pile87 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Pa dobro gdje ovdje Sarajevo spomenuto kod Prolica..valjda je bitnije prozvati Sarajevo nego Vrbanjusu,Kozaru i Leotar..

Pa zna se ciji je salem nije to tajna nikakva... uostalom mi nemamo nikoga svoga u NS ne treba to biti povod da nas kolju. Nije samo ova utakmica u pitanju nego uvijek kada zapne moramo i protiv sudija igrati pa negdje treba povuci i crtu.
Stani malo,mislim da je on od onoga ko daje vise para..glupo je misliti da bi on navlacio Sarajevu na lijepe oci..ako imas negdje da pokazes gdje je Sarajevo ostetilo nekoga drugog prosle sezone,a da je bilo s namjerom navedi primjer..
onda ispade da ste vi osvajali titule dok su tu bili Brkovic i Osim..cim on ode sa svih funkcija Zelje haman nigdje...
Ja brate necu da vjerujem u takve stvari jer jbg ako je to tako koji k urac mi ovo pratimo i nerviramo se.
Evo ja licno da vjerujem u ovakve stvari nikad al bas nikada ne bih ni pomislio da odem na utakmicu,gubim zivce...ne kazem da ima svasta,al brate dragi ako je ovako,odo ja dici kredit oformiti klub dati pare Salemu i igrati LP..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.