FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 17 avg 2015, 15:41

BitiSrcemVezan je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:@BitiSrcemVezan, kad ces me tako obveseliti da 77 ide negdje? :beba:
Veselit' ćemo se skupa nadam se što je prije moguće. Svanut' će mi kad pročitam da su #77 i šef bivši.

Za Protića se znalo malo ranije jer su Pazarci nagovjestili, da Bogdo' hoće i Bojan -Puza dole eh, ma gdje bilo da mu ne gledam više onu facu bezobraznu... :)
Sad kad je Protic otisao, ostali smo samo sa jednim pravim ljevim bocnim. Nismo ni mi toliki amateri pa da ostajemo sa 1 igracem na nekoj poziciji, i zato mi se pojavila ideja da mozda nismo zaganjali kojeg :kafa: :pray: :pray: :pray:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 avg 2015, 15:57

Sto se ciganija rasplakala,kada su osvajali trofeje tada je kao bilo sve med i mlijeko od sudjenja do saveza a sada kad ga puse krivo Sarajevo,obavezno tuziti lolu iz Brodareva i uplakanu druzinu koja se sad davi u vlastitim ****

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 avg 2015, 15:58

ElCartel11 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:@BitiSrcemVezan, kad ces me tako obveseliti da 77 ide negdje? :beba:
Veselit' ćemo se skupa nadam se što je prije moguće. Svanut' će mi kad pročitam da su #77 i šef bivši.

Za Protića se znalo malo ranije jer su Pazarci nagovjestili, da Bogdo' hoće i Bojan -Puza dole eh, ma gdje bilo da mu ne gledam više onu facu bezobraznu... :)
Sad kad je Protic otisao, ostali smo samo sa jednim pravim ljevim bocnim. Nismo ni mi toliki amateri pa da ostajemo sa 1 igracem na nekoj poziciji, i zato mi se pojavila ideja da mozda nismo zaganjali kojeg :kafa: :pray: :pray: :pray:
Malo je samo jednog zaganjat vec minimalno 2 lijeva beka pa da posaljemo puzija konama da naplatimo stetu sto su nam namijeli sa laznim klevetama

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 17 avg 2015, 16:10

THEC je napisao/la:eh tako, sad vise nemamo nikakvu alternativu na lijevom beku i nemoj da ko prigovori Dzeni sto mu Puzi igra :D
To Dzeno sprema da igra 3-5-2 pa mu neće trebat bekovi. Hahahaha, automatski će riješiti problem i Puzia, i Berberovica, Kallasia, Barica.... Ma niko nam ne treba. Hahahahah
...JA SAM SARAJEVO...

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 17 avg 2015, 16:19

Ova priča oko izjave uprave zelje, a zbog koje se priziva tužba za klevetu, mram vam reći da bi to bila kardinalna greška Uprave FKS. Zašto? Zato što tužbu treba da podnese NFSBIH, jer štrumpfete dovode u pitanje regularnost prvenstva koje organizuje NFSBIH. DA naši podnesu tužbu, to bi vam bilo kao da u punoj sobi pitaš "ko je pr'no?"...zna se da je onaj koji prvi kaže "nisam ja". Hilmo je u pravu. Okrenuti se Zenici, moliti Boga dragog da se desi ono što je najbolje za klub. I naravno, ne prestati bolovati od bolesti FKS.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 avg 2015, 16:27

Dokle #77 ima ugovor sa nama?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 avg 2015, 16:31

MCMXLVI je napisao/la:Dokle #77 ima ugovor sa nama?
30.06.2017

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 avg 2015, 16:34

Cekaj jesam ja nesto propustio? Kad je to produzio ugovor?? E u pm
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 avg 2015, 16:43

Hvala Zuka, nisam znao za ovo.

