Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 jul 2015, 23:00

slika
-Mathew Ryan novi je golman Valencije. Potpisao je ugovor na šest sezona, a stigao je iz Club Bruggea za 7 miliona eura. Riječ je o 23-godišnjem golmanu koji brani za selekciju Australije. Dvije sezone uzastopno je bio golman godine u Belgiji, a na Azijskom prvenstvu je sa reprezentacijom osvojio titulu i proglašen je za golmana turnira.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jul 2015, 13:15

slika
Otamendi poceo pripreme sa klubom. I pored svih prica da zeli da ide stigao je itekako motivisan na pripreme i izvrstno je docekan od strane suigraca i trenera. Kako sada stvari stoje on ostaje u Valenciji.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 29 jul 2015, 23:40

Odlican posao ako Valencia zadrzi Otamendija i sa trenutnom ekipom i novim pojacanjima postoje dobre sanse i u Primeri i u Ligi prvaka, a i Nuno je po meni jako dobar trener

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 01 avg 2015, 19:48

0-0 nakon 90. u Kolnu.. Porto dobio Valenciu na jedanestrce!

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 09 avg 2015, 00:32

Pripremne utakmice katastrofa, ne znam kako misle proći Monaco ako se nešto ozbiljnije ne promijeni. Niti ima pravih pojačanja ni ništa, a najavljivala se velika imena. Pogotovo me odbrana iznenadila, a nekad je bila najstabilniji dio tima. Šteta baš, mnogo stvari je bilo krenulo na bolje i sad ova neka negativna atmosfera, još su i navijači zviždali Otamendiju i Nuni. Nije da nisu zaslužili. :think: Al' valjda će doći sebi i uozbiljiti se do LP, šteta bi bilo da već ispadnu. :roll:

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 16 avg 2015, 14:08

Otamendi odlazi definitivno...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 16 avg 2015, 14:19

Ja sam se nadala da će ipak ostati uprkos svemu. Nekako mi se čini da je Valencija bila klub po mjeri za njega, a i on igrač za Valenciju, teško da će se uklopiti tako negdje. Ne znam što mu je ovo trebalo, ali eto.

Ne znam koliko je istinita ova ponuda Citya 45 miliona + Mangala :? Kad bi bar te pare dobro iskoristili, ali nisam nešto optimistična u pogledu ove sezone :|

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 avg 2015, 18:13

Ovog ljeta su se najavljivale velike stvari a od toga se desilo jedno veliko nista,niti su napravili korak naprijed niti nazad.Opet ce biti borba za cetvrto mjesta sa Sevillom i Villarealom a trebali su vec ove godine da oforme veliku cetvorku primere zajedno sa Barcom i Madridskim klubovima,ne znam sta se u medjuvremenu desilo i gdje su nestala sve najave o velikim pojacanjima no u vezi Valencie me nista vise ne moze iznenaditi tamo je vec dosta godina nesto uzasno trulo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 16 avg 2015, 19:47

Razocaran sam situacijom u klubu.Ocekivao sam definitivno velike stvari.Nije ovo los tim , naprotiv.Valencia ima mocan tim , vjerovatno najbolju mladu ekipu na Svijetu koja moze samo rasti ali to se nije trazilo vec dolazak WC igraca.

Sumnjam u prolaz nad Monacom.Sigurno ekipa koja je takticki mnogo zrelija uz to igracki nista losiji od Valencije.
Sevilla ove sezone i uz ovaj transfer period izgleda za koplje bolje i kvalitetnija .

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 16 avg 2015, 19:54

JoeBleck je napisao/la:Razocaran sam situacijom u klubu.Ocekivao sam definitivno velike stvari.Nije ovo los tim , naprotiv.Valencia ima mocan tim , vjerovatno najbolju mladu ekipu na Svijetu koja moze samo rasti ali to se nije trazilo vec dolazak WC igraca.

