FK Željezničar (opšte diskusije)

Mrcho
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Mrcho » 17 avg 2015, 18:34

pile87 je napisao/la: Kod nas je opstepoznato da nije bajno ali nije tako ni kokuzno kako vi zelite da predstavite. Ali kod vas se krediti uzimaju da popune rupe :) pojela maca sve koji ugovori bolan pa generalni vam sponzor dodje samo carter let to je u vrh glave 60 -70 hiljada.

I sta ja sada tebi da napisem na ovakvu glupost, molim te reci mi?????????

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 avg 2015, 18:44

Da imas sta pametno rekao bi ovako ti i jest najbolje da sutis. Cuj gej advokati iz udruzenja laznih sarajlija...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 17 avg 2015, 18:52

BordoArmy88 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ja mogli bi nauciti od dine borbu protiv korupcije u savezu i onda kako se usutiti ko mis. Nestaje para sve ste manje vazan faktor ljudima sa kojima muljate.
Naravno da smo se ušutili kada smo poslije toga osvojili kup i titulu! Znači uspjeli smo u namjeri; SVE SMO KUPILI I POMIRITE SE S TIM!!! :kafa:
Ćuj ovog,nestaje para,on bi makar trebao da zna kako je to biti kokuzaner ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 17 avg 2015, 18:53

pile87 je napisao/la:Da imas sta pametno rekao bi ovako ti i jest najbolje da sutis. Cuj gej advokati iz udruzenja laznih sarajlija...
Samo mi nije jasno na koji nacin mi to kupujemo sudije, stimamo utakmice, poturamo vam nogu i sve ono ostalo za sta nas optuzujete danima, ako nam generalni sponzor daje samo charter let po tvojim tvrdnjama, pa neko to mora platiti a mi po tvom sad nemamo pare za to?

Zamisli sta smo tek sad u stanju da uradimo sa ovih milion eura :o :o :o :o :o

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 17 avg 2015, 18:58

sasistika je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ja mogli bi nauciti od dine borbu protiv korupcije u savezu i onda kako se usutiti ko mis. Nestaje para sve ste manje vazan faktor ljudima sa kojima muljate.
Naravno da smo se ušutili kada smo poslije toga osvojili kup i titulu! Znači uspjeli smo u namjeri; SVE SMO KUPILI I POMIRITE SE S TIM!!! :kafa:
Ćuj ovog,nestaje para,on bi makar trebao da zna kako je to biti kokuzaner ;)
pa zna se da vam nestaje para i da ova budala iz malezije neda vise ,koliko ste navalili da prodate cimirota za milion a bez njega ne mozete meda govori o tome ,smijesni ste ekipa bez perspektive ikakve prodali ste sto je moglo i sad uzivajte

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 avg 2015, 19:19

Mrcho je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Da imas sta pametno rekao bi ovako ti i jest najbolje da sutis. Cuj gej advokati iz udruzenja laznih sarajlija...
Samo mi nije jasno na koji nacin mi to kupujemo sudije, stimamo utakmice, poturamo vam nogu i sve ono ostalo za sta nas optuzujete danima, ako nam generalni sponzor daje samo charter let po tvojim tvrdnjama, pa neko to mora platiti a mi po tvom sad nemamo pare za to?

Zamisli sta smo tek sad u stanju da uradimo sa ovih milion eura :o :o :o :o :o
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/salem- ... enje/54693
Evo ti i cjenovnik da vidite sta koliko kosta.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 avg 2015, 19:21

Pa dobro gdje ovdje Sarajevo spomenuto kod Prolica..valjda je bitnije prozvati Sarajevo nego Vrbanjusu,Kozaru i Leotar.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 avg 2015, 19:24

mma_hz je napisao/la:Pa dobro gdje ovdje Sarajevo spomenuto kod Prolica..valjda je bitnije prozvati Sarajevo nego Vrbanjusu,Kozaru i Leotar.. :roll: :roll:
Pa zna se ciji je salem nije to tajna nikakva... uostalom mi nemamo nikoga svoga u NS ne treba to biti povod da nas kolju. Nije samo ova utakmica u pitanju nego uvijek kada zapne moramo i protiv sudija igrati pa negdje treba povuci i crtu.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 17 avg 2015, 19:25

Stari guzni haveri se posvadjali. Od kako je Saban Pehilj zabio Sirokom u toj vezi nesto ne stima :D :D :D :D

Steta samo sto se ne vidi reakcija Amawa na ovom snimku, ali siguran sam da se vi ovoga dobro sjecate, i onda vam Sarajevo krivo :o :o :o :o :o
[youtube][/youtube]

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 avg 2015, 19:31

Mrcho je napisao/la:Stari guzni haveri se posvadjali. Od kako je Saban Pehilj zabio Sirokom u toj vezi nesto ne stima :D :D :D :D