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 17 avg 2015, 16:55

Pozdrav braco pitari da se i ja upisem i nesto da napisem o nasem ko fol strucnjaku sa klupe

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 17 avg 2015, 17:00

Moje licno misljrnje je da trebamo se pod hitno rijesiti dzene i dovesti provjereno ime na klupu i da nam treba klasicna 10 i dobar lijevi bek a najvise sto me boli je toda nam ekipa nije fizicki spremna i da su igraci dobili koju kilu vise i da nema zelje i kad za kifle nismo imli igraci su grizli po terenu a vidi sad.Ja opet kazem glavni krivac je strucni stab a ne neko drugi...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 avg 2015, 17:13

Jos da je Puzigacu otjerati...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 17 avg 2015, 17:13

@BitiSrcemVezan - Ja razumijem tvoju frustriranost druže, i ja sam frustriran nakon svakog poraza, remija i loše igre ali ne trudiš se da sagledaš širu sliku. Ti stvarno misliš da će nas "krenuti" i da ćemo dominirati ligom ako u paketu odu Puzigaća i Dženo? Dženo svakako da ima odgovornost jer je šef struke, kada prihvata pohvale mora prihvatiti i kritike i jedini mjerodavan sud će biti onaj na kraju sezone (ako ostane na klupi, a uvjeren sam da neće nakon iduća dva kola) ali naglašavati Puzigaću kao isključivog krivca za sve loše što se dešava na terenu je smiješno. Ja se prvi slažem da na toj poziciji (kao i na još 3-4) trebaju puno bolji igrači, da se ja pitam već sada bi uspostavio kontakt i iduće sezone doveo evropskog trenera na klupu ako već imamo financijski kapacitet za tako nešto ali ja ne mogu da vjerujem da se navijačima Sarajeva smjene trenera po tri puta u sezoni nisu popele na neku stvar! I Milošu su psovali i bližu i daljnju rodbinu, pljuvali ga i kada je igrao dobro i kada je igrao loše, isto tako će taj Puzigaća biti popljuvan taman da narednu tekmu odigra k'o Jordi Alba i to je jednostavno tako. Međutim mi ćemo tog Stojćeva itekako spominjati u narednom periodu, jer mi osim njega u ekipi nemamo mangupa koji će nešto lucidno pokušati uraditi baš zato što nema petlje da se suoči sa kritikama ako to ne upali, a Miloš je imao upravo to. Sad se mnogi ibrete porazu od Zrinjskog, a i prošle godine bi zijanili da upravo taj Miloš nije svojim potezom namjestio gol Benki. Pljuvao se i Bilbija iako je po meni bio najborbeniji igrač kada god je bio na terenu, davao bitne golove, asistirao, pomagao odbrani.. Evo i taj Puzigaća je prošle sezone u nešto više od 30 nastupa imao 11 golova i 5 asistencija, i ti golovi su bili mnogo važni! Apropo toga, Protić je u 17 nastupa uspio zabilježiti jednu asistenciju a nikad ga niko u ružnom kontekstu nije spomenuo i svakome je on bolji bek od Bojana, po čemu molim te? Fudbal je timska igra i ako imaš dobar tim loš dan jednog igrača na terenu se neće ni osjetiti, ali ono što smo mi gledali protiv Zrinjskog nije bio loš dan jednog igrača nego fula cijele ekipe ako izuzmemo Barbarića, Delača ne možemo ni komentarisati i donekle Benke, mada je i to bila trka u prazno.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2015, 17:17

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 avg 2015, 17:40

trener Maribora je otkaz dobio, dovesti ga odmah :D
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2015, 17:52

Dino jos nije tuzio **** ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 17 avg 2015, 17:53

THEC je napisao/la:trener Maribora je otkaz dobio, dovesti ga odmah :D
Ne znam kako bi ga prihvatio klan, kod njeg se ozbiljno radi , igrači su spremni ko puške poslije priprema , a noćne izlaske igrači Maribora u protekle 2-3 godine mogli su samo sanjati.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 17 avg 2015, 17:54

Nije kasno jos da se neki lijevi bek dobar pojavi...

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 17 avg 2015, 17:59

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... aok/169456

I tako lagano, ali sigurno... Sretno Cimi majstore!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bordobijeli i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []