Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Sissoko
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Sissoko » 20 avg 2015, 10:32

IlPrincipino je napisao/la:
DiMarzio: Wolfsburg offered Napoli €30M plus bonuses for Dries Mertens. Napoli turned the offer down
:o
:facepalm: ja bih uzeo i pobjego sto prije.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 avg 2015, 10:39

L'Avvocato je napisao/la:Nije mi jasno za Romu, Lazio i Fiorentinu.

slika

IlPrincipino je napisao/la:Ja sam sokiran sa Sassuolom :shock:
Nema razloga za to. Gazda je kupio stadion i sredio ga (Sassuolo je 3. klub u Serie A koji ima vlastiti stadion), stvorio tim koji je 90% sastavljen od italijanskih igracha i to prospektima uglavnom, dao dosta para preko sponzorstva jer je MAPEI njegova firma...i to je najbolje organizovani mali klub u Italiji nakon Udinesea.

BTW, gazda Squinzi je pravi zaludjenik za sport, jer je u 90im imao i biciklistichki tim u kome su vozili 1 Tony Rominger, Abraham Olano, Paolo Bettini, pa Fernando Escartin, Johan Museeuw, Andrea Tafi, Michele Bartoli...

IlPrincipino je napisao/la: :o
Najverovatnije izmishljotina.
Za te pare bi ga DeLa poslavo sa sve mashnicom na paketu za Wolfsburgo. ;)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 avg 2015, 10:44

AS Roma Coach Rudi Garcia is confident ahead of the new season: "We'll beat our record of 10 wins in a row."
Et debila :?
Sam sebe ukopava kao i prošle sezone.

Allegri juče priča kako će biti izuzetno teško ponovo osvojiti titulu, jer su se svi pojačali. Gigi jutros govori kako je nemoguće pobjeđivati svake godine i da očekuje preteško prvenstvo zbog činjenice da su se Roma, Napoli i Milan odlično pojačali. Marotta takođe istakao da je prvenstvo balansirano i da ne želi davati neke prognoze prije nego što bilo šta počne.

A ovaj frajer već najavljuje obaranje rekorda ... haman već zaboravio šta je s ovim izjavama napravio ekipi zadnji put.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 20 avg 2015, 11:41

AS Roma Coach Rudi Garcia is confident ahead of the new season: "We'll beat our record of 10 wins in a row."
Oboriće sa Džekom u napadu. Sto posto sam siguran :lol:
Aljegri, out!

LordVader
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la LordVader » 20 avg 2015, 12:41

L'Avvocato je napisao/la:
Sam sebe ukopava kao i prošle sezone.

Allegri juče priča kako će biti izuzetno teško ponovo osvojiti titulu, jer su se svi pojačali. Gigi jutros govori kako je nemoguće pobjeđivati svake godine i da očekuje preteško prvenstvo zbog činjenice da su se Roma, Napoli i Milan odlično pojačali. Marotta takođe istakao da je prvenstvo balansirano i da ne želi davati neke prognoze prije nego što bilo šta počne.

A ovaj frajer već najavljuje obaranje rekorda ... haman već zaboravio šta je s ovim izjavama napravio ekipi zadnji put.
Pa i sam Allegri je na pocetku priprema reko kako ne zeli da igraci umisle da su favoriti, da treba da znaju da je nova sezona i da opet valja propisat krv da se uzme Scudetto.

Garciji ocigledno psihologija nije jaca strana, zbog toga njima treba 10 tekmi da se saberu kad ih neko otrese. Ne daj boze da im se ponovi Bayern od prosle godine.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 avg 2015, 12:44

Ja nesto ne vjerujem da je to izjavio. Nije toliko glup jbte, mada je moguce. Ima uskoro mec sa juventusom i neka tad baci rukavicu, ne rijecima nego na terenu i rezultatom.
embrace the chaos

LordVader
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la LordVader » 20 avg 2015, 12:51

Denno je napisao/la:Ja nesto ne vjerujem da je to izjavio. Nije toliko glup jbte, mada je moguce. Ima uskoro mec sa juventusom i neka tad baci rukavicu, ne rijecima nego na terenu i rezultatom.
Bravo.

Samo njegov problem je sto ne zna zacepiti. Svake godine baca neke grandiozne izjave, pa kad igraci polete i neko ih spusti na zemlju, izgube volju za zivotom.

Da manje prica bio bi i simpaticniji, ovako moze samo i dalje da svira [VIOLIN][VIOLIN][VIOLIN]

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 avg 2015, 15:04

Denno je napisao/la:Ja nesto ne vjerujem da je to izjavio. Nije toliko glup jbte, mada je moguce. Ima uskoro mec sa juventusom i neka tad baci rukavicu, ne rijecima nego na terenu i rezultatom.
I meni je bilo sumnjivo da je izjavio, jer sam to vidio na twitteru, pa sam odmah provjerio. Ima na footballitalia i cds, na koju se i pozivaju.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 avg 2015, 15:23

sutra u 13:00 je presica pred veronu. tad ocekujem zvanicne izjave, a u ove ne zelim da vjerujem jer nema smisla da se onako blamira prosle sezone, polize sto je popljuvao pred kraj i onda na pocetku nove nastavi isto. nije valjda toliko glup :facepalm:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 avg 2015, 17:53

