Glagolski pridjev radni obilježava se bez apostrofa - ako misliš na taj primjer. Dakle, može piso, briso, a ne pis'o, bris'o, et cetera. Nadalje, palamudiš o pravilnostima i normama, a sama rečenica ti je nemoguća; što zbog sintakse, što zbog ovog nonsensa u leksemama nazovi i provokacija - to se piše nazoviprovokacija.SlevinKelevra je napisao/la:Po nivou pismenosti je odmah jasno iz kojeg tabora dolazi ova, nazovi, provokacija.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Culi smo za tebeTifoz je napisao/la:Koji retardosi. Na svaku prijavu me doceka 16 notifikacija. Udaram na psihu ovoj seljadiji ko nato![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma ono su vise lapsusi nego nepismenost, a da nas samo brukaju sa tim to stojijoker90 je napisao/la:Priznaj drug da vasim engleski ide od ruke.brile je napisao/la: Cega se oni hvataju![]()
![]()
A onaj gore proziva za nepismenost nekog lika sa pijace jbt, ja samo da pokazem malo kako i ovi sto bi trebali da su pismeni u klubu, imaju također propusta.
Ali yebo to, mene kao navijaca to uopste ne interesuje, interesuje me samo i samo ono na terenu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Vodiš li računa o egzistenciji kad si na tribini sa svojim filantropima? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ti si bolestan, sa tobom mi se neda raspravljatiHigh je napisao/la:Vodiš li računa o egzistenciji kad si na tribini sa svojim filantropima?
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ukraden?brile je napisao/la:Ti si bolestan, sa tobom mi se neda raspravljatiHigh je napisao/la:Vodiš li računa o egzistenciji kad si na tribini sa svojim filantropima?
Ma jaHigh je napisao/la:Ukraden?brile je napisao/la:Ti si bolestan, sa tobom mi se neda raspravljatiHigh je napisao/la:Vodiš li računa o egzistenciji kad si na tribini sa svojim filantropima?
SPARTANS FC
SPARTANS FC
ja sam cuo da svira po ulicama na azurnoj obali, obuces dres veleza do podne pun sesir milostinje. i ja bi mu marku bacioSkver je napisao/la:Ma boli ga racku, zivi zivot multimilonera, hoda po Azurnoj obali, finansira Velez....jbg. ima se, moze se.Probisvjet je napisao/la:Kada polozi sesti razred, do sada je ucio samo uzi zavicaj.
goveđigulašmajka
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pričao sam sa Džemom, i hajmo reći da se ne slaže s tvojom, nazovi tvrdnjom.High je napisao/la:Glagolski pridjev radni obilježava se bez apostrofa - ako misliš na taj primjer. Dakle, može piso, briso, a ne pis'o, bris'o, et cetera. Nadalje, palamudiš o pravilnostima i normama, a sama rečenica ti je nemoguća; što zbog sintakse, što zbog ovog nonsensa u leksemama nazovi i provokacija - to se piše nazoviprovokacija.SlevinKelevra je napisao/la:Po nivou pismenosti je odmah jasno iz kojeg tabora dolazi ova, nazovi, provokacija.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Finansijer......cujem da ste pravo zadovoljni sa onim trenerom sto ga je Nerko trenerka poslo' na praksu kod vas......yebi ti to cojk' bod po bod osvaja, mozda uz malo srece i ostanete u PL, morate malo biti strpljivi sa njim dok se ne ispraksa......al boli tebe racku, ode ti na Azurnu obalu....Tifoz je napisao/la:Koji retardosi. Na svaku prijavu me doceka 16 notifikacija. Udaram na psihu ovoj seljadiji ko nato![]()
![]()
zrno po zrno pogaca... i tako zadnjih 20 godinaSkver je napisao/la:Finansijer......cujem da ste pravo zadovoljni sa onim trenerom sto ga je Nerko trenerka poslo' na praksu kod vas......yebi ti to cojk' bod po bod osvaja, mozda uz malo srece i ostanete u PL, morate malo biti strpljivi sa njim dok se ne ispraksa......al boli tebe racku, ode ti na Azurnu obalu....Tifoz je napisao/la:Koji retardosi. Na svaku prijavu me doceka 16 notifikacija. Udaram na psihu ovoj seljadiji ko nato![]()
![]()
goveđigulašmajka
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Bježi, Dojčine.Peterski je napisao/la: Pričao sam sa Džemom, i hajmo reći da se ne slaže s tvojom, nazovi tvrdnjom.
- zenicacelik
- Kontakt:
Tifoz pixel digao kredit i kupio tekmu.Velez sljedecu dobija......
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
-
BordoArmy88
- Kontakt:
http://www.bazabezporaza.com/2015/08/10 ... la-koplja/“Sumorno jutro nad gradom se budi
jutarnji prodavci na posao kreću
a ja kao prosjak niz ulicu hodam
ispruženom rukom tražim svoju sreću”, otpjevao nam je tužno Gredić jedan od najvećih Aličićevih hitova “Sumorno jutro”.
U fudbalskom svijetu je ostao zabilježen kao jedini igrač kojeg su navijači prozvali Dijamantom, nakon što su ga zvali Klocem.
Komsija nemoj srat. Neki su te dan vratili s banke kad si posao razmjenit kesu zlota od krofna pazara koje su uzimali poljaci po plazama Makarske. Če bužž je tak dobri vaša krofna a ti trpaš po pet zlota u ped.erušu i gledaš ima li koja limenka staropramena na podu za otpadrigotina je napisao/la:ja sam cuo da svira po ulicama na azurnoj obali, obuces dres veleza do podne pun sesir milostinje. i ja bi mu marku bacioSkver je napisao/la:Ma boli ga racku, zivi zivot multimilonera, hoda po Azurnoj obali, finansira Velez....jbg. ima se, moze se.Probisvjet je napisao/la:Kada polozi sesti razred, do sada je ucio samo uzi zavicaj.
DŽELO ODLAZI
Cuo sam da si i sad najveci lafac u selu. Ono obrijes se stavis ralon i ispred piljare na pivuProbisvjet je napisao/la:Kada polozi sesti razred, do sada je ucio samo uzi zavicaj.
DŽELO ODLAZI

Pitanje za fukare, jel vam ovo pala zastava?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
Sunderland
- Kontakt:
Danas je jako tesko kupiti neki rekvizit.shzna je napisao/la:
Pitanje za fukare, jel vam ovo pala zastava?
A vidimo odma se javlja glavni finansijer veleza koji je digao 600 000 kredita i poklonio velezu.
Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.