FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne može 3 god. zaredom ttiulu uzeti neki klub iz F BiH to jest bošnjački klub, meni ovo na to zvući.
Ne znam stvarno ljudi zašto se bunite, čist ofsajd, ako to ovi iz saveza tako kažu to ti je 100% tačno.
Ne znam stvarno ljudi zašto se bunite, čist ofsajd, ako to ovi iz saveza tako kažu to ti je 100% tačno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Okreni sliku jos malo, jos samo malo...je li ono crnac dao gol...e jos malo eto ga crnac u ofsajdu...pisi saopstenje...ali sefe ovo nije pravi ugao kamere...kako nije to je nasa kamera...nema tacnije od nje...samo ti pisi...de naruci dvije porcije sa lukom u cijeli...e sad salji ovim portalima...ChWilla je napisao/la:al' ja zamišljam proces pravljenja ove slike i pisanja saopštenja...
možeš misliti tog trusta mozgova...
Ovako je nekako isao taj razgovor tj. saopstenje...

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Pa poslije ovoga im se treba fakat na kosti nakačiti svima. Je li ih stid bilo ovo objaviti? Nadam se da su ove slike došle i do uprave koja će ih nadam se, dobro ocrniti u srijedu jer je stoka to i zaslužila. Ako treba ići i do UEFE ali nas budalama neće praviti!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Šefe a kajmak?tm8782 je napisao/la:Okreni sliku jos malo, jos samo malo...je li ono crnac dao gol...e jos malo eto ga crnac u ofsajdu...pisi saopstenje...ali sefe ovo nije pravi ugao kamere...kako nije to je nasa kamera...nema tacnije od nje...samo ti pisi...de naruci dvije porcije sa lukom u cijeli...e sad salji ovim portalima...ChWilla je napisao/la:al' ja zamišljam proces pravljenja ove slike i pisanja saopštenja...
možeš misliti tog trusta mozgova...
Ovako je nekako isao taj razgovor tj. saopstenje...![]()
Može i kajmaka stavi. Jel ovo onaj Brazilac dao go?
jes šefe.
Jes malo morgen. Oni bi opet da se vade u zadnjim minutama.
Nemojte šefe tako, sportska sreć...
mali jel te ko šta pito? E jesmo ih zahebali, ja mislim da đelo umire sad.
Savezni instruktor suđenja evo covjek i ovdje kaze da nije bilo opsajda.
Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 18 avg 2015, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ne znam šta da kažem Allaha mi, ovako krasti, stvarno nemam riječi i svaka im čast na hrabrosti. Baš im svaka čast, a po meni, ovo će ići do UEFE, ne konkretno zbog ofsajda već zbog pokušaja ljudi iz NSBiH da se ovo prikrije.
SAVEZ NAPOLJE!
SAVEZ NAPOLJE!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sad treba tuziti fudbalski savez zbog lazi i pokusaja prikrivanja!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Sve je smijesno, sve se vidi...BLU SKY je napisao/la:Savezni instruktor suđenja evo covjek i ovdje kaze da nije bilo opsajda.
Medjutim teško je promjeniti neke stvari, ali ako bi vecina klubova imala stav da u ovoj nasoj ligi neke stvari nisu ok, konkretno sudjenje onda treba istupiti iz iste. Dok se GAMAD ne smijeni...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
kAKAV IDIOTIZAM SAM SEBE INKRIMINISATI.jovanmaksimovic je napisao/la:sad treba tuziti fudbalski savez zbog lazi i pokusaja prikrivanja!

