Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja koliko znam kada god mojatv prenosi tekmu iz Lištice oni ne daju strim, valjda jer ovi imaju ekskluzivno pravo na prenos. Eto vidjećemo baš, volio bih lično da bude na NKŠB-TV ali ne vjerujem.
1946
Nek onda i oni prenose za čitavu BiH ako imaju ekskluzivni prenos. Šta koji moj uskraćuju ljudima da gledaju utakmicu. 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kao što sam napisao već, čisto iz hira da zajebu sve one koji ne koriste moju tv.
1946
nije tacno... ukoliko jedna pravna strana ima iskljucivo pravo na prenos onda niko ne smije praviti legalno prenos... eh sad sto majorizirani imaju dodatna prava u ovoj drzavi nista me ne cudiPappy je napisao/la:Mislim da im ne može zabraniti. Jer ljudi snimaju svojim kamerama, ne snimaju kamerama BHT. Recimo da su to sada potpuno dvije različite televizije.BitiSrcemVezan je napisao/la:Mislim da neće puštati strim, zabraniće im BH Telekom, čisto da zahebu sve koji nemaju mojutv.MCMXLVI je napisao/la:I zvanicna web-stranica NKSB i moja tv - Siroki Brijeg - Zeljeznicar.
Nemaju isključivo prava, jer Arena isto tako ima pravo. Ali kontam ja šta ti želiš reći. Međutim, nije pošteno da ta Moja TV tako drži monopol nad prenosom a ne pokriva ni 50% teritorije, tačnije ne konzumiraju s njeni proizvodi ni na 50% teritorije. A ako se ne varam, mi koji nemamo BH Telekom preplatu, mi ne možemo ni na koji način doći do Moje TV, pa makar i platitli to za prenos, koliko se već plaća. I u tom smislu @bitisrcemvezan je donele u pravu, rade to iz čistog hira, oni kao neki mangupi sada.BBB je napisao/la:nije tacno... ukoliko jedna pravna strana ima iskljucivo pravo na prenos onda niko ne smije praviti legalno prenos... eh sad sto majorizirani imaju dodatna prava u ovoj drzavi nista me ne cudiPappy je napisao/la:Mislim da im ne može zabraniti. Jer ljudi snimaju svojim kamerama, ne snimaju kamerama BHT. Recimo da su to sada potpuno dvije različite televizije.BitiSrcemVezan je napisao/la: Mislim da neće puštati strim, zabraniće im BH Telekom, čisto da zahebu sve koji nemaju mojutv.
A eto kao arenu imaju svi, kod nas ti monopoli cuda rade sportklub i engleski premiership su prica za sebe.Pappy je napisao/la: Nemaju isključivo prava, jer Arena isto tako ima pravo. Ali kontam ja šta ti želiš reći. Međutim, nije pošteno da ta Moja TV tako drži monopol nad prenosom a ne pokriva ni 50% teritorije, tačnije ne konzumiraju s njeni proizvodi ni na 50% teritorije. A ako se ne varam, mi koji nemamo BH Telekom preplatu, mi ne možemo ni na koji način doći do Moje TV, pa makar i platitli to za prenos, koliko se već plaća. I u tom smislu @bitisrcemvezan je donele u pravu, rade to iz čistog hira, oni kao neki mangupi sada.
Ljudi imaju pravo prenosa te utakmice i rade ocito sto i drugi sa tim tv pravima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Arena nikada nije zabranila prenos nečega zbog toga jer je išao prenos kod njih. Mislim, poštovao bih ja to da se zabrani klupska TV, u situaciji kada bi taj prenos išao na zemaljskoj mreži, i svako bi imao pravo da ga gleda. Npr. Arena nikada nije pravila smetnje Crvenoj zvezdi kada je išao strim preko Zvezda TV, i plaćao se neka 2 evra čini mi se po meču.propuh je napisao/la:A eto kao arenu imaju svi, kod nas ti monopoli cuda rade sportklub i engleski premiership su prica za sebe.Pappy je napisao/la: Nemaju isključivo prava, jer Arena isto tako ima pravo. Ali kontam ja šta ti želiš reći. Međutim, nije pošteno da ta Moja TV tako drži monopol nad prenosom a ne pokriva ni 50% teritorije, tačnije ne konzumiraju s njeni proizvodi ni na 50% teritorije. A ako se ne varam, mi koji nemamo BH Telekom preplatu, mi ne možemo ni na koji način doći do Moje TV, pa makar i platitli to za prenos, koliko se već plaća. I u tom smislu @bitisrcemvezan je donele u pravu, rade to iz čistog hira, oni kao neki mangupi sada.
