Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Gabon
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Gabon » 14 avg 2015, 22:55

Nasi novinari. :roll: :zviz:
Vidis da im je na naslovnoj strani sto neki lik kobejage uplatio hiljadu maraka HSV da daje gol Bajernu tacnije Spahic daje GOL. :eh: :facepalm:
Godinama ovdje se pise na forumu neki info svj. medija u pravom prevodu svjedoci smo toga od info, do zanimljivi slika, klipova itd... a ne mislim samo na ovaj forum pa onda se po bh portalima objavi nakon par sati posle... u prevodu nekog od forumasa..a potipis nekog novinara xy portala, to je tako :cry:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 avg 2015, 23:08

haris92 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pisu da vise nema mjesta ni na klupi Werdera. :(

Pusti to, prošle sedmice su isto pisali za Medunjanina a momak narednu utakmicu starter. Ovi naši čim nemaju materijala izmisle ga.
http://www.weser-kurier.de/werder/werde ... 87642.html

Zar ovo nekog iznenadjuje? Sta je to napravio pa da postane standardan igrac Werdera?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 avg 2015, 00:26

smijesan i prenapuhan igrac...to govorim otkad sam ga gledo prvi put. Ima samo sut i to je to. Jedini igrac koji je uspio da ima u jednoj tekmi vise suteva nego pasova :kafa:
=\_1921_/=

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Izet Hajrovic

Post Postao/la Goalgetter » 15 avg 2015, 01:40

Ne moze se reci da se nije trudio u pripremama, ali izgleda nije dovoljno..

Steta, karijera ide ogromnim padom prema dole, ova sezona je trebala da bude njegova, ali...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 avg 2015, 01:40

invincible1921 je napisao/la:smijesan i prenapuhan igrac...to govorim otkad sam ga gledo prvi put. Ima samo sut i to je to. Jedini igrac koji je uspio da ima u jednoj tekmi vise suteva nego pasova :kafa:
Protiv Austrije? :urnebes: Sto je jos jadnije, ajde sto su ga pojedini forumasi proglasili najboljim igracem utakmice, vec i nasi mediji navalili da je odigrao vrhunski. :roll: Covjek nam upropastio svaku akciju svojim nerezonskim sutevima, a ne bi dao gol za 3 dana da se nije sretno odbila od njihovog igraca.

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 15 avg 2015, 03:15

SlevinKelevra je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:smijesan i prenapuhan igrac...to govorim otkad sam ga gledo prvi put. Ima samo sut i to je to. Jedini igrac koji je uspio da ima u jednoj tekmi vise suteva nego pasova :kafa:
Protiv Austrije? :urnebes: Sto je jos jadnije, ajde sto su ga pojedini forumasi proglasili najboljim igracem utakmice, vec i nasi mediji navalili da je odigrao vrhunski. :roll: Covjek nam upropastio svaku akciju svojim nerezonskim sutevima, a ne bi dao gol za 3 dana da se nije sretno odbila od njihovog igraca.
Slovačka.

:shhh:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 avg 2015, 08:04

Ako zeli imati neku vecu ulogu u reprezentaciji trebao bi odigrati bar oko 50% utakmica u Bundesligi. Njegov je problem sto on nije klasicno krilo koje ce puno trcati uz aut liniju, probijati i nabacivati lopte. Covjek je krilni napadac u 4-3-3 ili cak poluspic. Njegova igra se bazira na snaznom udarcu, ulasku u sredinu terena. Covjek ima sasvim solidnu tehniku i trkacki nije nimalo los. Znaci skolovan igrac i sasvim dobar kao i mlad. Jedino sto treba pronaci klub po mjeri kao Grasshoppers gdje je bio bukvalno prvo ime. Znaci klub gdje ce biti standardan i gdje ce se igrati na nacin koji njemu odgovara. Werder ima neke druge igrace na tim njegovim pozicijama i to je problem. Malo prebrzo je poletio u Galatasaray a jos brze napustio klub, greska.

Govoriti da ovaj igrac nema individualnog kvaliteta i da posjeduje samo udarac je van pameti. Mnogi nasi igraci koji se sada hvale i koji igraju u nekim manjim klubovima i losijim prvenstvima se isto nebi naigrali u Bundesligi najvjerovatnije jer ne posjeduju dovoljan individualni kvalitet.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 15 avg 2015, 08:47

Sta kukate, samo jos jedan naš igrač koji je propao. Završeno, okrenimo se nekim novim igračima koji bi mogli biti budućnost reprezentacije.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 avg 2015, 13:39

Shogun je napisao/la: Slovačka.

