zanimljivo
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Sunderland
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
sarajevo ima velike sanse za pobjedu,uz iznenadjenje zeljeznicara,sloboda bi mogla izbiti na prvo mjesto...
zanimljivo

zanimljivo
Sloboda je moja nacija
Velike kazne na početku prvenstva.
I kolo
FK Sarajevo – FK Drina
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
HŠK Zrinjski – FK Olimpic
HŠK Zrinjski novčana kazna u iznosu 1.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava, kao i duplog razglasa od strane vlastitih navijača)
FK Slavija – Velež
FK Slavija novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača).
FK Borac – FK Željezničar
FK Borac novčana kazna u iznosu 2.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, isticanje neprimjerenih transparenata i upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
II kolo
NK Travnik – FK Sarajevo
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 2.000 KM (upotreba pirotehničkih sredstava i ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača)
FK Drina – HŠK Zrinjski
FK Drina novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice).
NK Željezničar – FK Radnik
NK Željezničar novčana kazna u iznosu 2.000 KM (nedolazak na utakmicu od strane vlastitih navijača)
III kolo
FK Sarajevo – NK Široki Brijeg
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 2.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava i ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača)
HŠK Zrinjski – NK Travnik
HŠK Zrinjski novčana kazna u iznosu 1.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);
FK Borac – FK Mladost
FK Borac novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača).
I kolo
FK Sarajevo – FK Drina
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
HŠK Zrinjski – FK Olimpic
HŠK Zrinjski novčana kazna u iznosu 1.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava, kao i duplog razglasa od strane vlastitih navijača)
FK Slavija – Velež
FK Slavija novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača).
FK Borac – FK Željezničar
FK Borac novčana kazna u iznosu 2.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, isticanje neprimjerenih transparenata i upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača)
II kolo
NK Travnik – FK Sarajevo
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 2.000 KM (upotreba pirotehničkih sredstava i ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača)
FK Drina – HŠK Zrinjski
FK Drina novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice).
NK Željezničar novčana kazna u iznosu 2.000 KM (nedolazak na utakmicu od strane vlastitih navijača)
III kolo
FK Sarajevo – NK Široki Brijeg
FK Sarajevo novčana kazna u iznosu 2.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava i ubacivanje tvrdih predmeta u teren od strane vlastitih navijača)
HŠK Zrinjski – NK Travnik
HŠK Zrinjski novčana kazna u iznosu 1.500 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);
FK Borac – FK Mladost
FK Borac novčana kazna u iznosu 1.000 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača).
Denvald je napisao/la:Velike kazne na početku prvenstva.
Ha?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa mahanahz pokušava ispast smiješan, jbg pravi sarajevski humor

