Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 avg 2015, 17:49

a jbg kad je ko koga podrzao ovdje :D ..nego mala bara puna krokodila, svako se haman bori za sebe...ovo ce se vratiti Zelji protiv Slobode u obliku penala, pa ce tad sutit..onda cemo mi kukat pa ce se nama vratiti protiv Olimpica, pa ce Olimpic kukat itd itd...to je ono najgore, sudjenje se nece popravit nego ce se samo kompenzirat..

a jedva cekam da vidim kakvi ce vasi komentari biti na prvog protivnika kojeg unakaze na Grbavici..cak i u ovom zaljenju ispadaju pic.kasti..kad mi krademo sve je ok, kad nas kradu frka
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 avg 2015, 18:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:a jbg kad je ko koga podrzao ovdje :D ..nego mala bara puna krokodila, svako se haman bori za sebe...ovo ce se vratiti Zelji protiv Slobode u obliku penala, pa ce tad sutit..onda cemo mi kukat pa ce se nama vratiti protiv Olimpica, pa ce Olimpic kukat itd itd...to je ono najgore, sudjenje se nece popravit nego ce se samo kompenzirat..

a jedva cekam da vidim kakvi ce vasi komentari biti na prvog protivnika kojeg unakaze na Grbavici..cak i u ovom zaljenju ispadaju pic.kasti..kad mi krademo sve je ok, kad nas kradu frka
Bolje onda i da gase ovu ligu ako ce nastaviti sa kompenzacijama i svima dobro.
Pa do kad da cutimo, cini mi se da je u ovom kolu i Celik slicno pokraden sa nepostojecim ofsajdima i Zenicani ovdje podrzavaju savez da nije tuzno bilo bi i smjesno.
Ja se nadam da ce ovo doci do uefe pa da vidimo sta ce biti, ovim kradjama iz kola u kolo se mora stati u kraj pa taman nas u 4 ligu izbacili ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 avg 2015, 19:01

Da UEFU boli qrac reagovala bi na onaj postupak protiv Begića dok je radio na aerodromu (jel). Isto bi reagovali na onu sramotu koju je Olimpic doživio u Bijeljini, ili evo ovaj svježi primjer gdje Sloga SH nije mogla ući u viši rang iako ispunjava uslove. Primjera mali milion, samo što neko napisa svi se borimo za sebe kad nas povrijede, kad je podržati drugog onda je lakše kezit se i pljuvat.

High

Post Postao/la High » 18 avg 2015, 19:15

Virtu4l je napisao/la:
High je napisao/la:Dajte još jednom Gredićevu izjavu u kojoj javno moli za protekciju.
Sutra ;)
Bilo je i danas. Prepao se drug Đilas?

http://fkzeljeznicar.ba/reagovanje-na-o ... bih/16072/
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 avg 2015, 19:16

Coraco je napisao/la:Da UEFU boli qrac reagovala bi na onaj postupak protiv Begića dok je radio na aerodromu (jel). Isto bi reagovali na onu sramotu koju je Olimpic doživio u Bijeljini, ili evo ovaj svježi primjer gdje Sloga SH nije mogla ući u viši rang iako ispunjava uslove. Primjera mali milion, samo što neko napisa svi se borimo za sebe kad nas povrijede, kad je podržati drugog onda je lakše kezit se i pljuvat.
pitanje dal je iko u uefu slao zalbe, dopise , dokumentaciju sta vec treba... a kako su cesljali kod istocnih i zapadnih komsija i kod nas ce itekako njih ovakve stvari zanimaju.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 18 avg 2015, 19:33

spursman je napisao/la:Ljudi vi ovdje pokazujte slike pa se ne možemo složiti je li ili nije, a sudac mora u sekundi donijeti odluku. Teško je bilo procijeniti i mislim da je čovjek sudio što je vidio ili mislio da vidi bez ikakve namjere da nekoga ošteti
To je to.

