Isti onaj D.S. koji je pozvao na borbu protiv namjestanja i svega ostalog, pa se usutio kad je njego klub poceo da jedva dobija utakmice u periodu 80-90 minut.KenoRob je napisao/la:JER NISTA VISE NECE BITI KAO PRIJE D.S.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Čist ofsajd. Ispravna odluka sudije u ovoj situaciji.
Međutim, ima druga situacija kada je mahao ofsajd kojeg nije bilo.
Štrumfete, nastavite crtati.
Međutim, ima druga situacija kada je mahao ofsajd kojeg nije bilo.
Štrumfete, nastavite crtati.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
jedva čekam presicu Želje sutra 

doslo je do provale hahah .pitarski popusaj da ispadne smjesanX31987 je napisao/la:Treba vratiti komitet za normalizaciju tada je sve regularno bilo, Radoslava Vukasovića nazad u sudijske vode, kao i Leotar iz Trebinja u Premijer ligu.

51%--------49%
Čisti ofsajd!!! Ovakvih ste se vi golova nadavali Čeliku a i drugim klubovima,na 100ne faulova oko 16 metara vam sudjeno,dok je bio BABO u savezu,a SIN mu na klupi!!! i na svaki prigovor drugih navijaca manijaci su odgovarali hoce nam se moze nam seAjzea je napisao/la:Svaka častMCMXLVI je napisao/la:
Dodaj jos da je igrac Zelje vec uputio loptu.

::::SAMO ČELIK::::
Može taj D.S. kurcu svirati.. Hiljadu nekih najava nakon poraza, nakon što su počeli osvajati tri bode ušutio se ko zadnja **** iako je do tada najavljivao neke ratove, **** palčeve.. Sjetimo se i jednog Zijada koji je kao i ovaj samo pričao, pjevao im neke pjesme, mi smo horde zla, stid me starog rahmetli što je navijao za Želju a onda FKS dovede u još goru situaciju nego što je i bila. Ne kažem da će ovaj tako ali ne mogu ovih što previše pričaju a malo meda daju..KenoRob je napisao/la:Ja bas konto napisat ako se gleda ova linija kosenja onda je ofsajd...ali opet kad gledas snimak izgleda onako u najmanju ruku linija.
Uglavnom, Zeljo se zaj.ebo sa ovim plakanjem jer nije bas skroz nacisto situacija a gledajuci unazad ja mislim da se Zelji najvise stimalo. Znali su imati 10-15 prekrsaja oko 16m po utakmici u doba kad su "dominirali" pa haj ne zabi gol ili dva. Sjecam se 1-2 lakrdije na Bilinom...nije mi nijet da provociram jednostavno iznosim cinjenice i samo govorim da su se malo zajebali JER NISTA VISE NECE BITI KAO PRIJE D.S.
@zamorano
Sutra će se tvom klubu ovo desiti, i kad smo općenito g ovnari kakvi jesmo dao Allah da nam se još dugo vremena ovakva situacija u savezu zadrži !!
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 18 avg 2015, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Željezničar je igrao u bijelim dresovima.zamorano je napisao/la:Čisti ofsajd!!! Ovakvih ste se vi golova nadavali Čeliku a i drugim klubovima,na 100ne faulova oko 16 metara vam sudjeno,dok je bio BABO u savezu,a SIN mu na klupi!!! i na svaki prigovor drugih navijaca manijaci su odgovarali hoce nam se moze nam seAjzea je napisao/la:Svaka častMCMXLVI je napisao/la:
Dodaj jos da je igrac Zelje vec uputio loptu.Ima babo sredio
ima amar svemirac moze sve
Fali jelde Vukasovic?? Da koji bod navuce,fali jelde Leotar?? Sviju ste tada podcjenjivali i podsmijavali im se...E zato sad ce svi da vam se smiju,dok vi kmečite kao mala djeca
I kmečite
Koga briga što vi kmečite
![]()
![]()
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Dajte još jednom Gredićevu izjavu u kojoj javno moli za protekciju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
niste crtali linije kada su vam priznavali golove a lopta pala ispred linije ( Borac) 

Realno, ima i toga.rele je napisao/la:niste crtali linije kada su vam priznavali golove a lopta pala ispred linije ( Borac)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
SutraHigh je napisao/la:Dajte još jednom Gredićevu izjavu u kojoj javno moli za protekciju.

Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 18 avg 2015, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mozda zato sto tu vec ima nacrtana linija ?rele je napisao/la:niste crtali linije kada su vam priznavali golove a lopta pala ispred linije ( Borac)
ova slika gdje je s crvenom označeno i sve ostale crte, mislim da sam našao dobar primjer gdje to ne vrijedi samo crtkat i uspoređivat sa 16m ili centrom..evo slike i primjera tvrtke koja profesionalno prodaje ove 3D fore oko ofsajda, akcija itd i ovo je njihov primjer za ofsajde:

Po ovome bi sad ovdje većina rekla kako su povukli krivo liniju, kako nije naspram 16m ili nije naspram centra. Tu očito ima neka računica, ovisno gdje se nalazi kamera, koja visina itd itd jer nije isto gledati sa terena situaciju i sa određene visine..
tako da sva ova crtkanja mačku o rep možete zakačiti bez nekog stručnog da to analizira

Po ovome bi sad ovdje većina rekla kako su povukli krivo liniju, kako nije naspram 16m ili nije naspram centra. Tu očito ima neka računica, ovisno gdje se nalazi kamera, koja visina itd itd jer nije isto gledati sa terena situaciju i sa određene visine..
tako da sva ova crtkanja mačku o rep možete zakačiti bez nekog stručnog da to analizira
Sta ? Da nam se sudi ofsajd koji je bio ?Ajzea je napisao/la: Sutra će se tvom klubu ovo desiti
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hajd budi normalan pa reci kako je moguce u onoj situaciji crtati liniju.rele je napisao/la:niste crtali linije kada su vam priznavali golove a lopta pala ispred linije ( Borac)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Nije problem ova situacija jedna. Moze se i najboljem sudiji desiti. Sta je sa nepostojecim ofsajdom Kokota 1 na 1?
I ono zbog cega se svi bune je ovo crtanje saveza i ova KAMERA! Pa fakat ovo je smijesno sta nam rade. Pa se hajmo sad svi smijat ovdje i onda opet za dva mjeseca kad se zaboravi ibretit cemo se zasto na 8 utakmica dodje jedva 10 hiljada.
**** ti nas ba, pogasit sve treba.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I ono zbog cega se svi bune je ovo crtanje saveza i ova KAMERA! Pa fakat ovo je smijesno sta nam rade. Pa se hajmo sad svi smijat ovdje i onda opet za dva mjeseca kad se zaboravi ibretit cemo se zasto na 8 utakmica dodje jedva 10 hiljada.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Upravo, prave nas sve budalama pored zdravih očiju, eh to je ono što boli a ofsajd k'o ofsajd ni prvi ni zadnji loše procijenjeni.uvijekuztebe1921 je napisao/la:Nije problem ova situacija jedna. Moze se i najboljem sudiji desiti. Sta je sa nepostojecim ofsajdom Kokota 1 na 1?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E jeste misevi.Znaci ostali svi protiv jer njima bolje Zelji 2 boda manje vama i odgovara tako.Fatate se Borca a sutra ce te kukat cuj ih sta navijaju.Mislim da je ovo previse jer se vuce vec drugu sezonu a pored nas mislim i da Celika najvise zajebavaju.
[youtube][/youtube]
Jesu li diskutabilne odluke oko ofsajda? Jesu li na štetu Čelika? Ko je sudac? Koliko je taj sudac sudio Željinih poraza? Ko je šampion? Je li sezona regularna?
Mislim, ima čak i boljih snimaka od ovoga, pa da se vidi šta se sve sviralo Čeliku, tj. kontra Čelika. Nije meni problem, Željo oštećen - ok. Neka se žale, imaju pravo da se žale, štaviše treba da se žale. Malo mi ide na živce, premda ne volim da komentarišem druge klubove, taj neki ultrasubjektivizam. Neregularne sve sezone u kojima Željo nije šampion, svi su protiv Želje i tako to. Mislim da ipak treba malo spustiti lopticu. Ali eto.
Jesu li diskutabilne odluke oko ofsajda? Jesu li na štetu Čelika? Ko je sudac? Koliko je taj sudac sudio Željinih poraza? Ko je šampion? Je li sezona regularna?
Mislim, ima čak i boljih snimaka od ovoga, pa da se vidi šta se sve sviralo Čeliku, tj. kontra Čelika. Nije meni problem, Željo oštećen - ok. Neka se žale, imaju pravo da se žale, štaviše treba da se žale. Malo mi ide na živce, premda ne volim da komentarišem druge klubove, taj neki ultrasubjektivizam. Neregularne sve sezone u kojima Željo nije šampion, svi su protiv Želje i tako to. Mislim da ipak treba malo spustiti lopticu. Ali eto.
- tuzlak1987
- Kontakt:
brig je napisao/la:ova slika gdje je s crvenom označeno i sve ostale crte, mislim da sam našao dobar primjer gdje to ne vrijedi samo crtkat i uspoređivat sa 16m ili centrom..evo slike i primjera tvrtke koja profesionalno prodaje ove 3D fore oko ofsajda, akcija itd i ovo je njihov primjer za ofsajde:
Ovo bih se slozio, moguce je da su ovi iz saveza povukli tacno liniju zbog polozaja kamere, tj ne mora da znaci da se linija mora povuci kao sto je ona kod 16 metara..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.