Sumnjam u prolaz nad Monacom.Sigurno ekipa koja je takticki mnogo zrelija uz to igracki nista losiji od Valencije.
Sevilla ove sezone i uz ovaj transfer period izgleda za koplje bolje i kvalitetnija .
Drug ti ovo ljeto i nisi mogao ocekivati neka velika pojacanja, jer vecina je novca otislo na posudjene igrace, Valencia je potrosila najvise novca a doveli nikog, iz tog razloga jer su svi bili posudjeni prosle sezone

Svi su ocekivali bombasticna pojacanja, al zeznulo je to sto su bili posudjeni igraci, i dosla je opasno od FFP zato ja mislim da ce sljedece ljeto tek doci ona "velika" imena..

Otamendi otisao, dosao Mangala, sada ce doci mozda jos i Lavezzi/Gaitan + ne znam kakva je situacija s Garayom nakon dolaska Mangale...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 avg 2015, 19:58

Valencia je spiskala 60M na Negreda i Rodriga. Valjda to dovoljno govori u kakva su **** zapali sa posudbama.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 16 avg 2015, 20:00

Sve sto si rekao poznato je od ranije , ali ovdje se lose krenulo od starta.Koja budala prisilno placa Negreda 30 miliona i to od kluba od kojeg su ga mogli realno dovesti za smjesne pare jer im iste nisu potrebne.Da ne govorim o ostalim imenima iz Benfice i Portugalske lige koja su cca placena 100 miliona a ne vidim igraca koji moze isplivati osim Gomesa koji je do daljnjeg u ambulanti.
Koliko sam upratio situacija je sljedeca : Otamendi u CItyu , Valenciji 40+ miliona i Mangala na pozajmicu sa pravom otkupa ali za koje pare?
Garay se mora dovesti !

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 16 avg 2015, 20:01

messilla je napisao/la:Valencia je spiskala 60M na Negreda i Rodriga. Valjda to dovoljno govori u kakva su **** zapali sa posudbama.
Ko bi ocekivao da ce Negredo imati onako losu sezonu, s obzirom da je jako dobro igrao onu jednu sezonu u Cityu, Rodrigo nazalost jest flop i tu se nista ne moze...

A sto se kvalifikacije tice, realno Monacu ce faliti najbitniji igrac a to je Moutinho, ako se pobjedi u prvoj utakmici bez primljenog gola, ja mislim da je to to :)

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 16 avg 2015, 20:05

Suludo je pricati o pobjedi nad Monacom kada ti jedna Roma na Mestalli stvori 16 gol prilika za jedno poluvrijeme.
Valencija je u qrcu , prije svega radi Nune i ostale bagre na celu sa Mendesom.

Moutinho nije jedini igrac u Monacu koji je extra jaka ekipa.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 16 avg 2015, 20:06

JoeBleck je napisao/la:Sve sto si rekao poznato je od ranije , ali ovdje se lose krenulo od starta.Koja budala prisilno placa Negreda 30 miliona i to od kluba od kojeg su ga mogli realno dovesti za smjesne pare jer im iste nisu potrebne.Da ne govorim o ostalim imenima iz Benfice i Portugalske lige koja su cca placena 100 miliona a ne vidim igraca koji moze isplivati osim Gomesa koji je do daljnjeg u ambulanti.
Koliko sam upratio situacija je sljedeca : Otamendi u CItyu , Valenciji 40+ miliona i Mangala na pozajmicu sa pravom otkupa ali za koje pare?
Garay se mora dovesti !
Negredo je MORAO biti otkupljen u slucajno da Valencia izbori ligu prvaka odnosne te kvalifikacije, znaci MORALA, ma kakvu god da je losu sezonu imao!
Rodrigo los, jest rekao sam maloprije, Enzo igra sasvim solidno odradjuje onaj prljavi posao.Cancelo je mlad i ima talenta mozda je previse 15 miliona, ja bi mozda neki 10miliona dao za njega, al ima itekako potencijala momak.Gomes ce ti igrati uzvratnu utakmicu protiv Monaca, eto koliko je povrijedjen :)

