IlPrincipino je napisao/la:DiMarzio: Wolfsburg offered Napoli €30M plus bonuses for Dries Mertens. Napoli turned the offer down

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
IlPrincipino je napisao/la:DiMarzio: Wolfsburg offered Napoli €30M plus bonuses for Dries Mertens. Napoli turned the offer down
L'Avvocato je napisao/la:Nije mi jasno za Romu, Lazio i Fiorentinu.
Nema razloga za to. Gazda je kupio stadion i sredio ga (Sassuolo je 3. klub u Serie A koji ima vlastiti stadion), stvorio tim koji je 90% sastavljen od italijanskih igracha i to prospektima uglavnom, dao dosta para preko sponzorstva jer je MAPEI njegova firma...i to je najbolje organizovani mali klub u Italiji nakon Udinesea.IlPrincipino je napisao/la:Ja sam sokiran sa Sassuolom![]()
Najverovatnije izmishljotina.IlPrincipino je napisao/la:![]()
Sam sebe ukopava kao i prošle sezone.IlPrincipino je napisao/la:Et debilaAS Roma Coach Rudi Garcia is confident ahead of the new season: "We'll beat our record of 10 wins in a row."
Oboriće sa Džekom u napadu. Sto posto sam siguranIlPrincipino je napisao/la:Et debilaAS Roma Coach Rudi Garcia is confident ahead of the new season: "We'll beat our record of 10 wins in a row."
Pa i sam Allegri je na pocetku priprema reko kako ne zeli da igraci umisle da su favoriti, da treba da znaju da je nova sezona i da opet valja propisat krv da se uzme Scudetto.L'Avvocato je napisao/la:Sam sebe ukopava kao i prošle sezone.IlPrincipino je napisao/la:Et debilaAS Roma Coach Rudi Garcia is confident ahead of the new season: "We'll beat our record of 10 wins in a row."
Allegri juče priča kako će biti izuzetno teško ponovo osvojiti titulu, jer su se svi pojačali. Gigi jutros govori kako je nemoguće pobjeđivati svake godine i da očekuje preteško prvenstvo zbog činjenice da su se Roma, Napoli i Milan odlično pojačali. Marotta takođe istakao da je prvenstvo balansirano i da ne želi davati neke prognoze prije nego što bilo šta počne.
A ovaj frajer već najavljuje obaranje rekorda ... haman već zaboravio šta je s ovim izjavama napravio ekipi zadnji put.
Bravo.Denno je napisao/la:Ja nesto ne vjerujem da je to izjavio. Nije toliko glup jbte, mada je moguce. Ima uskoro mec sa juventusom i neka tad baci rukavicu, ne rijecima nego na terenu i rezultatom.
I meni je bilo sumnjivo da je izjavio, jer sam to vidio na twitteru, pa sam odmah provjerio. Ima na footballitalia i cds, na koju se i pozivaju.Denno je napisao/la:Ja nesto ne vjerujem da je to izjavio. Nije toliko glup jbte, mada je moguce. Ima uskoro mec sa juventusom i neka tad baci rukavicu, ne rijecima nego na terenu i rezultatom.
Prosto ne vjerujem dok ne vidim video, ne vjerujem da smije biti toliko glup i raditi tako ozb posao.L'Avvocato je napisao/la:I meni je bilo sumnjivo da je izjavio, jer sam to vidio na twitteru, pa sam odmah provjerio. Ima na footballitalia i cds, na koju se i pozivaju.Denno je napisao/la:Ja nesto ne vjerujem da je to izjavio. Nije toliko glup jbte, mada je moguce. Ima uskoro mec sa juventusom i neka tad baci rukavicu, ne rijecima nego na terenu i rezultatom.
Bezobrazni režiserTorinov predsednik Urbano Kairo je još jednom potvrdio da je njegov klub završio prelazni rok uz prozivku prvog čoveka Napolija, Aurelija De Laurentisa. "Prošlog leta mi je nudio 5.000.000 za Ogbonu, ja sam ga potom prodao za 15.000.000. Ovog leta mi je nudio 10.000.000 evra za Darmijana, a ja sam ga kasnije prodao za 20.000.000. Tako će biti i sa Maksimovićem", rekao je Kairo.
To ti ja pričam, evo već sad neko ko nije gledao finale pomislio bi da je bilo neizvjesno a ljudi vas nogama ubili i to se činilo rutinski sa pola gasa. Imali ste opet dozu sreće kao i tokom čitave prošle sezone al' yebiga ljudi su svemirski brod za vas bili, realno.MysticAladin je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Pa ne mogu ja protiv više sile, ja sam rekao da ispadate protiv Dortmunda al' eto prosra vas, a Monaco svi znamo kako ste prošli tako da tu sva priča prestaje. I naravno, u nikad nezanimljivijem finalu vas je Barca uzela sa pola gasa
@karli
Dobro druže moj
Meni nije jasno kako neko može da kaže da je neka ekipa igrala finale LP sa pola gasa?! Da li je to normalno?! Sa pola gasa je kad vodiš 2-0 ili 3-0 u 20-oj minuti i onda siluješ loptu, sudiju, navijače i protivnike nekim beskonačnim dodavanjima koja nemaju krajnji cilj, odnosno imaju, a taj je da pretrčiš što manje i da što manje smrdiš na kraju utakmice kad kreneš da se pozdravljaš sa gore nabrojanim.
To što Barcelona nije izgledala moćno kao inače je valjda posljedica toga što joj Juventus to nije dopustio. Ipak, nije bilo dovoljno da se totalno zaustavi i prevagnuo je taj kvalitet koji oni imaju. Je l' misliš da bi neko dozvolio da igra sa pola gasa pa da se trese u 70-oj minuti da li će sudija da svira penal na Pogbi pri rezultatu 1-1?! Je l' to igra sa pola gasa?! Da je bio neki sudija koji je lak na pišti, ko zna, mog'o je da svira penal i onda bi Barcelona dala gas je l'?! Čekali bi da prime i drugi, pa bi onda stisnuli do kraja... Glupost čista!
Ljudi su bili bolji to niko ne poriče, ali isto tako je malo falilo da se stvari okrenu u drugu stranu, jer da je Juventus iskoristio neke šanse i poveo, pitanje je šta bi bilo do kraja, isto tako Barca je Juventus dokrajčila tek u 97 minuti utakmice, to su činjenice. Svaka im čast na pobjedi zasluženo su osvojili CL, ali po pisanje vas pojedinaca ne bi rekao Juventus je gubio 3-4:0 i cijelu utakmicu popusti malo.FaraonTM je napisao/la:To ti ja pričam, evo već sad neko ko nije gledao finale pomislio bi da je bilo neizvjesno a ljudi vas nogama ubili i to se činilo rutinski sa pola gasa. Imali ste opet dozu sreće kao i tokom čitave prošle sezone al' yebiga ljudi su svemirski brod za vas bili, realno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.