Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Suki46
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Suki46 » 14 avg 2015, 22:46

Zrinjski je i prosle godine pokazao da je jako tvrda ekipa , svake godine sve manje i manje golova primaju.U ovoj ligi cvrsta odbrana i stabilna je najbitnija ,ako zabijes sta zabijes al najbitnije je imati sigurnost pozada.Zrinjski ako pobjedi sljedecu protiv Sirokog ,oni nemaji poslije gdje utakmicu izgubiti.Nadam se da je onaj Karacic uredu i da nije nikakva ozbiljna povreda u pitanju .Sto se tice valjanja ima ga i bit ce ga ,samo sto sudije moraju znati kad treba prekinuti igru ,a ne prode 10 sekundi akcije i zaustavi igru.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 avg 2015, 22:48

Elegant je napisao/la:Ima li snimka promasaja Govedarice ?
http://videochart.net/video/96264.96540 ... f500a5987d

edit: Smijesna je i Dzenina prica i pojedinih navijaca srajeva...Utakmica je bila potpuno ravnopravna, a u prvom dijelu je Zrinjski itekako opasan bio cak i opasniji od sarajeva. U durgom pol jalova incijativa koja je rezultirala prakticno jedinom sansom na citavoj utakmici kad je Velkoski imo 1na1....ovaj pitar sa Facea sto je sad na areni kaze "nakon silnih napada sarajeva" :lol: a ljudi na kraju imali jedan sut vise
=\_1921_/=

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 14 avg 2015, 23:02

Zrinjski pobjedio iz jedne prave šanse, a Sarajevo nije imalo poguranac ko prošlu, takodjer Zrinjski ozbiljna ekipa i nije skunuo gaće bez obzira na agresiju domaćina, sačekao šansu i to je to.

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 avg 2015, 23:08

EmirTM87 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:Slanima vazda neko drugo kriv. Kao sto smo im mi bili krivi za ispadanje iz lige zato sto smo izgubili u zadnjem kolu od Leotara u gostima a ne oni sami koji su isto tako izgubili u zadnjem kolu protiv direktnog konkurenta za opstanak Slavije.

Ko je nama kriv sto smo izgubili kuci od Radnika? Mozda Radnik, odakle njima pravo da nama uzmu 3 boda na Grbavici? Krivi smo sami zato sto smo to dozvolili.

Smijali ste se nama jer nas je "vrtic" pobjedio u prvom kolu a sad vi taj isti "vrtic" niste pobjedili kuci.
Zayebancije ce uvijek biti, logicno, ali jesi li gledao Slobodu danas?
Nisam danas gledao. Pretpostavljam da je bilo neko zadrzavanje, valjanje ali sta se moze. Budi realan pa priznaj sta ste vi nama godinama radili na Grbavici. Od 90 minuta vasi igraci su 20 provodili valjajuci se po terenu. Mozda sad nije takva situacija, mozda ste popravili igru ali cinjenica je da ste nas godinama izludjivali na Grbavici i ako izvucete bod sta mi mozemo nego da se nerviramo ali vama je bod upisan kao i Borcu danas.
Bili smo rasulo od ekipe, nerijetko. Istina, znali smo zadrzavati, svi se borimo za bodove, mozda sam i smetnuo s uma kako je i Sloboda znala odugovlaciti :) zato cestitam i Borcu na osvojenom bodu, nema sta, ali iritira kad odes na stadion, zelis gledati fudbal, golove, borbu, i onda od 1. minute tim pocne zadrzavati loptu, golman od samog pocetka prolongira ispucavanja lopte, samo sto krenes u organizaciju napada i pridjes blize njihovom sesnaestercu, odjednom je njihov igrac na travi, previja se, lezi, kobajagi trazi izmjenu, ali bukvalno masu puta su oni na travi bili... pa kad je na nama faul, sudija ama bas nijednom nije dozvolio da odmah izvedemo faul i organizujemo brzu akciju... a sto je jos iritantnije bilo, u nekoliko navrata oduzmemo loptu i naprave igraci Borca neki sitni faul i izbiju loptu, i nas igrac taman stigne lopte i da pokrene akciju (jer se u tom slucaju pusta prednost, nema razloga ni za kakvo prekidanje utakmice) sudija svira faul za nas pa onda opet vracaj loptu na to mjesto prekida... pa da ne pricam kad je nas faul oni izbijaju loptu, blokiraju nas da izvedemo faul, i niti jednom sudija ih nije opomenuo, a kamoli zuti karton da je dosudio.

