FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad spominjete Muzafere, ima i ona "Dok drugi hebu, ti se Muzafere kupaj." Ili ti ga, dok Zrinjski hebe, ti Sarajevo ostavljaj Dženu Uščuplića na klupi.
1946
Vidi druze,i ja pricam u kontekstu Sarajeva,o boljitku Sarajeva,samo sto ja mislim da je SD kocnica tog boljitka i tu se razilazimo.jurisicduska je napisao/la:Nikakvog udjela Emir Hadžić nema u transferu Ikandea osim što je došao da njim iz Izraela i znaju se od prije. To je laž. Alkatrazi su laž, taj čovjek je laž i on nikad veze s klubom nije imao, to što je Stojčev imao problema s njim to je njihova stvar. Kakve veze Stojčev ima sa klubom, mislim njegovi privatni problemi? Stojčev više nije igrač Sarajeva taj argument koliko god glup bio nema veze više s nama i ne vrijedi. Nije nikad ni imao, ako je Stojčev=Sarajevo onda jest.
Nemate šta prigovoriti to vas najviše boli, nema veze, samo gurajte. Kad smijene Abdulaha i dođe na njegovo mjesto Hadžibegić, Milošević ja ću to podržati i ok sve, ali to neće biti jer ovaj krade i zbog alkatraza i zbog kurca palca. To će bit zbog boljitka Sarajevu a ne ličnog interesa bilo kog od vas, ne lično tebe, prepoznat će se ti svakako. itekako cijenim argumentovane rasprave ali isto tako kad pričam s tobom djeluje mi ko da ja pričam o ekonomiji a ti o pčelarstvu.Nije da nije povezano, ima veze al u košnicama. Ne pričamo o istom nikad.
Ja pričam o FK Sarajevo i boljitku istog a ti pričaš o Abdulahu, pametnom dosta.
Ne znam sta ti smatras kao argument da li ono sto samo ti kazes ili mozes saslusati i misljenje drugog.Kako mozes reci kakve veze imaju problemi Stojceva sa Sarajevom kada je u tom periodu bio kriminalan na terenu.Zar to nije direktna posljedica po boljitak Sarajeva.I ti opet tvrdis da je "alkatraz" odnosno Miki laz i da on nije nikada imao veze sa klubom.Provjeri onda koliko je puta abdulah sjedio sa tim likom(o nekim drugim stvarima ne bih jer nisu bas za javnosti i ne zelim o tome).
Opet kazes i za Hadzica laz.Pa jel sa Hadzicem iz Izraela dosao menadzer koji je klubu ponudio Ikandea i Sanija.Ili je i to laz?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
U novi boj ...
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ovog treba dovesti, dijeli lopte ko rukom
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mene zanima na sta ce sutra liciti konferencija za novinare? Najmanje ce biti price o Celiku, a najvise o smjeni trenera... :/
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- jurisicduska
- Kontakt:
Vidi brate ako Stojčev ima problem jer mu zet tuče sestru to nije problem Sarajeva. Evo ićemo u detalje nisam htio ali ićemo. Ja nigdje nisam napisao i ponovio sam u svakom postu da nam treba bolji SD, pročitaj moj post. Ali ne treba ga smjenjivati lažima. Branim Sarajevo, J**+ se meni ado za svakog od njih pojedinačno. Evo par primjera.
Cijeli prvi tim koji je donio titulu i kup, sve ih doveo Abdulah. Licemjerno je reći kako su samo njegove zasluge kad promaši sa protićem ali zato kad ubode sa Ikandeom svi su zaslužni on nije, ko je preporučio Protića? znači nervira me, ne podnosim to da je kriv za sve loše i odgovoran a za sve dobro neko drugi ima udio, možda i u lošem ima, jesi to ikad pomislio. Mitrevskog su preporučili, Kostića, Protića i Barića. Kao i sve ostale, menadžeri nude igrače to je normalna situacija. Sarajevo ima budžet koji se usvaja početkom svake sezone i ne može izlaziti iz okvira tog budžeta tako da prilikom pregovora ne može se ponuditi više od budžeta bez obzira jel nam vlasnik milijarder ili nije, on ima svoju računicu i ne razbacuje se parama.
Delač besplatno prva dva puta , Benko i Jajalo besplatno su dovoljni da kažeš svaka čast. Sve ostalo je bonus. A greške se dešavaju i moraju da je mogo bolje mogao je. To je dobra priča. Ali od 22 prvotimca sad 21 je Abdulah doveo. Jesu svi loši il su to ponajbolji igrači lige? ima mana kao i svako, ali ima i dosta dobrog. Mafija i to kod mene ne igra ulogu jer on nema utjecaja na prvi tim da ima igrali bi menadžerski igrači kakav su Okić i Oštraković a ne igraju.
Cijeli prvi tim koji je donio titulu i kup, sve ih doveo Abdulah. Licemjerno je reći kako su samo njegove zasluge kad promaši sa protićem ali zato kad ubode sa Ikandeom svi su zaslužni on nije, ko je preporučio Protića? znači nervira me, ne podnosim to da je kriv za sve loše i odgovoran a za sve dobro neko drugi ima udio, možda i u lošem ima, jesi to ikad pomislio. Mitrevskog su preporučili, Kostića, Protića i Barića. Kao i sve ostale, menadžeri nude igrače to je normalna situacija. Sarajevo ima budžet koji se usvaja početkom svake sezone i ne može izlaziti iz okvira tog budžeta tako da prilikom pregovora ne može se ponuditi više od budžeta bez obzira jel nam vlasnik milijarder ili nije, on ima svoju računicu i ne razbacuje se parama.
Delač besplatno prva dva puta , Benko i Jajalo besplatno su dovoljni da kažeš svaka čast. Sve ostalo je bonus. A greške se dešavaju i moraju da je mogo bolje mogao je. To je dobra priča. Ali od 22 prvotimca sad 21 je Abdulah doveo. Jesu svi loši il su to ponajbolji igrači lige? ima mana kao i svako, ali ima i dosta dobrog. Mafija i to kod mene ne igra ulogu jer on nema utjecaja na prvi tim da ima igrali bi menadžerski igrači kakav su Okić i Oštraković a ne igraju.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma losiji Muzafer od ovog,dvije godine slabiji,slabija statistika,a promjenio 10 klubova,a ovaj 2...Bosniacum Lilium je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/muzafer-eju ... eler/70920BosnianKingdom je napisao/la:LJUDIIIIIIIIIIII
Svi znamo da je Benkara stara dobra mašina koja iako ima 30+ godina i dalje ostvaruje svoj cilj tj
tj. postiže golove(bas kao golf 2 hohihi) , a i ugovor mu ističe uskoro...e pa pogledajte ovu igračicu...
Jarane ohladi malo,nemoj biti ko onaj nekidan papak u 10 minuta 15 postova protiv Dzene. Shvatili smo sve,nemoj nama navaljivato,nego idi ispred kluba i čekaj nadležne i njima brbljaj jbg...BitiSrcemVezan je napisao/la:Kad spominjete Muzafere, ima i ona "Dok drugi hebu, ti se Muzafere kupaj." Ili ti ga, dok Zrinjski hebe, ti Sarajevo ostavljaj Dženu Uščuplića na klupi.
Sabrine mi moje!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije istina, ali eto na srecu ta se prica zavrsila.jurisicduska je napisao/la:Nikakvog udjela Emir Hadžić nema u transferu Ikandea osim što je došao da njim iz Izraela i znaju se od prije. To je laž. Alkatrazi su laž, taj čovjek je laž i on nikad veze s klubom nije imao, to što je Stojčev imao problema s njim to je njihova stvar. Kakve veze Stojčev ima sa klubom, mislim njegovi privatni problemi? Stojčev više nije igrač Sarajeva taj argument koliko god glup bio nema veze više s nama i ne vrijedi. Nije nikad ni imao, ako je Stojčev=Sarajevo onda jest.
Nemate šta prigovoriti to vas najviše boli, nema veze, samo gurajte. Kad smijene Abdulaha i dođe na njegovo mjesto Hadžibegić, Milošević ja ću to podržati i ok sve, ali to neće biti jer ovaj krade i zbog alkatraza i zbog kurca palca. To će bit zbog boljitka Sarajevu a ne ličnog interesa bilo kog od vas, ne lično tebe, prepoznat će se ti svakako. itekako cijenim argumentovane rasprave ali isto tako kad pričam s tobom djeluje mi ko da ja pričam o ekonomiji a ti o pčelarstvu.Nije da nije povezano, ima veze al u košnicama. Ne pričamo o istom nikad.
Ja pričam o FK Sarajevo i boljitku istog a ti pričaš o Abdulahu, pametnom dosta.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kad budete čuli vatromet na dan kad osvane na zvaničnoj kako se uprava zahvaljuje velikom Dženanu Uščupliću, kako će mu pomoći u daljnem školovanju bla bla da znate odakle puca

