Sarajevo - Zrinjski
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
acestream://8bb233dd947c73ad6873f55a419784c2ac803cc3
Sarajevo - Zrinjski
Sarajevo - Zrinjski
Sto ne mogu ova dva pitarcica sa Arene sto bale na Sarajevo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ne brinite pitari u drugom ulazi Stojcev!
Utakmica katastrofa, smor...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ebene sudije moraju poceti kaznjavati ekipe koje odugovlace i stoje svi iza lopte citavu utakmicu. Jer je ovako ekipama koje igraju fudbal kao Sarajevo pet puta teze dati gol.. Antifudbal i svi ga hvale kao onaj Celikov, a zele napredak lige hahah
Golman Zrinjskog je uzeo sam 15 min utakmice..
Onda bi slobodu izbacili iz lige nisam jos gledao utakmicu slobode da nije bilo toga.tuzlak1987 je napisao/la:Ebene sudije moraju poceti kaznjavati ekipe koje odugovlace i stoje svi iza lopte citavu utakmicu. Jer je ovako ekipama koje igraju fudbal kao Sarajevo pet puta teze dati gol.. Antifudbal i svi ga hvale kao onaj Celikov, a zele napredak lige hahah
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Onda bi slobodu izbacili iz lige nisam jos gledao utakmicu slobode da nije bilo toga.tuzlak1987 je napisao/la:Ebene sudije moraju poceti kaznjavati ekipe koje odugovlace i stoje svi iza lopte citavu utakmicu. Jer je ovako ekipama koje igraju fudbal kao Sarajevo pet puta teze dati gol.. Antifudbal i svi ga hvale kao onaj Celikov, a zele napredak lige hahah
Sloboda od dolaska Musemica igra napadacki i nema kurvaluka nikakvih kao ova zadrzavanja, deset iza lopte i td
Cuj da kazne sto igraju ovako defanzivno i odugovlace.pile87 je napisao/la:Onda bi slobodu izbacili iz lige nisam jos gledao utakmicu slobode da nije bilo toga.tuzlak1987 je napisao/la:Ebene sudije moraju poceti kaznjavati ekipe koje odugovlace i stoje svi iza lopte citavu utakmicu. Jer je ovako ekipama koje igraju fudbal kao Sarajevo pet puta teze dati gol.. Antifudbal i svi ga hvale kao onaj Celikov, a zele napredak lige hahah
Kakve veze ima deset iza lopte to je taktika a golman Zrinjskog je izgleda teze povrjedjen a osim toga nisam vidio da je Zrinjski nesto zadrzavao.tuzlak1987 je napisao/la:![]()
Sloboda od dolaska Musemica igra napadacki i nema kurvaluka nikakvih kao ova zadrzavanja, deset iza lopte i td
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Boli mene briga kako je ko prije igrao dok je liga bila jos veci odron, ja govorim o sada..
Normalno da nisi vidio kada si iskompleksirani manijak
a i to je Zeljina Evropska taktika bila, svi iza lopte i previjaj se
Normalno da nisi vidio kada si iskompleksirani manijak
Naprijed Zrinjski
Zasluzeno vodstvo Zrinjskog 
dobro je tuzlak1987
hajde Stojcev ulaziii!
hajde Stojcev ulaziii!
- samoposteno
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Ebene sudije moraju poceti kaznjavati ekipe koje odugovlace i stoje svi iza lopte citavu utakmicu. Jer je ovako ekipama koje igraju fudbal kao Sarajevo pet puta teze dati gol.. Antifudbal i svi ga hvale kao onaj Celikov, a zele napredak lige hahah
- tuzlak1987
- Kontakt:
Preporucujem vam da pogledate utakmicu HNL ili JSL pa cete da vidite razliku.. Ne znam kako neko moze braniti te stvari, a biti realan jer je vecina utakmica u fazonu dolazimo da ne primimo gol..
- samoposteno
- Kontakt:
pa onda i celziju treba zabranit da igra uopste posto je tako osojio lptuzlak1987 je napisao/la:Preporucujem vam da pogledate utakmicu HNL ili JSL pa cete da vidite razliku.. Ne znam kako neko moze braniti te stvari, a biti realan jer je vecina utakmica u fazonu dolazimo da ne primimo gol..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Stvarno sramota za Zrinjski sto igra ovako defanzivno. Bas sramota.

Pa ko zaposli ovog majmuna malog Surkovica. Lik ko da je na tribini sa navijacima Sarajeva, pa jbm mu mater budi profesionalac malo, ne moze se tako utakmica prenositi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.