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 16 avg 2015, 20:31

sagitarius je napisao/la:
JoeBleck je napisao/la:Sve sto si rekao poznato je od ranije , ali ovdje se lose krenulo od starta.Koja budala prisilno placa Negreda 30 miliona i to od kluba od kojeg su ga mogli realno dovesti za smjesne pare jer im iste nisu potrebne.Da ne govorim o ostalim imenima iz Benfice i Portugalske lige koja su cca placena 100 miliona a ne vidim igraca koji moze isplivati osim Gomesa koji je do daljnjeg u ambulanti.
Garay se mora dovesti !
Negredo je MORAO biti otkupljen u slucajno da Valencia izbori ligu prvaka odnosne te kvalifikacije, znaci MORALA, ma kakvu god da je losu sezonu imao!
Rodrigo los, jest rekao sam maloprije, Enzo igra sasvim solidno odradjuje onaj prljavi posao.Cancelo je mlad i ima talenta mozda je previse 15 miliona, ja bi mozda neki 10miliona dao za njega, al ima itekako potencijala momak.Gomes ce ti igrati uzvratnu utakmicu protiv Monaca, eto koliko je povrijedjen :)
Pa to i jeste poenta.Kakav se to ugovor sklopio da igraca moras dovesti ?

Drago mi je za Gomesa , samo je pitanje u kakvom je fizickom stanju.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 16 avg 2015, 21:02

JoeBleck je napisao/la: Pa to i jeste poenta.Kakav se to ugovor sklopio da igraca moras dovesti ?

Pa dobar ugovor, s obzirom da je Negredo imao jako dobru sezonu, a Lim nije postao vecinski vlasnik Valencie! Ko bi onda odmah dao 30miliona€?

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 16 avg 2015, 21:16

sagitarius je napisao/la:
JoeBleck je napisao/la: Pa to i jeste poenta.Kakav se to ugovor sklopio da igraca moras dovesti ?

Pa dobar ugovor, s obzirom da je Negredo imao jako dobru sezonu, a Lim nije postao vecinski vlasnik Valencie! Ko bi onda odmah dao 30miliona€?
Gdje ba dobar deal , ne pricamo o WC potencijalu nego o igracu koji je ulazio u trecu deceniju zivota.Za te pare se mogao dovesti igrac koji bi instant a i u budcnosti mogao resetati sve pred sobom.
Kako god okrenes , to je najmanje deficitna pozicija jer Valencija ima Alcacera.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 avg 2015, 23:18

Cekajte, je li to Otamendi zvanicno u Sitiju?

Valensia je definitivno u problemu.

Ugovor koji su napravili sa Sitijem u vezi Negreda je prevara. Ne vjerujem da su ljudi u Valensiji mogli ispasti tolike budale...

Znaci, ako sam dobro skapirao, morali su istresti 30 miliona za igraca cija je forma u totalnom kurcu? :crazy: :clap: :oops:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 16 avg 2015, 23:48

Nije zvanično, ali će biti, niti trenira ni ništa. U Valenciji ne ostaje sigurno, a City je najkonkretniji.

Znalo se da će otići, jasno je pokazao šta želi, a i navijači su mu pokazali šta misle o njemu, samo se trebalo ranije riješiti to pitanje oko zamjene. Spominjao se Garay dosta, pa evo sad Mangala, što je i najizvjesnije i nikako mi se ne sviđa. Inače toliko nekih imena se dovodi u vezu sa Valencijom a na kraju ne bude ništa od toga. :roll:

Naravno da je katastrofa ugovor za Negreda, kao i još neki. Na kraju se moralo postupiti po ugovoru. Upravo ti loši transferi, što odlasci što dolasci, su i bili razlog za odlazak Salva, tj. neslaganje sa Mendezom koji ima podršku Lima, itd. Uglavnom šteta, taman su se bili stvorili preduslovi da se napravi neki veći iskorak, a ustvari nikakav napredak nije učinjen. Odlaskom čovjeka koji je ovaj klub vratio među žive znala sam da će se promijeniti dosta toga. Mada se meni od prodaje kluba nisu sviđale mnoge stvari, počevši od toga što je Nuno izabran za trenera, ali eto, prošla sezona je izgledala lijepo većim dijelom i baš sam se ponadala da bi mogli nešto više napraviti. :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.