:shhh:
Nemas ti mene sta usutkivati. Ako se iko proslavio na osnovu jednog gola onda je to Hajrovic. Dobio je popularnost i 'slavu' kod navijaca, a njegov gol se vise spominjao i od Ibisevicevog koji nas je na kraju i odveo na prvenstvo. Medjutim, to nije kredit zauvijek, i po meni, polako mu istice. Treba on ponuditi malo vise osim 'sjecanja' na taj gol iz Slovacke.
Ajax je napisao/la:Ako zeli imati neku vecu ulogu u reprezentaciji trebao bi odigrati bar oko 50% utakmica u Bundesligi. Njegov je problem sto on nije klasicno krilo koje ce puno trcati uz aut liniju, probijati i nabacivati lopte. Covjek je krilni napadac u 4-3-3 ili cak poluspic. Njegova igra se bazira na snaznom udarcu, ulasku u sredinu terena. Covjek ima sasvim solidnu tehniku i trkacki nije nimalo los. Znaci skolovan igrac i sasvim dobar kao i mlad. Jedino sto treba pronaci klub po mjeri kao Grasshoppers gdje je bio bukvalno prvo ime. Znaci klub gdje ce biti standardan i gdje ce se igrati na nacin koji njemu odgovara. Werder ima neke druge igrace na tim njegovim pozicijama i to je problem. Malo prebrzo je poletio u Galatasaray a jos brze napustio klub, greska.

Govoriti da ovaj igrac nema individualnog kvaliteta i da posjeduje samo udarac je van pameti. Mnogi nasi igraci koji se sada hvale i koji igraju u nekim manjim klubovima i losijim prvenstvima se isto nebi naigrali u Bundesligi najvjerovatnije jer ne posjeduju dovoljan individualni kvalitet.
To sve sto si ti nabrojao vrijedi u teoriji. Nisu Galatasaray, ni Werder kupovali macka u vreci. Problem je sto Izet ima problema da tu teoriju provede u praksi. Ja zaista ne znam koji su razlozi pa da se on na terenu ponasa kao C Ronaldo. Mogu pretpostaviti samo da se malo umislio poslije nekoliko dobrih partija za Grasshoppers, pa konta da ista formula vrijedi na nekim malo ozbiljnijim terenima. Tome u prilog ide i ona sramotna izjava da ako neko hoce da zna kakav je on igrac, treba samo da upali youtube... Pa, dje si Arjen Robben!? :crazy:
Izdvojio sam Austriju jer ta utkamica pokazuje ono sto su navijaci Galate i Werdera morali trpiti od njega: covjeka ne zanima pas, ubacaj, povratna... samo sut cim ugleda gol. Protiv Austrije je imao srece jer je jedan odbijanac na srecu usao, ali nije ga bas sreca sluzila u Turskoj pa su ga otjerali, a evo izgleda da mu se ista sudbina sprema i u Njemackoj.
Uprkos svemu, ja msilim da ima nade za njega, ali prvo treba malo da se preispita. U ovoj situaciji, da sam ja selektor, poziv bi mu visio k'o luster.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 avg 2015, 13:41

@Slevin slazem se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 avg 2015, 13:57

SlevinKelevra je napisao/la:To sve sto si ti nabrojao vrijedi u teoriji. Nisu Galatasaray, ni Werder kupovali macka u vreci. Problem je sto Izet ima problema da tu teoriju provede u praksi. Ja zaista ne znam koji su razlozi pa da se on na terenu ponasa kao C Ronaldo. Mogu pretpostaviti samo da se malo umislio poslije nekoliko dobrih partija za Grasshoppers, pa konta da ista formula vrijedi na nekim malo ozbiljnijim terenima.
I ja mislim tako otprilike da je malo precijenio svoje mogucnosti. Trebao bi pronaci klub gdje ce igrati standardno ako je pametan. I velikan turskog fudala Galatasaray ( sto je nesto sasvim drugo od sporova ) njega nije otjerao nego je njemu bila mala minutaza pa je isforsirao odlazak u Bundesligu. Tako da taj dio nije tacan ni korektan. Galatasaray je zelio da njega zadrze kao rotacijskog igraca a njemu je bilo to malo. Greska po meni. Samo lako je sada biti pametan. Ko zna sta su njemu sve obecali u Werderu gdje se je kasnije i zamjenio trener.

