Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
vidis kazes moglo je tako sarajevo odigrat i uzet bod a zrinski je tako odigro i uzeo tri bodatuzlak1987 je napisao/la:Ko kaze da ces imati 30 sansi, igras bolje ali ne mozes stvoriti valjane sanse. Umaras se vise dok ekipa iza lopte samo ceka kontru
Moglo je i Sarajevo tako odigrati i uzeti bod..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Cuj kaznit ekipe koje se brane
i to mrtav ozbiljan

Nisam danas gledao. Pretpostavljam da je bilo neko zadrzavanje, valjanje ali sta se moze. Budi realan pa priznaj sta ste vi nama godinama radili na Grbavici. Od 90 minuta vasi igraci su 20 provodili valjajuci se po terenu. Mozda sad nije takva situacija, mozda ste popravili igru ali cinjenica je da ste nas godinama izludjivali na Grbavici i ako izvucete bod sta mi mozemo nego da se nerviramo ali vama je bod upisan kao i Borcu danas.Beduin je napisao/la:Zayebancije ce uvijek biti, logicno, ali jesi li gledao Slobodu danas?EmirTM87 je napisao/la:Slanima vazda neko drugo kriv. Kao sto smo im mi bili krivi za ispadanje iz lige zato sto smo izgubili u zadnjem kolu od Leotara u gostima a ne oni sami koji su isto tako izgubili u zadnjem kolu protiv direktnog konkurenta za opstanak Slavije.
Ko je nama kriv sto smo izgubili kuci od Radnika? Mozda Radnik, odakle njima pravo da nama uzmu 3 boda na Grbavici? Krivi smo sami zato sto smo to dozvolili.
Smijali ste se nama jer nas je "vrtic" pobjedio u prvom kolu a sad vi taj isti "vrtic" niste pobjedili kuci.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kaznit u smislu bar dati zuti karton golmanu koji zadrzava od prve minute. Znaci od samog starta..JoseMourinho je napisao/la:Cuj kaznit ekipe koje se brane![]()
i to mrtav ozbiljan
![]()
![]()
![]()
- samoposteno
- Kontakt:
ma to je blaga kazna kakav zuti odma klub treba ugasittuzlak1987 je napisao/la:Kaznit u smislu bar dati zuti karton golmanu koji zadrzava od prve minute. Znaci od samog starta..JoseMourinho je napisao/la:Cuj kaznit ekipe koje se brane![]()
i to mrtav ozbiljan
![]()
![]()
![]()
kad se navijac slobode zali o igri sa zadrzavanjem vremena... BJEŽITE U PODRUME, ARMAGEDON ĆE
goveđigulašmajka
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Treba Celziju oduzet onu zadnju titulu lige prvaka... sram ih bilo kako su je uzeli bunkerom

Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
- invincible1921
- Kontakt:
KAKAV PROMASAJ GOVEDARICE
metar od gola, prazan go, momcina saceka loptu fino se namjesti, "repetira" nogu i BUM....nebu pod oblake

