Daj ba poredis neuporedivo, jedno je Chelsea Evropski fudbal, a drugo seljacki.. Kada BIH ekipe kao Zrinjski kojima se sudije guze kuci, a u gostima ih paze izadju u Evropu vidi se sve kako stoje stvari..samoposteno je napisao/la:pa onda i celziju treba zabranit da igra uopste posto je tako osojio lptuzlak1987 je napisao/la:Preporucujem vam da pogledate utakmicu HNL ili JSL pa cete da vidite razliku.. Ne znam kako neko moze braniti te stvari, a biti realan jer je vecina utakmica u fazonu dolazimo da ne primimo gol..![]()
pravda za tuzlaka oduzeti pehar celziju
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jesam li ja ovo stvarno procitao na temi koja bi trebala biti cista suprotnost od one koja u nazivu sadrzi rijec "prepucavanje"? Vratite nam Miljana ! 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
koji je majmun ovaj benko. fuj. i protiv sirokog je imao slicnih poteza
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
10 minuta nadoknade?? Je li to bio prekid neki? Jer mi je stream prestao raditi oko 70-e minute
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 14 avg 2015, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- samoposteno
- Kontakt:
ma nista odma podnesi tuzbu da se izbace iz lige brane se ljudi i jos vode 1-0 koja nepravdatuzlak1987 je napisao/la:Daj ba poredis neuporedivo, jedno je Chelsea Evropski fudbal, a drugo seljacki.. Kada BIH ekipe kao Zrinjski kojima se sudije guze kuci, a u gostima ih paze izadju u Evropu vidi se sve kako stoje stvari..samoposteno je napisao/la:pa onda i celziju treba zabranit da igra uopste posto je tako osojio lptuzlak1987 je napisao/la:Preporucujem vam da pogledate utakmicu HNL ili JSL pa cete da vidite razliku.. Ne znam kako neko moze braniti te stvari, a biti realan jer je vecina utakmica u fazonu dolazimo da ne primimo gol..![]()
pravda za tuzlaka oduzeti pehar celziju
Trebali su još jedno poluvrijeme bolje bi bilo
Kako se Barsini vanzemaljci valjaju, a u nasoj ligi igraci da ne smiju. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sasvim slucajno svi navijate za Zelju, vidjet cemo sta cete pricati kada vam Celik stavi devet mesara iza lopte hahah
A sta napisa 
Zrinjski definitivno, ako ovako nastave disciplinovano, prvi favorit.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zrinjski definitivno, ako ovako nastave disciplinovano, prvi favorit.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ovaj puzigaca smijesan igrac 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja se jos ibretu ibretim sta covjek napisa 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- rob do bagro
- Kontakt:
A jes ti vokri sto ste ga popusili u Ze, jedi se od muke jadnice jedan.tuzlak1987 je napisao/la:Sasvim slucajno svi navijate za Zelju, vidjet cemo sta cete pricati kada vam Celik stavi devet mesara iza lopte hahah
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Eto vas isto Zrinjski. Sto igrate defanzivno ?rob do bagro je napisao/la:A jes ti vokri sto ste ga popusili u Ze, jedi se od muke jadnice jedan.tuzlak1987 je napisao/la:Sasvim slucajno svi navijate za Zelju, vidjet cemo sta cete pricati kada vam Celik stavi devet mesara iza lopte hahah
- samoposteno
- Kontakt:
sasvim slucajno ja navijam za celiktuzlak1987 je napisao/la:Sasvim slucajno svi navijate za Zelju, vidjet cemo sta cete pricati kada vam Celik stavi devet mesara iza lopte hahah
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako je bas mi je krivo, zelim da i Sloboda ima mesare 
Kad smo kod seljackog fudbala vi iz tuzle nemate kome sta reci o tome vi ste to patentirali.tuzlak1987 je napisao/la:
Daj ba poredis neuporedivo, jedno je Chelsea Evropski fudbal, a drugo seljacki.. Kada BIH ekipe kao Zrinjski kojima se sudije guze kuci, a u gostima ih paze izadju u Evropu vidi se sve kako stoje stvari..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- samoposteno
- Kontakt:
treba za zelenim stolom dat 3 boda slobodiarelinho je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Eto vas isto Zrinjski. Sto igrate defanzivno ?tuzlak1987 je napisao/la:Sasvim slucajno svi navijate za Zelju, vidjet cemo sta cete pricati kada vam Celik stavi devet mesara iza lopte hahah![]()
Treba da vas kazni sudija sto tako igrate. Sramota za ovu ligu i za citavu Zenicu.
![]()
![]()
Kakav bezobrazluk Zrinjskog na Kosevu, dodju da se brane i odnesu sva 3 boda. Ne sumnjam uopste da ce ih Savez kazniti zbog ovog 
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
koji minimalisti ovi zrinjevci... 4 pobjede, 5 datih golova, 0 primjenjih... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fudbal se igra zbog navijaca.. Ja kritikujem i svoju ekipu kada tako igraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.