Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Elegant
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Elegant » 18 avg 2015, 15:59

KenoRob je napisao/la:JER NISTA VISE NECE BITI KAO PRIJE D.S. :)
Isti onaj D.S. koji je pozvao na borbu protiv namjestanja i svega ostalog, pa se usutio kad je njego klub poceo da jedva dobija utakmice u periodu 80-90 minut.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 18 avg 2015, 16:02

Čist ofsajd. Ispravna odluka sudije u ovoj situaciji.
Međutim, ima druga situacija kada je mahao ofsajd kojeg nije bilo.
Štrumfete, nastavite crtati.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 18 avg 2015, 16:03

jedva čekam presicu Želje sutra :cool:

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 18 avg 2015, 16:04

X31987 je napisao/la:Treba vratiti komitet za normalizaciju tada je sve regularno bilo, Radoslava Vukasovića nazad u sudijske vode, kao i Leotar iz Trebinja u Premijer ligu. :mrgreen:
doslo je do provale hahah .pitarski popusaj da ispadne smjesan :facepalm: :puke:
51%--------49%

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 18 avg 2015, 16:10

Ajzea je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:slika
Dodaj jos da je igrac Zelje vec uputio loptu.
Svaka čast ;)
Čisti ofsajd!!! Ovakvih ste se vi golova nadavali Čeliku a i drugim klubovima,na 100ne faulova oko 16 metara vam sudjeno,dok je bio BABO u savezu,a SIN mu na klupi!!! i na svaki prigovor drugih navijaca manijaci su odgovarali hoce nam se moze nam se :D Ima babo sredio :D ima amar svemirac moze sve :D Fali jelde Vukasovic?? Da koji bod navuce,fali jelde Leotar?? Sviju ste tada podcjenjivali i podsmijavali im se...E zato sad ce svi da vam se smiju,dok vi kmečite kao mala djeca :lol: I kmečite :D Koga briga što vi kmečite :lol: :lol: :lol:
::::SAMO ČELIK::::

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 18 avg 2015, 16:13

KenoRob je napisao/la:Ja bas konto napisat ako se gleda ova linija kosenja onda je ofsajd...ali opet kad gledas snimak izgleda onako u najmanju ruku linija.

Uglavnom, Zeljo se zaj.ebo sa ovim plakanjem jer nije bas skroz nacisto situacija a gledajuci unazad ja mislim da se Zelji najvise stimalo. Znali su imati 10-15 prekrsaja oko 16m po utakmici u doba kad su "dominirali" pa haj ne zabi gol ili dva. Sjecam se 1-2 lakrdije na Bilinom...nije mi nijet da provociram jednostavno iznosim cinjenice i samo govorim da su se malo zajebali JER NISTA VISE NECE BITI KAO PRIJE D.S. :)
Može taj D.S. kurcu svirati.. Hiljadu nekih najava nakon poraza, nakon što su počeli osvajati tri bode ušutio se ko zadnja **** iako je do tada najavljivao neke ratove, **** palčeve.. Sjetimo se i jednog Zijada koji je kao i ovaj samo pričao, pjevao im neke pjesme, mi smo horde zla, stid me starog rahmetli što je navijao za Želju a onda FKS dovede u još goru situaciju nego što je i bila. Ne kažem da će ovaj tako ali ne mogu ovih što previše pričaju a malo meda daju..
@zamorano
Sutra će se tvom klubu ovo desiti, i kad smo općenito g ovnari kakvi jesmo dao Allah da nam se još dugo vremena ovakva situacija u savezu zadrži !!
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 18 avg 2015, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 avg 2015, 16:13

zamorano je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:slika
Dodaj jos da je igrac Zelje vec uputio loptu.
Svaka čast ;)
Čisti ofsajd!!! Ovakvih ste se vi golova nadavali Čeliku a i drugim klubovima,na 100ne faulova oko 16 metara vam sudjeno,dok je bio BABO u savezu,a SIN mu na klupi!!! i na svaki prigovor drugih navijaca manijaci su odgovarali hoce nam se moze nam se :D Ima babo sredio :D ima amar svemirac moze sve :D Fali jelde Vukasovic?? Da koji bod navuce,fali jelde Leotar?? Sviju ste tada podcjenjivali i podsmijavali im se...E zato sad ce svi da vam se smiju,dok vi kmečite kao mala djeca :lol: I kmečite :D Koga briga što vi kmečite :lol: :lol: :lol:
Željezničar je igrao u bijelim dresovima.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

High

Post Postao/la High » 18 avg 2015, 16:14

Dajte još jednom Gredićevu izjavu u kojoj javno moli za protekciju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rele
Kontakt:

Post Postao/la rele » 18 avg 2015, 16:15

niste crtali linije kada su vam priznavali golove a lopta pala ispred linije ( Borac) :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2015, 16:30

rele je napisao/la:niste crtali linije kada su vam priznavali golove a lopta pala ispred linije ( Borac) :D
Realno, ima i toga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2015, 16:34

High je napisao/la:Dajte još jednom Gredićevu izjavu u kojoj javno moli za protekciju.
Sutra ;)
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 18 avg 2015, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 18 avg 2015, 16:34

rele je napisao/la:niste crtali linije kada su vam priznavali golove a lopta pala ispred linije ( Borac) :D
Mozda zato sto tu vec ima nacrtana linija ?