Ma nevidjeno sjeckanje igre i iritiranje gledaoca. Ne znam kako je na tv-u izgledalo, ali sa tribina preocajno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 14 avg 2015, 23:11

Vedatore care sredi nam snimak Sloboda _ Borac ako imas vremna... hvala
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 avg 2015, 23:11

Zadnja izmjena: Skver, dana/u 14 avg 2015, 23:18, ukupno mijenjano 4 puta.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 avg 2015, 23:12

Ja mislim da je Zrinjski oborio rekord lige 4 startne pobjede i 4 prve utakmice bez primljenog gola . Jel uopšte iko ikako odigro inače 4 vezane utakmice bez primljenog gola ? Ako su ovi podaci koje sam napisao fake nek me neko demantuje . Hvala.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 avg 2015, 23:14

Besic je napisao/la:Ja mislim da je Zrinjski oborio rekord lige 4 startne pobjede i 4 prve utakmice bez primljenog gola . Jel uopšte iko ikako odigro inače 4 vezane utakmice bez primljenog gola ? Ako su ovi podaci koje sam napisao fake nek me neko demantuje . Hvala.
E moj sine kad je i kad zeljo postavio rekored koji nece bit oboerni :D

hahaha ovo za pocetne 4 ne znam fkt, al mislim da mi drzimo rekord bez primljenog gola uzastopno
=\_1921_/=

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 avg 2015, 23:21

Držali do ove sezone kako je Zrinjski kreno moglo bi bit svega .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 avg 2015, 23:22

Besic je napisao/la:Držali do ove sezone kako je Zrinjski kreno moglo bi bit svega .
Široki dobija nakon preokreta :D
=\_1921_/=

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 avg 2015, 23:23

Zeljo je imao 13 utakmica u ligi bez primljenog gola u sezoni 2011-12, Guso branio.

Inace, koliko Leotaru ide od Cimirota? 3 ili 3.5%? Fino ce Trebinjcima leci tih 76000 KM ili 89000 KM ako su istiniti navodi o tom transferu u iznosu od 1.3 miliona € :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 avg 2015, 23:30

šta kaže Vlado Jagodić: "odgovorno tvrdim da igrača poput Ahmetovića nema u PL"

de neka stručnjaci s foruma kažu svoje mišljenje, nešto kao: "igrač za 5-6 golova, Benko je tata za njega" i slično :kafa:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 14 avg 2015, 23:38

Chinaglia je napisao/la:šta kaže Vlado Jagodić: "odgovorno tvrdim da igrača poput Ahmetovića nema u PL"

de neka stručnjaci s foruma kažu svoje mišljenje, nešto kao: "igrač za 5-6 golova, Benko je tata za njega" i slično :kafa:
Ahmetovic najjaci spic lige definitivno !!! Klasa igrac, ako bude dobrih lopti ocekujem 20komada odprilike od njega :salut: .. Fino je vidjet takvog igraca u nasoj ligi. :bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 avg 2015, 23:47

ovdje se ismijaše navijači Slobode, isto k'o da nemamo pojma o fudbalu i da l' je neki igrač kvalitetan, bla, bla

poslije 10 min na treningu, vidio sam kakva je to igračina, iako sam to već znao :D kako čovjek prima (prsa, koljeno, stopalo) i spušta lopte, razumijevanje igre, realizacija, jednostavno klasa, dovoljno je samo 10 min da to shvatiš :cool: prošlu čitavu polusezonu je imao problem, upalu sinusa, a prvu tekmu protiv Travnika je odigrao na 50%, zabio gol i bio najbolji igrač na tekmi, a uopšte nije bio planiran da igra, do kraja polusezone je zabio još dva gola, a uvijek je bio rezerva i kad bi dobio šansu, to bi bilo ne više od 15 min, ove sezone u četiri kola je zabio tri gola :D vidi se da je spreman, motivisan, rastrčan, željan igre, milina ga gledat' :D na kraju krajeva, golovi su ono po čemu se ocjenjuju napadači, al' kad vidiš napadača kao što je Ahmetović, shvatiš da tu ima više od samih golova

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 15 avg 2015, 00:04

e jbg evo i tuzlaci postadoše fudbalski znalci
svašta sam doživio u ovom inače kratkom životnom vijeku...sad mogu rahat i umrijet' :D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 15 avg 2015, 00:05

prelistah ovih par stranica..svakakvih upisa ima ovdje, večeras se istakao onaj tuzlak :facepalm: :lolno:

čestitke Zrinjskom na pobjedi..

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 15 avg 2015, 00:07

Ja sam danas gledao utakmicu Sloboda-Borac,nisam bas fanatik Slobode al ok,tu sam najblize njima..Hocu reci da i bez ove Vladine izjave sam isto zakljucio da je ovaj Ahmetovic jako dobar igrac...gradi se ko Dzeko,zna s loptom ,ima sut,cini mi se ima i brzinu..Vidjeh i solidan dribling...nisam vidio da je izgubio dule...trci i bori se kao lav..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 15 avg 2015, 00:14

ahmic je napisao/la:Ja sam danas gledao utakmicu Sloboda-Borac,nisam bas fanatik Slobode al ok,tu sam najblize njima..Hocu reci da i bez ove Vladine izjave sam isto zakljucio da je ovaj Ahmetovic jako dobar igrac...gradi se ko Dzeko,zna s loptom ,ima sut,cini mi se ima i brzinu..Vidjeh i solidan dribling...nisam vidio da je izgubio dule...trci i bori se kao lav..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
odmah ga u teplice

:clap:
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 avg 2015, 00:50

Ako se budemo oslonili samo na Ahmetoviceve golove, ajme nama uskoro. Nece ni on pogadjati svaku utakmicu, a sredina se mora dozvati cim prije inace... pece nam se kolac
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 15 avg 2015, 00:53

Skver je napisao/la:
Na 1:35: "Idi jedan na jedan ebo ti... vidi. Pa ebo ga... goooool!"
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.