Rodi majka sarajlicu svog :*
Rodi majka sarajlicu svog :*
Uopste nije bilo ubacicanja tvrdih predmeta na mecu Slavija-Velez. Ali je bilo nesto drugo zbog cega je ujic zasluzio suspenziju od godinu. Al to savez nije htio vidjeti. Gamad lopovska.
Zato je bilo: nacionalističkog navijanja, zastava VRS, prijetnje sudiji (da nije bilo policije, Bog zna šta bi se desilo) itd. da ne nabrajam. Pa samo zbog onakvog navijanja i one zastave treba Slavija dobiti OGROMNU kaznu. I to se ponavlja iz kola u kolo, kad god imam priliku biti u Istočnom Sarajevu, najčešće kad su utakmice protiv Sarajeva i Željezničara.Pappy je napisao/la:Uopste nije bilo ubacicanja tvrdih predmeta na mecu Slavija-Velez. Ali je bilo nesto drugo zbog cega je ujic zasluzio suspenziju od godinu. Al to savez nije htio vidjeti. Gamad lopovska.
Pitaj begića.BBB je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... bih/169140
0 KM kazne za boraz zbog velikog nacionalistickog ispada protiv zeljeznicara... pa dokle ce se zmiriti cetnickim klubovima radi ko fol mira u kuci, a oni divljaju li divljaju
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vidjet cete kad se zavrsi stadion Mladosti i vrate u Kakanj da ce posjeta biti 2000+ na svakoj utakmici, na derbijima sa velikim klubovima ispunjen do kraja, 3000. Prosle sezone smo imali posjetu preko 1000 u prosjeku, na utakmicama sa Rudarom, Buducnosti, GOSK-om je bilo 2000-3000.
- Beduin
- Kontakt:
I na Tusnju bi bila bolja posjeta, ali jednim dijelom i drasticno povecanje karata uticat ce na to. Sezonu ce nekako izvuci sezonske karte, ali sve je to moglo bolje, ali i gore.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne bi se nista desilo jer je to bezmudi covjek, i ne bi imao muda da udari sudiju. Ja sam odmah poslije utakmice rekao da je prava steta sto ovaj portal prati samo Sarajevo, pa smo tako poslije meca sa Sarajevom zahvaljujuci klipovima odmah dobili suspenziju Savije. Sada, na zalost Ujic ne dobija nista suspenzije.kvalitet je napisao/la:Zato je bilo: nacionalističkog navijanja, zastava VRS, prijetnje sudiji (da nije bilo policije, Bog zna šta bi se desilo) itd. da ne nabrajam. Pa samo zbog onakvog navijanja i one zastave treba Slavija dobiti OGROMNU kaznu. I to se ponavlja iz kola u kolo, kad god imam priliku biti u Istočnom Sarajevu, najčešće kad su utakmice protiv Sarajeva i Željezničara.Pappy je napisao/la:Uopste nije bilo ubacicanja tvrdih predmeta na mecu Slavija-Velez. Ali je bilo nesto drugo zbog cega je ujic zasluzio suspenziju od godinu. Al to savez nije htio vidjeti. Gamad lopovska.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako i treba, samo naprijed. I ja mislim da cete imati, malo je tu i euforija i nesto novo, a imate i navijace koji vole fudbal..Addict je napisao/la:Vidjet cete kad se zavrsi stadion Mladosti i vrate u Kakanj da ce posjeta biti 2000+ na svakoj utakmici, na derbijima sa velikim klubovima ispunjen do kraja, 3000. Prosle sezone smo imali posjetu preko 1000 u prosjeku, na utakmicama sa Rudarom, Buducnosti, GOSK-om je bilo 2000-3000.
siroki vrsili pritisak na sudije zato ocekujte masakriranjr protiv kona
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zaboravljas na CelikSunderland je napisao/la:sarajevo ima velike sanse za pobjedu,uz iznenadjenje zeljeznicara,sloboda bi mogla izbiti na prvo mjesto...
zanimljivo![]()
Kolika vam je bila cijena karata, a koliko je sada?Beduin je napisao/la:I na Tusnju bi bila bolja posjeta, ali jednim dijelom i drasticno povecanje karata uticat ce na to. Sezonu ce nekako izvuci sezonske karte, ali sve je to moglo bolje, ali i gore.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
5-3-2AdiFKS je napisao/la:Kolika vam je bila cijena karata, a koliko je sada?Beduin je napisao/la:I na Tusnju bi bila bolja posjeta, ali jednim dijelom i drasticno povecanje karata uticat ce na to. Sezonu ce nekako izvuci sezonske karte, ali sve je to moglo bolje, ali i gore.
10-7-4
Nullius in verba
- Beduin
- Kontakt:
Ispravka Heller, prosle sezone je bilo:Heller je napisao/la:5-3-2AdiFKS je napisao/la:Kolika vam je bila cijena karata, a koliko je sada?Beduin je napisao/la:I na Tusnju bi bila bolja posjeta, ali jednim dijelom i drasticno povecanje karata uticat ce na to. Sezonu ce nekako izvuci sezonske karte, ali sve je to moglo bolje, ali i gore.
10-7-4
5-5-3 *mislim da je bilo3KM navijacima
10-7-4
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sloboda Borac link?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Borac pred gasenjem a na utakmice idu dan prije

Sretno Tuzlaci!!
Sretno Tuzlaci!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ima li gdje link za Sloboda Borac
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.