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 18 avg 2015, 16:48

ova slika gdje je s crvenom označeno i sve ostale crte, mislim da sam našao dobar primjer gdje to ne vrijedi samo crtkat i uspoređivat sa 16m ili centrom..evo slike i primjera tvrtke koja profesionalno prodaje ove 3D fore oko ofsajda, akcija itd i ovo je njihov primjer za ofsajde:

slika

Po ovome bi sad ovdje većina rekla kako su povukli krivo liniju, kako nije naspram 16m ili nije naspram centra. Tu očito ima neka računica, ovisno gdje se nalazi kamera, koja visina itd itd jer nije isto gledati sa terena situaciju i sa određene visine..

tako da sva ova crtkanja mačku o rep možete zakačiti bez nekog stručnog da to analizira

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 avg 2015, 16:55

Ajzea je napisao/la: Sutra će se tvom klubu ovo desiti
Sta ? Da nam se sudi ofsajd koji je bio ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 avg 2015, 17:09

Hajd budi normalan pa reci kako je moguce u onoj situaciji crtati liniju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 18 avg 2015, 17:11

Nije problem ova situacija jedna. Moze se i najboljem sudiji desiti. Sta je sa nepostojecim ofsajdom Kokota 1 na 1?
I ono zbog cega se svi bune je ovo crtanje saveza i ova KAMERA! Pa fakat ovo je smijesno sta nam rade. Pa se hajmo sad svi smijat ovdje i onda opet za dva mjeseca kad se zaboravi ibretit cemo se zasto na 8 utakmica dodje jedva 10 hiljada.
**** ti nas ba, pogasit sve treba.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 avg 2015, 17:16

uvijekuztebe1921 je napisao/la:Nije problem ova situacija jedna. Moze se i najboljem sudiji desiti. Sta je sa nepostojecim ofsajdom Kokota 1 na 1?
I ono zbog cega se svi bune je ovo crtanje saveza i ova KAMERA! Pa fakat ovo je smijesno sta nam rade. Pa se hajmo sad svi smijat ovdje i onda opet za dva mjeseca kad se zaboravi ibretit cemo se zasto na 8 utakmica dodje jedva 10 hiljada.
**** ti nas ba, pogasit sve treba.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo, prave nas sve budalama pored zdravih očiju, eh to je ono što boli a ofsajd k'o ofsajd ni prvi ni zadnji loše procijenjeni.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 avg 2015, 17:24

E jeste misevi.Znaci ostali svi protiv jer njima bolje Zelji 2 boda manje vama i odgovara tako.Fatate se Borca a sutra ce te kukat cuj ih sta navijaju.Mislim da je ovo previse jer se vuce vec drugu sezonu a pored nas mislim i da Celika najvise zajebavaju.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 18 avg 2015, 17:48

[youtube][/youtube]

Jesu li diskutabilne odluke oko ofsajda? Jesu li na štetu Čelika? Ko je sudac? Koliko je taj sudac sudio Željinih poraza? Ko je šampion? Je li sezona regularna?
Mislim, ima čak i boljih snimaka od ovoga, pa da se vidi šta se sve sviralo Čeliku, tj. kontra Čelika. Nije meni problem, Željo oštećen - ok. Neka se žale, imaju pravo da se žale, štaviše treba da se žale. Malo mi ide na živce, premda ne volim da komentarišem druge klubove, taj neki ultrasubjektivizam. Neregularne sve sezone u kojima Željo nije šampion, svi su protiv Želje i tako to. Mislim da ipak treba malo spustiti lopticu. Ali eto.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 avg 2015, 17:48

brig je napisao/la:ova slika gdje je s crvenom označeno i sve ostale crte, mislim da sam našao dobar primjer gdje to ne vrijedi samo crtkat i uspoređivat sa 16m ili centrom..evo slike i primjera tvrtke koja profesionalno prodaje ove 3D fore oko ofsajda, akcija itd i ovo je njihov primjer za ofsajde:

slika

Po ovome bi sad ovdje većina rekla kako su povukli krivo liniju, kako nije naspram 16m ili nije naspram centra. Tu očito ima neka računica, ovisno gdje se nalazi kamera, koja visina itd itd jer nije isto gledati sa terena situaciju i sa određene visine..

tako da sva ova crtkanja mačku o rep možete zakačiti bez nekog stručnog da to analizira

Ovo bih se slozio, moguce je da su ovi iz saveza povukli tacno liniju zbog polozaja kamere, tj ne mora da znaci da se linija mora povuci kao sto je ona kod 16 metara..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.