L'Avvocato je napisao/la:
I meni je bilo sumnjivo da je izjavio, jer sam to vidio na twitteru, pa sam odmah provjerio. Ima na footballitalia i cds, na koju se i pozivaju.
Prosto ne vjerujem dok ne vidim video, ne vjerujem da smije biti toliko glup i raditi tako ozb posao.
Ponavljam ima drugo kolo i nek priča.
embrace the chaos

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 avg 2015, 18:15

Torinov predsednik Urbano Kairo je još jednom potvrdio da je njegov klub završio prelazni rok uz prozivku prvog čoveka Napolija, Aurelija De Laurentisa. "Prošlog leta mi je nudio 5.000.000 za Ogbonu, ja sam ga potom prodao za 15.000.000. Ovog leta mi je nudio 10.000.000 evra za Darmijana, a ja sam ga kasnije prodao za 20.000.000. Tako će biti i sa Maksimovićem", rekao je Kairo.
Bezobrazni režiser :rol:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 20 avg 2015, 20:34

[youtube][/youtube]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 20 avg 2015, 21:09

mogao bi dortmund ispasti od norveskog odd-a pa da slavimo. To bi fakticki znacilo da i uz pristojnu sezonu u europi italija moze do treceg mjesta
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 avg 2015, 21:09

rano je za slavlje
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 20 avg 2015, 21:13

istina da je rano ali prije pocetka nije bilo ni nade, sad postoji kakva takva

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 avg 2015, 21:21

Sampdoria je vec ispala -,- . Svabama trebaju ispasti dva tima da bi bili u egalu sa njima sto se tice skupljanja koef za ovu sezonu, inace realnije je preci Engleze.
embrace the chaos

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 20 avg 2015, 21:31

ma istina ali za ocekivati je da engleezi ove godine naprave napredak jer ce sigurno oba tima iz manchestera biti napredak u odnosu na proslu sezonu, dok nijemci ko nijemci. ako lazio izbaci leverkuzena i ako ispadne dortmund oni su realno slabiji od serie a i to bi se trebalo iskoristit

dugo je trajala nada :cry: :cry:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 avg 2015, 21:34

MysticAladin je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Pa ne mogu ja protiv više sile, ja sam rekao da ispadate protiv Dortmunda al' eto prosra vas, a Monaco svi znamo kako ste prošli tako da tu sva priča prestaje. I naravno, u nikad nezanimljivijem finalu vas je Barca uzela sa pola gasa ;)

@karli

Dobro druže moj :D

Meni nije jasno kako neko može da kaže da je neka ekipa igrala finale LP sa pola gasa?! Da li je to normalno?! Sa pola gasa je kad vodiš 2-0 ili 3-0 u 20-oj minuti i onda siluješ loptu, sudiju, navijače i protivnike nekim beskonačnim dodavanjima koja nemaju krajnji cilj, odnosno imaju, a taj je da pretrčiš što manje i da što manje smrdiš na kraju utakmice kad kreneš da se pozdravljaš sa gore nabrojanim.

To što Barcelona nije izgledala moćno kao inače je valjda posljedica toga što joj Juventus to nije dopustio. Ipak, nije bilo dovoljno da se totalno zaustavi i prevagnuo je taj kvalitet koji oni imaju. Je l' misliš da bi neko dozvolio da igra sa pola gasa pa da se trese u 70-oj minuti da li će sudija da svira penal na Pogbi pri rezultatu 1-1?! Je l' to igra sa pola gasa?! Da je bio neki sudija koji je lak na pišti, ko zna, mog'o je da svira penal i onda bi Barcelona dala gas je l'?! Čekali bi da prime i drugi, pa bi onda stisnuli do kraja... Glupost čista!
To ti ja pričam, evo već sad neko ko nije gledao finale pomislio bi da je bilo neizvjesno a ljudi vas nogama ubili i to se činilo rutinski sa pola gasa. Imali ste opet dozu sreće kao i tokom čitave prošle sezone al' yebiga ljudi su svemirski brod za vas bili, realno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 avg 2015, 21:57

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 avg 2015, 22:54

FaraonTM je napisao/la:To ti ja pričam, evo već sad neko ko nije gledao finale pomislio bi da je bilo neizvjesno a ljudi vas nogama ubili i to se činilo rutinski sa pola gasa. Imali ste opet dozu sreće kao i tokom čitave prošle sezone al' yebiga ljudi su svemirski brod za vas bili, realno.
Ljudi su bili bolji to niko ne poriče, ali isto tako je malo falilo da se stvari okrenu u drugu stranu, jer da je Juventus iskoristio neke šanse i poveo, pitanje je šta bi bilo do kraja, isto tako Barca je Juventus dokrajčila tek u 97 minuti utakmice, to su činjenice. Svaka im čast na pobjedi zasluženo su osvojili CL, ali po pisanje vas pojedinaca ne bi rekao Juventus je gubio 3-4:0 i cijelu utakmicu popusti malo.

Jedom sam ti napisao pokušavaš kopirati @Chinaglia ali to radiš loše :D , malo se popravilo stanje u zadnje vrijeme na ovom pdfu, ali onda takvi kao ti nastave po starom i pravi se cirkus od topica.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.