Ljudi imaju pravo prenosa te utakmice i rade ocito sto i drugi sa tim tv pravima.
Kod nas se pravi problem oko svega, a vidjecemo kako ce ici to sa tim strimom koji u biti i nije tv ko zna kavi su tu odnosi sa tim tvpravima...Pappy je napisao/la:Arena nikada nije zabranila prenos nečega zbog toga jer je išao prenos kod njih. Mislim, poštovao bih ja to da se zabrani klupska TV, u situaciji kada bi taj prenos išao na zemaljskoj mreži, i svako bi imao pravo da ga gleda. Npr. Arena nikada nije pravila smetnje Crvenoj zvezdi kada je išao strim preko Zvezda TV, i plaćao se neka 2 evra čini mi se po meču.propuh je napisao/la:A eto kao arenu imaju svi, kod nas ti monopoli cuda rade sportklub i engleski premiership su prica za sebe.Pappy je napisao/la: Nemaju isključivo prava, jer Arena isto tako ima pravo. Ali kontam ja šta ti želiš reći. Međutim, nije pošteno da ta Moja TV tako drži monopol nad prenosom a ne pokriva ni 50% teritorije, tačnije ne konzumiraju s njeni proizvodi ni na 50% teritorije. A ako se ne varam, mi koji nemamo BH Telekom preplatu, mi ne možemo ni na koji način doći do Moje TV, pa makar i platitli to za prenos, koliko se već plaća. I u tom smislu @bitisrcemvezan je donele u pravu, rade to iz čistog hira, oni kao neki mangupi sada.
Jbg Face tv (pre)uzme strim od Standarda i onda se zale kako su im ovi poslali los prenos i nema rezisera istog
Za mene je to vrhunac i nista me vise ne moze iznenaditi, ne bi se zacudio da umreze mobilne i sa njima pocnu ekskluzivno prenosti utakmice.
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 13 avg 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Moja TV i Arena su dva svijet različita.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Sunderland
- Kontakt:
sarajevo ima velike sanse za pobjedu,uz iznenadjenje zeljeznicara,sloboda bi mogla izbiti na prvo mjesto...
zanimljivo

zanimljivo
Sloboda je moja nacija
Velike kazne na početku prvenstva.
I kolo
FK Sarajevo – FK Drina
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
HŠK Zrinjski – FK Olimpic
HŠK Zrinjski novčana kazna u iznosu 1.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava, kao i duplog razglasa od strane vlastitih navijača)
FK Slavija – Velež
FK Slavija novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača).
FK Borac – FK Željezničar
FK Borac novčana kazna u iznosu 2.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, isticanje neprimjerenih transparenata i upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
II kolo
NK Travnik – FK Sarajevo
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 2.000 KM (upotreba pirotehničkih sredstava i ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača)
FK Drina – HŠK Zrinjski
FK Drina novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice).
NK Željezničar – FK Radnik
NK Željezničar novčana kazna u iznosu 2.000 KM (nedolazak na utakmicu od strane vlastitih navijača)
III kolo
FK Sarajevo – NK Široki Brijeg
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 2.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava i ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača)
HŠK Zrinjski – NK Travnik
HŠK Zrinjski novčana kazna u iznosu 1.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);
FK Borac – FK Mladost
FK Borac novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača).
I kolo
FK Sarajevo – FK Drina
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
HŠK Zrinjski – FK Olimpic
HŠK Zrinjski novčana kazna u iznosu 1.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava, kao i duplog razglasa od strane vlastitih navijača)
FK Slavija – Velež
FK Slavija novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača).
FK Borac – FK Željezničar
FK Borac novčana kazna u iznosu 2.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, isticanje neprimjerenih transparenata i upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
II kolo
NK Travnik – FK Sarajevo
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 2.000 KM (upotreba pirotehničkih sredstava i ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača)
FK Drina – HŠK Zrinjski
FK Drina novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice).