-
- Kontakt:
ako nasa uprava adekvatno ne odgovori na ovo prozivati ih treba na ostavke, nema povratka treba ici do UEFE, pa ja jos ne vjerujem i svaki put vracam snimak da vidim fkt jesam li ja lud ili.. ne vjerujem sta su ljudi uradili znaci ne vjerujem, zato MANIJACI SVI NA GRBAVICU PROTIV VELEZA I ONDA SALVA PROZIVANJA SAVEZA NEKA KRENE,JADNO!!!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mislim da je savez sam sebi naskodio ovim lazima, kad to dodje do uefe, bice cistka u savezu, garantujem... a do tada nadati se da ne padne mrtva glava zbog ovoga u savezu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Raja? Najmjerodavnija slika?Virtu4l je napisao/la:Evo je,Minhi je napisao/la:Daj neka mi se neko javi u PP da mu dostavim najmjerodavniju sliku koju treba objaviti. Meni ne dozvoljava objavu sliku nikako
-
- Kontakt:
teska je ovo situacija za procjeniti stvarno je na tv izgledalo kao cist pogodak medjutim ove snimke i slike kad pogledam vrlo je upitno . kamera zna prevaariti ako nije u ravnini i ovdje se vidi na bht diata izgleda kao da je iza ovih igraca a na ovoj kameri saveza vidi se da je dosta ispred .dosta zavisi u kojem je uglu kamera postavljena . ali stoji sve da je sudjenje ove godine krenulo jako loše.
zgembo89 je napisao/la:
evo drugi nacin ako uporedimo polozaj sporednog igraca Diate vidimo da on na prvoj slici uopste nije u ofsajdu dok je na drugoj debelo u ofsajdu..
Jel to samo ja vidim pa sam mozda i umislio, ali na slici ispod se vidi da ovo uopste i nije trenutak kada je nas igrac (ne mogu se sjetiti koji) uputio loptu Tiagu. U gornjoj slici on loptu uposljava naprijed, na njihovoj slici on je tek prima cini mi se? A i vidi se da njihov igrac zbog kojeg i nije offside nije u istom polozaju tijela.
Kakvi kriminalci...
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
to je to,sejo90 je napisao/la:Raja? Najmjerodavnija slika?Virtu4l je napisao/la:Evo je,Minhi je napisao/la:Daj neka mi se neko javi u PP da mu dostavim najmjerodavniju sliku koju treba objaviti. Meni ne dozvoljava objavu sliku nikako
a ovo što su uhlhupi prikazali su odrezali dio gdje se vidi linija šesnaesterca kako ne bi imao s čim uporediti, ali smješno fakat

Jos na kraju kad demantuju sami sebe i kazu da ova snimka nije njihova i da je neki portal crtao ovu liniju i podmetnuo im
Ovo ne smije zavrsiti na ovome u uefu do kraja tjerati, ili mi ili oni.
Istjerat smradove iz stolica taman nas u 4 ligu izbacili ako smiju, dosta je igranja sa ljudskom inteligencijom.

Ovo ne smije zavrsiti na ovome u uefu do kraja tjerati, ili mi ili oni.
Istjerat smradove iz stolica taman nas u 4 ligu izbacili ako smiju, dosta je igranja sa ljudskom inteligencijom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Igrac Zelje je uputio pas iz prve.flwz je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:
evo drugi nacin ako uporedimo polozaj sporednog igraca Diate vidimo da on na prvoj slici uopste nije u ofsajdu dok je na drugoj debelo u ofsajdu..
Jel to samo ja vidim pa sam mozda i umislio, ali na slici ispod se vidi da ovo uopste i nije trenutak kada je nas igrac (ne mogu se sjetiti koji) uputio loptu Tiagu. U gornjoj slici on loptu uposljava naprijed, na njihovoj slici on je tek prima cini mi se? A i vidi se da njihov igrac zbog kojeg i nije offside nije u istom polozaju tijela.
Kakvi kriminalci...
- pcelar1921
- Kontakt:
sve pripremit sutra za pres slike, viedo snimke izjavu ovog sudijskog komentatora dovest nekog sudiju iz regiona da on neutralno na presici objasni i poslat dopis uefi nema drugog riješenja.
-
- Kontakt:
Što se ismija ovim slikama. Bože dragi.
Sto opet ne cini ovaj trenutak validnim.sejo90 je napisao/la:Igrac Zelje je uputio pas iz prve.flwz je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:
Kakvi kriminalci...
Pogotovo sto su iz slike izbaceni svi uglovi koji bi mogli pomoci odrediti liniju offsidea.
Treba im dati ovu prvu sliku pa nek po njoj crtaju nelogicne linije pic*ka im materina usrana.
Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.