Nije mi jasno zašto ovolika buka oko milimetarskog ''ofsajda''. Skoro svako kolo neko ispašta zbog sudijski grešaka, ništa novo. Pored one Grediceve izjave, rekao bih u afektu. Najsmiješnije od svega su ovi iz NS sa njihovom linijom. Bolje da su napisali nešto u smislu da su i sudije ljudi i da i oni mogu pogriješiti, a ne ovako neozbiljno odgovoriti i povlaciti neke linije. Široki je prošle sezone isto bio oštecen na Grbavici, pa se nije napravila sapunica. Sarajevo je protiv Širokog još gore prošlo, ali se sve smirilo zbog pobjede. Previše nepotrebne buke i pravljenje od muhe slona.
Das Ist Walter

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 18 avg 2015, 19:39

znaci sad svi trebaju biti uz nkz, a dok su se desavale odluke, u njihovu korist, smijali su se i govorili, nastim'o, kupio osim i tako to ??
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 avg 2015, 19:39

Haj bgt jedan ofsajd manje više, i mi primismo protiv Sarajeva, pa nam to još i dobro dođe jer Šavija popi šest mjeseci suspenziju. Ako imate i vi kakvog u Upravi poturite ga da kaže koju pa da ga se rješite. :D

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 18 avg 2015, 19:39

Ajzea je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Ja bas konto napisat ako se gleda ova linija kosenja onda je ofsajd...ali opet kad gledas snimak izgleda onako u najmanju ruku linija.

Uglavnom, Zeljo se zaj.ebo sa ovim plakanjem jer nije bas skroz nacisto situacija a gledajuci unazad ja mislim da se Zelji najvise stimalo. Znali su imati 10-15 prekrsaja oko 16m po utakmici u doba kad su "dominirali" pa haj ne zabi gol ili dva. Sjecam se 1-2 lakrdije na Bilinom...nije mi nijet da provociram jednostavno iznosim cinjenice i samo govorim da su se malo zajebali JER NISTA VISE NECE BITI KAO PRIJE D.S. :)
Može taj D.S. kurcu svirati.. Hiljadu nekih najava nakon poraza, nakon što su počeli osvajati tri bode ušutio se ko zadnja **** iako je do tada najavljivao neke ratove, **** palčeve.. Sjetimo se i jednog Zijada koji je kao i ovaj samo pričao, pjevao im neke pjesme, mi smo horde zla, stid me starog rahmetli što je navijao za Želju a onda FKS dovede u još goru situaciju nego što je i bila. Ne kažem da će ovaj tako ali ne mogu ovih što previše pričaju a malo meda daju..
@zamorano
Sutra će se tvom klubu ovo desiti, i kad smo općenito g ovnari kakvi jesmo dao Allah da nam se još dugo vremena ovakva situacija u savezu zadrži !!
a da se malo **** vise od D.S i FK Sarajevo, ako je iko ostecen u vise navrata to smo mi i tako je iz sezone u sezonu, samo sto mi pada na pamet, Borac u gostima kada udaraju naseg igraca, nasi se povlace registrovano za Borac 3:0 (ista situacija na Kosevu drugacija odluka), u Mostaru pri vodstvu od 0:1, sudija ne svira cist ofsajd (2 metra) pustaju akciju i Zrinjski poravnava za 1:1, Siroki Brijeg nakon vodstva od 0:1 na poluvremenu, sudija ne svira igranje Kordica rukom pri cemo ovaj pogadja za 2:1, zatim protiv Borca rezultat u gostima 1:1 a pred sam kraj utakmice sviran nepostojeci ofsajd i samim tim prekinuta prilka za gol, Tuzla i slucaj Gavaric, samo neke od situacija !!! a da se ne spominje jos skandalozno sudjenje Cuica u kupu protiv Borca prosle godine !!!

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 18 avg 2015, 19:51

a da se malo **** vise od D.S i FK Sarajevo, ako je iko ostecen u vise navrata to smo mi i tako je iz sezone u sezonu, samo sto mi pada na pamet, Borac u gostima kada udaraju naseg igraca, nasi se povlace registrovano za Borac 3:0 (ista situacija na Kosevu drugacija odluka), u Mostaru pri vodstvu od 0:1, sudija ne svira cist ofsajd (2 metra) pustaju akciju i Zrinjski poravnava za 1:1, Siroki Brijeg nakon vodstva od 0:1 na poluvremenu, sudija ne svira igranje Kordica rukom pri cemo ovaj pogadja za 2:1, zatim protiv Borca rezultat u gostima 1:1 a pred sam kraj utakmice sviran nepostojeci ofsajd i samim tim prekinuta prilka za gol, Tuzla i slucaj Gavaric, samo neke od situacija !!! a da se ne spominje jos skandalozno sudjenje Cuica u kupu protiv Borca prosle godine !!!