Steta samo sto se ne vidi reakcija Amawa na ovom snimku, ali siguran sam da se vi ovoga dobro sjecate, i onda vam Sarajevo krivo :o :o :o :o :o
[youtube][/youtube]
I ti nekom kazes da prica gluposti idi zivota ti ganjaj advokate.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 avg 2015, 19:31

pile87 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Pa dobro gdje ovdje Sarajevo spomenuto kod Prolica..valjda je bitnije prozvati Sarajevo nego Vrbanjusu,Kozaru i Leotar.. :roll: :roll:
Pa zna se ciji je salem nije to tajna nikakva... uostalom mi nemamo nikoga svoga u NS ne treba to biti povod da nas kolju. Nije samo ova utakmica u pitanju nego uvijek kada zapne moramo i protiv sudija igrati pa negdje treba povuci i crtu.
Stani malo,mislim da je on od onoga ko daje vise para..glupo je misliti da bi on navlacio Sarajevu na lijepe oci..ako imas negdje da pokazes gdje je Sarajevo ostetilo nekoga drugog prosle sezone,a da je bilo s namjerom navedi primjer..
onda ispade da ste vi osvajali titule dok su tu bili Brkovic i Osim..cim on ode sa svih funkcija Zelje haman nigdje... :roll: :roll:
Ja brate necu da vjerujem u takve stvari jer jbg ako je to tako koji k urac mi ovo pratimo i nerviramo se.
Evo ja licno da vjerujem u ovakve stvari nikad al bas nikada ne bih ni pomislio da odem na utakmicu,gubim zivce...ne kazem da ima svasta,al brate dragi ako je ovako,odo ja dici kredit oformiti klub dati pare Salemu i igrati LP.. :D
FK SARAJEVO.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 avg 2015, 19:34

Zalila se utakmicu sa vama sloboda radnik slavija onako na prvu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 avg 2015, 19:36

pile87 je napisao/la:Zalila se utakmicu sa vama sloboda radnik slavija onako na prvu.
Mah brate,pusti zalbe daj konkretan video,primjer nesto..nema sanse da je npr sudija namjerno propustio da svira ofsajd kod prvog gola Sarajeva protiv Slavije..ono fkt sekunde odlucuju..radnik na crveni,eto pogledaj imas na netu snimak pa reci jel ono crveni za kallasija..a tu utakmicu nasa dva igraca su izasla zbog povreda u duelu sa igracima Radnika..Sloboda veze nemam sta se zale..
pile smatram te inteligentim momkom i znam da to jesi,al brate sto ovo pratis kad se stima.. :roll:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 17 avg 2015, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 17 avg 2015, 19:37

pile87 je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:Stari guzni haveri se posvadjali. Od kako je Saban Pehilj zabio Sirokom u toj vezi nesto ne stima :D :D :D :D

[youtube][/youtube]
I ti nekom kazes da prica gluposti idi zivota ti ganjaj advokate.

Mlad si ti pa se ne sjecas ovog cirkusa :D ovo je bila uzvratna utakmica finala kupa koji je siroki trebao da dobije, ali se ukazao Saban :D da bi onda na penale pobjedio gdje je Svraka veliki kapiten fulio penal.

Ali kljucni momenat se desio kada Saban Pehilj trci ka Amawu da proslavi gol a ovaj mu u nevjerici okrece ledja i gestikulira rukama hahahahaha i sve to pred kamerama!!!!!! KAKAV CIRKUS, ZA NE POVJEROVATI MAJKE MI

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 avg 2015, 19:43

mma_hz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Zalila se utakmicu sa vama sloboda radnik slavija onako na prvu.
Mah brate,pusti zalbe daj konkretan video,primjer nesto..nema sanse da je npr sudija namjerno propustio da svira ofsajd kod prvog gola Sarajeva protiv Slavije..ono fkt sekunde odlucuju..radnik na crveni,eto pogledaj imas na netu snimak pa reci jel ono crveni za kallasija..a tu utakmicu nasa dva igraca su izasla zbog povreda u duelu sa igracima Radnika..Sloboda veze nemam sta se zale..
pile smatram te inteligentim momkom i znam da to jesi,al brate sto ovo pratis kad se stima.. :roll:
Benko je dao tri gola iz ofsajda... proslu polusezonu...i sami znate ko radi prljave stvari u klubu da Kodro nije htio da ucestvuje u takvim stvarima ali eto volite zatvoriti oci kada ste vi u pitanju.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 avg 2015, 19:44

Koja tri,znam za Lukavicu..
FK SARAJEVO.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 17 avg 2015, 19:46

Brko zakletva, moglo se od njega svasta nauciti :D Natjero je Sabana i penal da fuli a poslije toga i u suze, a trebao je u historiju strumfova uci kao djecak!!!!

[youtube][/youtube]

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 avg 2015, 19:50

Svakako smo evo u 4 tekme nove sezone zakinuti za 2 cista penala i 3 ponistena CISTA gola..
FK SARAJEVO.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 17 avg 2015, 20:24

Mrcho je napisao/la:Brko zakletva, moglo se od njega svasta nauciti :D Natjero je Sabana i penal da fuli a poslije toga i u suze, a trebao je u historiju strumfova uci kao djecak!!!!

[youtube][/youtube]
nije vama lako s takvom pametcu njanjajevci Hvala Bogu da nisam njanjajevac. :crazy:
51%--------49%

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 avg 2015, 20:48

pile87 je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:

Ova zadnja recenica fantaasticno oslikava vase stanje, jer dok ste imali para "muzli su vas" a sada...

A vas toliko sikira nase finansisko stanje da je svaki drugi vas post posvecen tome :D :D :D :D Sta cemo kad nam za 3 godine isteknu ovi unosni ugovori Boze dragi, cesto se zapitam?????????

Dok kod vas sve med i milijeko, svake sedmice dolazi generalni i svaki mjesec po jednom izgradjujette istok :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kod nas je opstepoznato da nije bajno ali nije tako ni kokuzno kako vi zelite da predstavite. Ali kod vas se krediti uzimaju da popune rupe :) pojela maca sve koji ugovori bolan pa generalni vam sponzor dodje samo carter let to je u vrh glave 60 -70 hiljada.

Sve ti znas, pa cak i kakve ugovore potpisujemo... Kakva legenda :D :D :D
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Samo1981 i 7 gostiju.