Ko je ono dobio stan na Ciglanama prosle godine, Skakic ili neko drugi?miky_hz je napisao/la:Zagustilo bogami,Skakic u Zenici...na vikendici mu proslava poslije utakmice
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dzenan Uscuplic !!! a vi pricajte sta hocete.
Talisman, nakon 10 godina donio nam trofeje. Kakve Kodre kakvi Jarniji, Petrovici, sve suplja prica.
Dobar im Kodro, umalo evropu nismo sa njim zijanili, ne valja Dzeno sa titulama, pa stvarno.
Ne valja zato sto je nas, a Kodro je fudbalski mag, sjetite se kako smo igrali.
A ta prica o bojkotu, objesite macku o rep, ko bi to igro pod rucnom i sebi smanjio platu za 80% rizikovo karijeru i odreko se premija, radi trenera, to su price za malu djecu, ne znam kako ih vi samo popusite.
Trener za fkS je Dzenan Uscuplic, abd titula opet sa njim, i narednih 10 godina.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Talisman, nakon 10 godina donio nam trofeje. Kakve Kodre kakvi Jarniji, Petrovici, sve suplja prica.
Dobar im Kodro, umalo evropu nismo sa njim zijanili, ne valja Dzeno sa titulama, pa stvarno.
A ta prica o bojkotu, objesite macku o rep, ko bi to igro pod rucnom i sebi smanjio platu za 80% rizikovo karijeru i odreko se premija, radi trenera, to su price za malu djecu, ne znam kako ih vi samo popusite.
Trener za fkS je Dzenan Uscuplic, abd titula opet sa njim, i narednih 10 godina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Skakic bajoker90 je napisao/la:Ko je ono dobio stan na Ciglanama prosle godine, Skakic ili neko drugi?miky_hz je napisao/la:Zagustilo bogami,Skakic u Zenici...na vikendici mu proslava poslije utakmice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci ako pobjedimo u Zenici bice kupljeno.
Bar tako piše par forumaša, koji ocito sve znaju.Sreca pa nemaju vise od 16 godina,pa im se covjek na osnovu toga ne moze zamjeriti.
Bar tako piše par forumaša, koji ocito sve znaju.Sreca pa nemaju vise od 16 godina,pa im se covjek na osnovu toga ne moze zamjeriti.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Vodi ce nas Uscuplic u Zenici,jer sad i nije ni normalno dovesti trenera, koji nikad nije ni vidio ekipu,a kamoli da zna kvalitete iste.Tamo posle Zenice i pauze, ce se više znati.Nema potrebe za zurbom,ova uprava zna sta radi,samo opusteno.kenanbrajic je napisao/la:Meni sad nista nije jasno. Jel mi imamo trenera?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si jedini koji je ovo izjavio dosad ja mislim tako da to ide tebi na obraz pa se zapitaj jos jednom ko ima a ko nema 16 godinaamypitar je napisao/la:Znaci ako pobjedimo u Zenici bice kupljeno.![]()
A tebi ovo normalana komunikacija.Vidim da si napisao i postavio tekst kao zajebanciju,ali ..MortemHz je napisao/la:Skakic bajoker90 je napisao/la:Ko je ono dobio stan na Ciglanama prosle godine, Skakic ili neko drugi?miky_hz je napisao/la:Zagustilo bogami,Skakic u Zenici...na vikendici mu proslava poslije utakmicestavi kucu na Sarajevo u subotu
Samo daješ povod dusmanima za spekulacije,o kojima i sam pišeš.Sad kad treba da smo svi zajedno,kad je kriza da stanemo uz klub,nama ovakve price sad najmanje trebaju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da je normalna a znas koliko me zaboli za dusmane? to su jadni mitomani koji samo pricaju o Sarajevu svakako.Sve je laz sto kazu i to je dokazano cinjenicama na svakom cosku ali to je nizak IQ da bi se bilo sta shvatilo/prihvatilo...oni ce pricati sta god ti rekao i ne treba da te dotice to.Mi imamo svoj klub i treba da nas boli dole juzno vojskovođa za njihov mali klub i njihove price,pa necemo valjda postati oni?
- kenanbrajic
- Kontakt:
@amypitar @MortemHz haj se izljubite, uz lozu i laganu mezu...
- DrustveniParazit
- Kontakt:
I sutra lagano u Zenicu zajedno.kenanbrajic je napisao/la:@amypitar @MortemHz haj se izljubite, uz lozu i laganu mezu...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Re: Odg: FK Sarajevo
Čitam ovaj jedan članak na jednom "sportskom portalu" i iznenadio se kako ljudi koji sebe nazivaju novinari pišu gluposti.
Znači scenarij je pripremljen, ako pobjedimo biće namješteno, a ako ne pobjedimo bićemo trula ekipa koja nemože pobjediti ni kad sudija pomaže....
Znači scenarij je pripremljen, ako pobjedimo biće namješteno, a ako ne pobjedimo bićemo trula ekipa koja nemože pobjediti ni kad sudija pomaže....
Zna li iko ko vodi ovaj Rabotnicki ? Ljudi izbace Trazbonspor sad imaju extra rezultat sa Rubinom , svaka cast ljudima.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igor Angelovski
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Haj slikaj da i mi pročitamo... moj dostavljač (@sabinhokenanbrajic je napisao/la:Uzalud bacena 1KM za havazov sport. Kakva gomila gluposti
E hebi ga , nema dalje , profesionalizam na djelu.BitiSrcemVezan je napisao/la:
BSV je papak što na nekakvom forumu piše protiv našeg Sir Alex Fergusona o stvarima koje već svi znaju, ovaj lik kojem se zahvaljujemo na slici ispod i novinar medijskog partnera što ovo objavljuje javno nije, a dotični Alex Ferguson također nije papak zbog dotičnog čina. Fuj Allaha mi![]()
![]()
Trebamol' se ovome još koji put zahvali ti, možda mu i malo veću plaketu dati...
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Dženane ?macahz je napisao/la:Dzenan Uscuplic !!! a vi pricajte sta hocete.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- kenanbrajic
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma Avaz je smece obicno, a i ovi redovni seratori, tzv legende, nisu mnogo odmakli...
U INAT SVIMA !!!
U INAT SVIMA !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''