KenoRob je napisao/la:Ja bas konto napisat ako se gleda ova linija kosenja onda je ofsajd...ali opet kad gledas snimak izgleda onako u najmanju ruku linija.
Uglavnom, Zeljo se zaj.ebo sa ovim plakanjem jer nije bas skroz nacisto situacija a gledajuci unazad ja mislim da se Zelji najvise stimalo. Znali su imati 10-15 prekrsaja oko 16m po utakmici u doba kad su "dominirali" pa haj ne zabi gol ili dva. Sjecam se 1-2 lakrdije na Bilinom...nije mi nijet da provociram jednostavno iznosim cinjenice i samo govorim da su se malo zajebali JER NISTA VISE NECE BITI KAO PRIJE D.S.

Može taj D.S. kurcu svirati.. Hiljadu nekih najava nakon poraza, nakon što su počeli osvajati tri bode ušutio se ko zadnja **** iako je do tada najavljivao neke ratove, **** palčeve.. Sjetimo se i jednog Zijada koji je kao i ovaj samo pričao, pjevao im neke pjesme, mi smo horde zla, stid me starog rahmetli što je navijao za Želju a onda FKS dovede u još goru situaciju nego što je i bila. Ne kažem da će ovaj tako ali ne mogu ovih što previše pričaju a malo meda daju..
@zamorano
Sutra će se tvom klubu ovo desiti, i kad smo općenito g ovnari kakvi jesmo dao Allah da nam se još dugo vremena ovakva situacija u savezu zadrži !!
Zadnja izmjena:
Ajzea, dana/u 18 avg 2015, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !