Nije zvanično, ali će biti, niti trenira ni ništa. U Valenciji ne ostaje sigurno, a City je najkonkretniji.
Znalo se da će otići, jasno je pokazao šta želi, a i navijači su mu pokazali šta misle o njemu, samo se trebalo ranije riješiti to pitanje oko zamjene. Spominjao se Garay dosta, pa evo sad Mangala, što je i najizvjesnije i nikako mi se ne sviđa. Inače toliko nekih imena se dovodi u vezu sa Valencijom a na kraju ne bude ništa od toga.
Naravno da je katastrofa ugovor za Negreda, kao i još neki. Na kraju se moralo postupiti po ugovoru. Upravo ti loši transferi, što odlasci što dolasci, su i bili razlog za odlazak Salva, tj. neslaganje sa Mendezom koji ima podršku Lima, itd. Uglavnom šteta, taman su se bili stvorili preduslovi da se napravi neki veći iskorak, a ustvari nikakav napredak nije učinjen. Odlaskom čovjeka koji je ovaj klub vratio među žive znala sam da će se promijeniti dosta toga. Mada se meni od prodaje kluba nisu sviđale mnoge stvari, počevši od toga što je Nuno izabran za trenera, ali eto, prošla sezona je izgledala lijepo većim dijelom i baš sam se ponadala da bi mogli nešto više napraviti.