
DŽELO ODLAZI

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 10 avg 2015, 19:26

shzna je napisao/la:slika

Pitanje za fukare, jel vam ovo pala zastava?
Danas je jako tesko kupiti neki rekvizit.
A vidimo odma se javlja glavni finansijer veleza koji je digao 600 000 kredita i poklonio velezu.
Sloboda je moja nacija

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.