Sad kad je Protic otisao, ostali smo samo sa jednim pravim ljevim bocnim. Nismo ni mi toliki amateri pa da ostajemo sa 1 igracem na nekoj poziciji, i zato mi se pojavila ideja da mozda nismo zaganjali kojegBitiSrcemVezan je napisao/la:Veselit' ćemo se skupa nadam se što je prije moguće. Svanut' će mi kad pročitam da su #77 i šef bivši.ElCartel11 je napisao/la:@BitiSrcemVezan, kad ces me tako obveseliti da 77 ide negdje?
Za Protića se znalo malo ranije jer su Pazarci nagovjestili, da Bogdo' hoće i Bojan -Puza dole eh, ma gdje bilo da mu ne gledam više onu facu bezobraznu...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sto se ciganija rasplakala,kada su osvajali trofeje tada je kao bilo sve med i mlijeko od sudjenja do saveza a sada kad ga puse krivo Sarajevo,obavezno tuziti lolu iz Brodareva i uplakanu druzinu koja se sad davi u vlastitim ****
Malo je samo jednog zaganjat vec minimalno 2 lijeva beka pa da posaljemo puzija konama da naplatimo stetu sto su nam namijeli sa laznim klevetamaElCartel11 je napisao/la:Sad kad je Protic otisao, ostali smo samo sa jednim pravim ljevim bocnim. Nismo ni mi toliki amateri pa da ostajemo sa 1 igracem na nekoj poziciji, i zato mi se pojavila ideja da mozda nismo zaganjali kojegBitiSrcemVezan je napisao/la:Veselit' ćemo se skupa nadam se što je prije moguće. Svanut' će mi kad pročitam da su #77 i šef bivši.ElCartel11 je napisao/la:@BitiSrcemVezan, kad ces me tako obveseliti da 77 ide negdje?
Za Protića se znalo malo ranije jer su Pazarci nagovjestili, da Bogdo' hoće i Bojan -Puza dole eh, ma gdje bilo da mu ne gledam više onu facu bezobraznu...![]()
![]()
![]()
To Dzeno sprema da igra 3-5-2 pa mu neće trebat bekovi. Hahahaha, automatski će riješiti problem i Puzia, i Berberovica, Kallasia, Barica.... Ma niko nam ne treba. HahahahahTHEC je napisao/la:eh tako, sad vise nemamo nikakvu alternativu na lijevom beku i nemoj da ko prigovori Dzeni sto mu Puzi igra :D
...JA SAM SARAJEVO...
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ova priča oko izjave uprave zelje, a zbog koje se priziva tužba za klevetu, mram vam reći da bi to bila kardinalna greška Uprave FKS. Zašto? Zato što tužbu treba da podnese NFSBIH, jer štrumpfete dovode u pitanje regularnost prvenstva koje organizuje NFSBIH. DA naši podnesu tužbu, to bi vam bilo kao da u punoj sobi pitaš "ko je pr'no?"...zna se da je onaj koji prvi kaže "nisam ja". Hilmo je u pravu. Okrenuti se Zenici, moliti Boga dragog da se desi ono što je najbolje za klub. I naravno, ne prestati bolovati od bolesti FKS.
Dokle #77 ima ugovor sa nama?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
30.06.2017MCMXLVI je napisao/la:Dokle #77 ima ugovor sa nama?
Cekaj jesam ja nesto propustio? Kad je to produzio ugovor?? E u pm
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Hvala Zuka, nisam znao za ovo.Zukanovic je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... 017/154981
Pozdrav braco pitari da se i ja upisem i nesto da napisem o nasem ko fol strucnjaku sa klupe
Moje licno misljrnje je da trebamo se pod hitno rijesiti dzene i dovesti provjereno ime na klupu i da nam treba klasicna 10 i dobar lijevi bek a najvise sto me boli je toda nam ekipa nije fizicki spremna i da su igraci dobili koju kilu vise i da nema zelje i kad za kifle nismo imli igraci su grizli po terenu a vidi sad.Ja opet kazem glavni krivac je strucni stab a ne neko drugi...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos da je Puzigacu otjerati...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@BitiSrcemVezan - Ja razumijem tvoju frustriranost druže, i ja sam frustriran nakon svakog poraza, remija i loše igre ali ne trudiš se da sagledaš širu sliku. Ti stvarno misliš da će nas "krenuti" i da ćemo dominirati ligom ako u paketu odu Puzigaća i Dženo? Dženo svakako da ima odgovornost jer je šef struke, kada prihvata pohvale mora prihvatiti i kritike i jedini mjerodavan sud će biti onaj na kraju sezone (ako ostane na klupi, a uvjeren sam da neće nakon iduća dva kola) ali naglašavati Puzigaću kao isključivog krivca za sve loše što se dešava na terenu je smiješno. Ja se prvi slažem da na toj poziciji (kao i na još 3-4) trebaju puno bolji igrači, da se ja pitam već sada bi uspostavio kontakt i iduće sezone doveo evropskog trenera na klupu ako već imamo financijski kapacitet za tako nešto ali ja ne mogu da vjerujem da se navijačima Sarajeva smjene trenera po tri puta u sezoni nisu popele na neku stvar! I Milošu su psovali i bližu i daljnju rodbinu, pljuvali ga i kada je igrao dobro i kada je igrao loše, isto tako će taj Puzigaća biti popljuvan taman da narednu tekmu odigra k'o Jordi Alba i to je jednostavno tako. Međutim mi ćemo tog Stojćeva itekako spominjati u narednom periodu, jer mi osim njega u ekipi nemamo mangupa koji će nešto lucidno pokušati uraditi baš zato što nema petlje da se suoči sa kritikama ako to ne upali, a Miloš je imao upravo to. Sad se mnogi ibrete porazu od Zrinjskog, a i prošle godine bi zijanili da upravo taj Miloš nije svojim potezom namjestio gol Benki. Pljuvao se i Bilbija iako je po meni bio najborbeniji igrač kada god je bio na terenu, davao bitne golove, asistirao, pomagao odbrani.. Evo i taj Puzigaća je prošle sezone u nešto više od 30 nastupa imao 11 golova i 5 asistencija, i ti golovi su bili mnogo važni! Apropo toga, Protić je u 17 nastupa uspio zabilježiti jednu asistenciju a nikad ga niko u ružnom kontekstu nije spomenuo i svakome je on bolji bek od Bojana, po čemu molim te? Fudbal je timska igra i ako imaš dobar tim loš dan jednog igrača na terenu se neće ni osjetiti, ali ono što smo mi gledali protiv Zrinjskog nije bio loš dan jednog igrača nego fula cijele ekipe ako izuzmemo Barbarića, Delača ne možemo ni komentarisati i donekle Benke, mada je i to bila trka u prazno.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dino jos nije tuzio **** ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam kako bi ga prihvatio klan, kod njeg se ozbiljno radi , igrači su spremni ko puške poslije priprema , a noćne izlaske igrači Maribora u protekle 2-3 godine mogli su samo sanjati.THEC je napisao/la:trener Maribora je otkaz dobio, dovesti ga odmah
Nije kasno jos da se neki lijevi bek dobar pojavi...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... aok/169456
I tako lagano, ali sigurno... Sretno Cimi majstore!!!!
I tako lagano, ali sigurno... Sretno Cimi majstore!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.