1946
Zagustilo bogami,Skakic u Zenici...na vikendici mu proslava poslije utakmice 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahaha sto nasmija meuNbx je napisao/la:BSV **** i ne vadi
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovog sam gledao protiv CZV i isto sam pomislioEvolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:

BSV je papak što na nekakvom forumu piše protiv našeg Sir Alex Fergusona o stvarima koje već svi znaju, ovaj lik kojem se zahvaljujemo na slici ispod i novinar medijskog partnera što ovo objavljuje javno nije, a dotični Alex Ferguson također nije papak zbog dotičnog čina. Fuj Allaha mi

Trebamol' se ovome još koji put zahvali ti, možda mu i malo veću plaketu dati...
1946
Korektno pise ovaj momak,nema se tu sta reci,jedini u Avazu je nas i samo on textove nase i objavljuje i pise vijesti.Ako mu se prijetilo neka je napisao,mislim glupo je da mu se prijeti sto je radio svoj posao koji je na kraju krajeva tacan(govorim za ovu vijest)...Ocito je problem sto Dzeni ovo niko nije javio,i da su ga smjenili odnosno mjenjali nekako njemu iza ledja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
**** lud zbunjenog
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ako je naš onda neke stvari se ne objavljuju nikad ovako javno, a sa nekima se i u grob ide. Pa bolan evo ja da znam da smo kupili u prošle sezone 10 utakmica to bi sa mnom u grob otišlo, ne znam bi li ocu svom rekao za to taman da se prodaja pred mojim očima odvijala...miky_hz je napisao/la:Korektno pise ovaj momak,nema se tu sta reci,jedini u Avazu je nas i samo on textove nase i objavljuje i pise vijesti.Ako mu se prijetilo neka je napisao,mislim glupo je da mu se prijeti sto je radio svoj posao koji je na kraju krajeva tacan(govorim za ovu vijest)...Ocito je problem sto Dzeni ovo niko nije javio,i da su ga smjenili odnosno mjenjali nekako njemu iza ledja
1946
neka je rekao javno, ovakve stvari se ne trebaju kriti, javna si osoba i moras se znati ponasati
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Morpheus, skoJaa i 33 gosta.