NK Željezničar novčana kazna u iznosu 2.000 KM (nedolazak na utakmicu od strane vlastitih navijača)
III kolo
FK Sarajevo – NK Široki Brijeg
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 2.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava i ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača)
HŠK Zrinjski – NK Travnik
HŠK Zrinjski novčana kazna u iznosu 1.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);
FK Borac – FK Mladost
FK Borac novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača).
Denvald je napisao/la:Velike kazne na početku prvenstva.
Ha?
Nullius in verba
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa mahanahz pokušava ispast smiješan, jbg pravi sarajevski humor

Rodi majka sarajlicu svog :*
Rodi majka sarajlicu svog :*
Uopste nije bilo ubacicanja tvrdih predmeta na mecu Slavija-Velez. Ali je bilo nesto drugo zbog cega je ujic zasluzio suspenziju od godinu. Al to savez nije htio vidjeti. Gamad lopovska.
Zato je bilo: nacionalističkog navijanja, zastava VRS, prijetnje sudiji (da nije bilo policije, Bog zna šta bi se desilo) itd. da ne nabrajam. Pa samo zbog onakvog navijanja i one zastave treba Slavija dobiti OGROMNU kaznu. I to se ponavlja iz kola u kolo, kad god imam priliku biti u Istočnom Sarajevu, najčešće kad su utakmice protiv Sarajeva i Željezničara.Pappy je napisao/la:Uopste nije bilo ubacicanja tvrdih predmeta na mecu Slavija-Velez. Ali je bilo nesto drugo zbog cega je ujic zasluzio suspenziju od godinu. Al to savez nije htio vidjeti. Gamad lopovska.
Pitaj begića.BBB je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... bih/169140
0 KM kazne za boraz zbog velikog nacionalistickog ispada protiv zeljeznicara... pa dokle ce se zmiriti cetnickim klubovima radi ko fol mira u kuci, a oni divljaju li divljaju
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vidjet cete kad se zavrsi stadion Mladosti i vrate u Kakanj da ce posjeta biti 2000+ na svakoj utakmici, na derbijima sa velikim klubovima ispunjen do kraja, 3000. Prosle sezone smo imali posjetu preko 1000 u prosjeku, na utakmicama sa Rudarom, Buducnosti, GOSK-om je bilo 2000-3000.
- Beduin
- Kontakt:
I na Tusnju bi bila bolja posjeta, ali jednim dijelom i drasticno povecanje karata uticat ce na to. Sezonu ce nekako izvuci sezonske karte, ali sve je to moglo bolje, ali i gore.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne bi se nista desilo jer je to bezmudi covjek, i ne bi imao muda da udari sudiju. Ja sam odmah poslije utakmice rekao da je prava steta sto ovaj portal prati samo Sarajevo, pa smo tako poslije meca sa Sarajevom zahvaljujuci klipovima odmah dobili suspenziju Savije. Sada, na zalost Ujic ne dobija nista suspenzije.kvalitet je napisao/la:Zato je bilo: nacionalističkog navijanja, zastava VRS, prijetnje sudiji (da nije bilo policije, Bog zna šta bi se desilo) itd. da ne nabrajam. Pa samo zbog onakvog navijanja i one zastave treba Slavija dobiti OGROMNU kaznu. I to se ponavlja iz kola u kolo, kad god imam priliku biti u Istočnom Sarajevu, najčešće kad su utakmice protiv Sarajeva i Željezničara.Pappy je napisao/la:Uopste nije bilo ubacicanja tvrdih predmeta na mecu Slavija-Velez. Ali je bilo nesto drugo zbog cega je ujic zasluzio suspenziju od godinu. Al to savez nije htio vidjeti. Gamad lopovska.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako i treba, samo naprijed. I ja mislim da cete imati, malo je tu i euforija i nesto novo, a imate i navijace koji vole fudbal..Addict je napisao/la:Vidjet cete kad se zavrsi stadion Mladosti i vrate u Kakanj da ce posjeta biti 2000+ na svakoj utakmici, na derbijima sa velikim klubovima ispunjen do kraja, 3000. Prosle sezone smo imali posjetu preko 1000 u prosjeku, na utakmicama sa Rudarom, Buducnosti, GOSK-om je bilo 2000-3000.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.