=\_1921_/=
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj evo ga javi se navijac HSK Tendenciozno sudjenjerigotina je napisao/la:kad se navijac slobode zali o igri sa zadrzavanjem vremena... BJEŽITE U PODRUME, ARMAGEDON ĆE
Ima li snimka promasaja Govedarice ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zrinjski je i prosle godine pokazao da je jako tvrda ekipa , svake godine sve manje i manje golova primaju.U ovoj ligi cvrsta odbrana i stabilna je najbitnija ,ako zabijes sta zabijes al najbitnije je imati sigurnost pozada.Zrinjski ako pobjedi sljedecu protiv Sirokog ,oni nemaji poslije gdje utakmicu izgubiti.Nadam se da je onaj Karacic uredu i da nije nikakva ozbiljna povreda u pitanju .Sto se tice valjanja ima ga i bit ce ga ,samo sto sudije moraju znati kad treba prekinuti igru ,a ne prode 10 sekundi akcije i zaustavi igru.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- invincible1921
- Kontakt:
http://videochart.net/video/96264.96540 ... f500a5987dElegant je napisao/la:Ima li snimka promasaja Govedarice ?
edit: Smijesna je i Dzenina prica i pojedinih navijaca srajeva...Utakmica je bila potpuno ravnopravna, a u prvom dijelu je Zrinjski itekako opasan bio cak i opasniji od sarajeva. U durgom pol jalova incijativa koja je rezultirala prakticno jedinom sansom na citavoj utakmici kad je Velkoski imo 1na1....ovaj pitar sa Facea sto je sad na areni kaze "nakon silnih napada sarajeva"
=\_1921_/=
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Zrinjski pobjedio iz jedne prave šanse, a Sarajevo nije imalo poguranac ko prošlu, takodjer Zrinjski ozbiljna ekipa i nije skunuo gaće bez obzira na agresiju domaćina, sačekao šansu i to je to.
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
- Beduin
- Kontakt:
Bili smo rasulo od ekipe, nerijetko. Istina, znali smo zadrzavati, svi se borimo za bodove, mozda sam i smetnuo s uma kako je i Sloboda znala odugovlacitiEmirTM87 je napisao/la:Nisam danas gledao. Pretpostavljam da je bilo neko zadrzavanje, valjanje ali sta se moze. Budi realan pa priznaj sta ste vi nama godinama radili na Grbavici. Od 90 minuta vasi igraci su 20 provodili valjajuci se po terenu. Mozda sad nije takva situacija, mozda ste popravili igru ali cinjenica je da ste nas godinama izludjivali na Grbavici i ako izvucete bod sta mi mozemo nego da se nerviramo ali vama je bod upisan kao i Borcu danas.Beduin je napisao/la:Zayebancije ce uvijek biti, logicno, ali jesi li gledao Slobodu danas?EmirTM87 je napisao/la:Slanima vazda neko drugo kriv. Kao sto smo im mi bili krivi za ispadanje iz lige zato sto smo izgubili u zadnjem kolu od Leotara u gostima a ne oni sami koji su isto tako izgubili u zadnjem kolu protiv direktnog konkurenta za opstanak Slavije.
Ko je nama kriv sto smo izgubili kuci od Radnika? Mozda Radnik, odakle njima pravo da nama uzmu 3 boda na Grbavici? Krivi smo sami zato sto smo to dozvolili.
Smijali ste se nama jer nas je "vrtic" pobjedio u prvom kolu a sad vi taj isti "vrtic" niste pobjedili kuci.
Ma nevidjeno sjeckanje igre i iritiranje gledaoca. Ne znam kako je na tv-u izgledalo, ali sa tribina preocajno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Vedatore care sredi nam snimak Sloboda _ Borac ako imas vremna... hvala
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Elegant je napisao/la:Ima li snimka promasaja Govedarice ?
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 14 avg 2015, 23:18, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja mislim da je Zrinjski oborio rekord lige 4 startne pobjede i 4 prve utakmice bez primljenog gola . Jel uopšte iko ikako odigro inače 4 vezane utakmice bez primljenog gola ? Ako su ovi podaci koje sam napisao fake nek me neko demantuje . Hvala.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- invincible1921
- Kontakt:
E moj sine kad je i kad zeljo postavio rekored koji nece bit oboerniBesic je napisao/la:Ja mislim da je Zrinjski oborio rekord lige 4 startne pobjede i 4 prve utakmice bez primljenog gola . Jel uopšte iko ikako odigro inače 4 vezane utakmice bez primljenog gola ? Ako su ovi podaci koje sam napisao fake nek me neko demantuje . Hvala.
hahaha ovo za pocetne 4 ne znam fkt, al mislim da mi drzimo rekord bez primljenog gola uzastopno
=\_1921_/=
Držali do ove sezone kako je Zrinjski kreno moglo bi bit svega .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.