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube][/quote]

bolan, sto se nastavljas dzabe s njima, jedino su oni osteceni i to u situaciji protiv SB, a smijali su se kad je Dino govorio protiv saveza, sad oni dizu halabuku i ocekuju da svi stanu uz njih, a zna se sta su radili... Prosle sedmice kad se nama desilo ono protiv SB, vecina je ovdje se smijala ovim iz SB nakon onog videa, i govorila o opravdanosti, a sad im puca neka stvar za zeljom i njihovim zalbama...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 18 avg 2015, 19:57

@BeSha1992

ma samo rasprava zato sto se nikad ovolika halabuka nije dizala kad je neko drugi bio ostecen, sad najednom oni zrtve i traze podrsku i ostala sranja, sinoc sam bas u drustvu manijaka komentarisao sve ovo i mogu reci jbg nije bi ofsajd al poslije toga sam odmah rekao, sad vidite kako je kad nema malo jace podloge bilo finansijske ili strucne pa svako te moze handrit i sve sto radis su saopstenja od kojih nece nista biti kao sto nije bilo niti od nasih pa su prestali objavljivat, a razlog za to se zna, nemoj talasati bice ti jos gore !!!

usutit ce se Gredic kroz par kola bice jednom navuceno za njih i morat ce sutiti ko zaliven do kraja sezone !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 18 avg 2015, 20:35

Oerde je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jesu li diskutabilne odluke oko ofsajda? Jesu li na štetu Čelika? Ko je sudac? Koliko je taj sudac sudio Željinih poraza? Ko je šampion? Je li sezona regularna?
Mislim, ima čak i boljih snimaka od ovoga, pa da se vidi šta se sve sviralo Čeliku, tj. kontra Čelika. Nije meni problem, Željo oštećen - ok. Neka se žale, imaju pravo da se žale, štaviše treba da se žale. Malo mi ide na živce, premda ne volim da komentarišem druge klubove, taj neki ultrasubjektivizam. Neregularne sve sezone u kojima Željo nije šampion, svi su protiv Želje i tako to. Mislim da ipak treba malo spustiti lopticu. Ali eto.

DVA PENALA i ofsajd Adilovića nisu svirali!
I oni meni dođu soliti pamet pokradeni smo, da ne spominjem tekmu sa Borcem i sumnjivi gol što se niste tad zalili ? A tek utakmica u Trebinju posebna prica.

RADOSLAV VUKASOVIC + FK ZELJEZNICAR = KUPLJENE TITULE
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 18 avg 2015, 20:44

Benko prosle sezone dao 4 gola iz ofsajda a pitari nesta pametuju.I to sve u drugoj polusezoni.Mene bi bilo stid nesto reci.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 avg 2015, 21:00

STEF je napisao/la:Benko prosle sezone dao 4 gola iz ofsajda a pitari nesta pametuju.I to sve u drugoj polusezoni.Mene bi bilo stid nesto reci.
lažeš
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 18 avg 2015, 21:16

propuh je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Da UEFU boli qrac reagovala bi na onaj postupak protiv Begića dok je radio na aerodromu (jel). Isto bi reagovali na onu sramotu koju je Olimpic doživio u Bijeljini, ili evo ovaj svježi primjer gdje Sloga SH nije mogla ući u viši rang iako ispunjava uslove. Primjera mali milion, samo što neko napisa svi se borimo za sebe kad nas povrijede, kad je podržati drugog onda je lakše kezit se i pljuvat.
pitanje dal je iko u uefu slao zalbe, dopise , dokumentaciju sta vec treba... a kako su cesljali kod istocnih i zapadnih komsija i kod nas ce itekako njih ovakve stvari zanimaju.
Super bi vam bilo kad bi uefa malo procesljala, mogli bi neki visoki drzavni funkcioneri da ga duvane. Zato i necete reagovati kod uefe :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 avg 2015, 21:18

Pantelija je napisao/la:
STEF je napisao/la:Benko prosle sezone dao 4 gola iz ofsajda a pitari nesta pametuju.I to sve u drugoj polusezoni.Mene bi bilo stid nesto reci.
lažeš
Pa vidi ko je napisao :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 18 avg 2015, 21:20

Polako pitari, bićete i vi oštećeni kad tad..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 avg 2015, 21:23

shzna je napisao/la:Polako pitari, bićete i vi oštećeni kad tad..
bili u dva kola od 4.
Dosta :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 avg 2015, 21:23

Mi smo ekipa koja je najvise ostecena otkad je pocelo prvenstvo i? cuj kad tad
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 18 avg 2015, 21:28

Nema veze, neko će i vama krv na slamku piti ;) Treba biti čovjek i reći da je Željo pokraden, ali kompleks je ogroman.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.