Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Opkolili ga radi nadoknade.. Mada je covjek iskartonirao travnik sve po propisima, a svi golovi Travnika su cisti..
Tri za tri nije jer su Celikovi bili zapeli..
Ja ti garantujem da je ovo bila 3 za 3.Komsijski derbi i odigrace da i jednim i drugim bude dobro.tuzlak1987 je napisao/la:Opkolili ga radi nadoknade.. Mada je covjek iskartonirao travnik sve po propisima, a svi golovi Travnika su cisti..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
next one: dzelo!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Treba to poceti drasticno kaznjavati.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Mjerna jedinica za countdown su satijovanmaksimovic je napisao/la:next one: dzelo!
tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ono protiv Slobode je bilo to vise nego ovoarelinho je napisao/la:Ja ti garantujem da je ovo bila 3 za 3.Komsijski derbi i odigrace da i jednim i drugim bude dobro.tuzlak1987 je napisao/la:Opkolili ga radi nadoknade.. Mada je covjek iskartonirao travnik sve po propisima, a svi golovi Travnika su cisti..
Vitez do prvih bodova u Mostaru,Velez ako ne otpusti Dzelaludina zapast ce u ogromne probleme..Radnik ocekivano ,za mene ekipa koja ce zavrsit medju prvih 8 u ovoj sezoni,Drina konacno i ona do pobjede i nadao sam se bodu Celika protiv Travnika ali eto nije im se dalo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
buraz da je normalno sudjenje Travnik bi svaku tekmu trebao imati po 2,3 crvena kartona kako udaraju,svaki karton je na mjestu al ova lakrdija oko nadoknade,ne razumijem za sta onda sluzi ova nadoknada ako ce se igrac u istoj baciti i izlezavati 3 minute i gotovoSlobodanpad1945 je napisao/la:Izgubio se sudija tokom utakmice. Dva crvena, penal, moglo se to bolje 'kamuflirati', ako je već namješteno, mada je i Sarajevo prije dva kolo izgubilo na Piroti. Više mi je sumnjiva utakmica u Zvorniku.delinjo je napisao/la:Sudija produzi 3 min i cijele 3 minute se igrac travnika izlezavao...i svira krajtuzlak1987 je napisao/la:Ne znam sto ovi igraci i strucni stab napadaju sudije sada.. Ovako oni igraju vecinu utakmica
Odakle vam da je ovo namjesteno?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bit ce ovo spektakularna sezona. Mislim da ce se 5, maksimalno 6 klubova boriti za Europu, a ostatak lige za opstanak. Cisto sumnjam da ce i jedan klub biti na sredini tablice, bez ikakve borbe i sa mirnocom da ceka narednu sezonu. Sad kad je ovako startalo nebi mogao ni za koga reci da ce sigurno ispasti. Samo da se kroz par kola netko ne zakuje za dno. Na vrhu bi se neki mogli brzo odvojiti, ali borba za opstanak ce biti strasno napeta
- invincible1921
- Kontakt:
Pa bilo je na kraju 4,5 minute nadoknade.
Praviti onu dramu zbog par desetinki sekundi,a za 86 min ne napravis nista. Bezze.
Pa u finalu LP ljudi odugovlace i valjaju se,a da nece kod nas.
Praviti onu dramu zbog par desetinki sekundi,a za 86 min ne napravis nista. Bezze.
tuzlanska Sloboda
A raspored sljedecih 5 kola kao da im je neko gataoinvincible1921 je napisao/la:Bgm Velez je sad u ozbiljnim go.vnima
tuzlanska Sloboda
Travnik ih razbio u svakom smislu i zasluzena pobjeda osim ako nije 3 za 3 mozda se stice dojam po ponasanju igraca celika u toku utakmice..
Dželaludin čvrsto odlucio da potjera Velež u Cvajtu 
- tuzlak1987
- Kontakt:
U naredna cetiri kola Mou da je na kormilu oni sa onim slabim sastavom idu u goste u Sarajevo, Siroki i Tuzlu..
bilo je 4,5 minute od cega se 3,5 minuta valjao igrac Travnika,a minuta je potrosena na izmjenu nije se ni igralo,mislim **** mi se za Celik nego onako govorim,imali su dva igraca vise napad ili dva,i mislimda bi zabili golzlajci je napisao/la:Pa bilo je na kraju 4,5 minute nadoknade.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da ponovim, je li bio neki prekid na jučerašnjim utakmicama ?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ne znam kako je mostarcima palo na pamet da ih dzelo moze dovesti do uspjeha... jbt, kad se sjetim kako je nas uvalio tada... u 14 utakmica ostvario svega 5 pobjeda... zelju "poboljsao" sa 16. na 13. mjesto u 9 kola, u kupu zamalo ispao od tadasnjeg drugoligasa zvijezde i onda naravno ispao cim je protivnik bio jaci od zvijezde...let3 je napisao/la:Dželaludin čvrsto odlucio da potjera Velež u Cvajtu
katastrofa od trenera, nazalost...
ps. njegov fudbalski kvalitet ne dovodim u pitanje, ali kao trener...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
pa valjda veležovci odreaguju na vrijeme i otjeraju ga...inace, bice mrka kapajovanmaksimovic je napisao/la:ne znam kako je mostarcima palo na pamet da ih dzelo moze dovesti do uspjeha... jbt, kad se sjetim kako je nas uvalio tada... u 14 utakmica ostvario svega 5 pobjeda... zelju "poboljsao" sa 16. na 13. mjesto u 9 kola, u kupu zamalo ispao od tadasnjeg drugoligasa zvijezde i onda naravno ispao cim je protivnik bio jaci od zvijezde...let3 je napisao/la:Dželaludin čvrsto odlucio da potjera Velež u Cvajtu
katastrofa od trenera, nazalost...
ps. njegov fudbalski kvalitet ne dovodim u pitanje, ali kao trener...
kao fudbaler je bio strašan
- Beduin
- Kontakt:
Nema mi logike 3za3 nakon vidjenog na terenu, Travnik izgubi 2 igraca za naredno kolo, onoliki pritisak Celika... kod nas u ligi su uvijek neke teorije, pa tako prosle sezone Celik-Sloboda 3za3 i mi zamalo ne pobijedismo na BP, malo kasnije i u Gradaccu, iako smo igrali pod rucnom, nismo dali Zvijezdi...arelinho je napisao/la:Ja ti garantujem da je ovo bila 3 za 3.Komsijski derbi i odigrace da i jednim i drugim bude dobro.tuzlak1987 je napisao/la:Opkolili ga radi nadoknade.. Mada je covjek iskartonirao travnik sve po propisima, a svi golovi Travnika su cisti..
Sve ovo je gola borba za svaki bod, bice zestoka sezona, a sudije vec sad kenjaju, s ovakvim sudjenjem nemamo se cemu nadati u narednim godinama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.