Da ne misli neko da ga ja branim nerealni. Kao sto sam napisao u svojoj prvoj recenici. Sto se tice reprezentacije ako zeli imati neku vecu ulogu trebao bi odigrati bar svaku drugu utakmicu za Werder.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 15 avg 2015, 14:01

Pa mozda Izet jednostavno nema kapacitet da igra na visem nivou. To se stalno desava igracima, u manjim ligama igraju odlicno, u velikim se ne mogu snaci. Vidjecemo, godinu i po je zakucan za klupu, ako se ne nametne do zime, ide nazad u Grasshoppers ili nesto slicno.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 avg 2015, 14:03

Svaka njemu cast za go protiv Slovacke, ali ja i dalje stojim pri svom stavu da je to mozda trenutno i najizvikanije ime naseg fudbala...haj u Galati kad nije igro konto sa mozda su turci sup.ci ne bi im bilo prvi put, al jbg nije svabo budala. U smijesnoj ekipi Werdera on prosle sezone jedva da je i na klupi bio....

Ovo sto rece Selvin za austriju u potpnusotsi stoji. Ja sa to odma poslije tekme reko i bio sam napadnut...Hajrovic je tri ili cetiri puta kad smo imali kontru 4 na4 ili 4na3 hladno osutao sa 25-30 metara. Ja da sa trener nakon jednog takvog poteza bi ga izveo, jedino ako nisi CR licno.
=\_1921_/=

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 15 avg 2015, 14:04

invincible1921 je napisao/la: Ovo sto rece Selvin za austriju u potpnusotsi stoji. Ja sa to odma poslije tekme reko i bio sam napadnut...Hajrovic je tri ili cetiri puta kad smo imali kontru 4 na4 ili 4na3 hladno osutao sa 25-30 metara. Ja da sa trener nakon jednog takvog poteza bi ga izveo, jedino ako nisi CR licno.
Ili EĐe9 !

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 avg 2015, 14:07

On treba da se vrati u Grasshoppers, da vrati samopuzdanje i da "pocne novu karijeru".

Nakon dvije godine sjedenja na klupi, psiha ode i kod Dzeke, a kamoli kod Hajrovica.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 avg 2015, 14:08

SjeverniVjetar je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la: Ovo sto rece Selvin za austriju u potpnusotsi stoji. Ja sa to odma poslije tekme reko i bio sam napadnut...Hajrovic je tri ili cetiri puta kad smo imali kontru 4 na4 ili 4na3 hladno osutao sa 25-30 metara. Ja da sa trener nakon jednog takvog poteza bi ga izveo, jedino ako nisi CR licno.
Ili EĐe9 !
Nije to ni bitno...haj da je jednom uradio nego fraer trci i trazi da mu dodaju da bi je mogo opizdit sa 30 metara...podsjeca me na golmana na terminu kojem se i bas ne brani pa ono dodje do centra ceka povratnu
=\_1921_/=

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 avg 2015, 14:19

invincible1921 je napisao/la:Svaka njemu cast za go protiv Slovacke, ali ja i dalje stojim pri svom stavu da je to mozda trenutno i najizvikanije ime naseg fudbala...haj u Galati kad nije igro konto sa mozda su turci sup.ci ne bi im bilo prvi put, al jbg nije svabo budala. U smijesnoj ekipi Werdera on prosle sezone jedva da je i na klupi bio....
Za ekipu koja zavrsi sezonu u sredini tabele Bundeslige se tesko moze kazati da je smijesna. Cak i ekipe kao sto su Paderborn, HSV, Freiburg i Hertha koje su bile na zadnje cetiri pozicije nisu nikakve smijesne ekipe. Daleko od toga.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 avg 2015, 15:36

Nema ga nigdje, gleda utakmicu kod kuce.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 15 avg 2015, 15:55

E jest nam pola igraca palo qurcu za usi! :sick:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2015, 14:36

garant momčina ide u Primeru

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: cutura, Google Adsense [Bot], hansbosna, Wolffire, zikerrz21 i 35 gostiju.