Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
JoseMourinho
-
Kontakt:
Postao/la JoseMourinho » 21 avg 2015, 02:04
Ajzea je napisao/la:Nije to sve, valjda su odma spomenuli Ivicu Osima. Nevjerovatno je da ljudi iz nekog tamo Japana više cijene legende iz BiH nego sami stanovnici iste. Kakav um moraš biti da čovjeka kakav je Ivica nazivaš šlagiranim.. A da ne spominjem koliko su se sa jedne tribine uzvikivale, skandirale, pjevale pjesme koje Ivicu na taj način oslovljavaju. E gdje ja zivim...
U ovo sam se i ja uvjerio, slučajno u priču sa japancem bgm nevjerovatno koliko ga poštuju i vole

-
vazdazeljo
-
Kontakt:
Postao/la vazdazeljo » 21 avg 2015, 03:07
Raja jel tacno to da u narednim utakmicama kad Željkan dadne gol, a bit ce ih aBd

lokomotiva na istoku ce ispustat dim?
JA SAM LUD, JA SAM JAK, JA SAM ŽELJIN MANIJAK!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
-
MuhamedTM
Sta ono najavljuje onaj muflon dzelo da dolazi po bodove eh pa nek ih zaboravi I on I svi ostali na Grbavici. Nismo mu mi proleter
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
-
bablaz1
-
Kontakt:
Samo ostali mali brojevi dresova pa japanci pokupovali
-
sonik24
-
Kontakt:
ocekujem jacu posjetu od prosjeka

-
Velahalve
-
Kontakt:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Mi kad bi imali 10 milja članova i 10 milja prosjek koji će nam klinac sponzor. Šta bi to gospoda sponzori da dođu na gotovo. Uloži mangupe kad se nešto gradi, a ne na gotovo.
Međutim, to nije poenta priče. Promjenom statuta mi smo odustali od velikih ili generalnih sponzora jer to je u BiH ubleha i od tog nema ništa. Firme neće da plaćaju radnike kojim im rade ko robovi, a da nekog sponzorišu.
Naime, promjenom statuta se nudi mogućnost ulaganja i pitam vas sad zašto bi neko dao 400 milja ili milion nako gratis ko eto da mu logo stoji na dresu kojeg ne poštuje ni Savez, a i 70 posto stanovnika ove države. Zar tom nekom ko ima lovu nije bolje da uloži u klub na način kako je to objašnjeno kroz koncept one dvije firme za infrastrukturu i igrače. Na taj način čak može i zaraditi. Dakle, jasno je ko dan da promijenom statuta se odustalo od traženja budala koje bi dale po miliona ni za šta jer takvih ovdje nema. Po meni je ta promijena kursa pametna i čim u praksi bude sprovodiva (valjda do kraja godine) donijet će rezultat. Manite se priče o velikim sponzorima to je prošlost. Pogledajte utakmicu Željo - Videoton i reklame oko terena pa ćete vidjeti kakve su to firmetine bile - jače nego budžeti svih nivoa vlasti danas.
Sve je čovjek objasnio i mislim da je krajnje vrijeme da se malo popusti s tim generalnim sponzorom, trenutno u drzavi je velika kriza i mogu to reci jer se bavim menadžerskim poslom,svaki dan gledam kako privatne firme i drzavne ustanove imaju problem sa nedostatkom novca, čast izuzetcima, postoje firme koje jako dobro posluju ali trenutno nisu baš najbolja vremena da se uloži cca 500.000 km za logo na dresu koji ne donosi ništa spektakularno, u vremenu kad se od svake jače firme reklame vrte na TV-u na svakom programu po 50 puta dnevno, a tv gleda svako, i onaj ko voli Želju i onaj ko ne voli, i onaj ko voli fudbal i onaj ko ne voli.
-
godrina
-
Kontakt:
vazdazeljo je napisao/la:Raja jel tacno to da u narednim utakmicama kad Željkan dadne gol, a bit ce ih aBd

lokomotiva na istoku ce ispustat dim?
Dim i pisak lokomotive, uh mogu mislit ugodjaja
Tako je pricano sad kad su je sminkali
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
salamanca
-
Kontakt:
Minhi je napisao/la:@salamanca i meni se desilo slično prilikom novog učlanjenja. Od tri prošlogodišnje članske, samo je jedna bila uredno registrirana, dok druge dvije nisu.
Zaključak: Kod posljednjeg učlanjenja jedan dio novca nije završio u klubu. Izdavale su se neke kartice koje se nisu uvele u sistem. A da je to bilo moguće svi smo se uvjerili kada se prilikom štampanja imena na kartici štampao i broj članske što znači da se isti broj mogao štampati više puta. Taj sistem članarine je srećom iza nas, a i svi znamo ko je tada štampao i upisivao podatke članova...
Ono što raduje je transparentnost prilikom novog učlanjenja gdje su brojevi članskih unaprijed odštampani na poleđini kartice i gdje je zadužen jednak broj članskih sa ukupnim brojem kartica.
I ovim potezom je uprava dokazala da se sada sve radi transparentno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo sam to htio reci Boga pitaj gdje su moje pare tad zavrsile. Izmedu ostalog mogao sam se naljutiti kad sam vidio da me nema u sistemu i ne platiti ponovo. To su neke stvari koje se ne bi smjele dogadjati.
Prosle godine ti je ista uprava bila na clanskim, neki mali crni mrsavi bio bar meni, jer da bi se sad uclanio morao si donijeti proslogodisnju clansku. Tako da ima tu stvari ali nema veze sad i nije vrijeme.
-
bistrikboy
-
Kontakt:
Postao/la bistrikboy » 21 avg 2015, 08:31
salamanca je napisao/la:Minhi je napisao/la:@salamanca i meni se desilo slično prilikom novog učlanjenja. Od tri prošlogodišnje članske, samo je jedna bila uredno registrirana, dok druge dvije nisu.
Zaključak: Kod posljednjeg učlanjenja jedan dio novca nije završio u klubu. Izdavale su se neke kartice koje se nisu uvele u sistem. A da je to bilo moguće svi smo se uvjerili kada se prilikom štampanja imena na kartici štampao i broj članske što znači da se isti broj mogao štampati više puta. Taj sistem članarine je srećom iza nas, a i svi znamo ko je tada štampao i upisivao podatke članova...
Ono što raduje je transparentnost prilikom novog učlanjenja gdje su brojevi članskih unaprijed odštampani na poleđini kartice i gdje je zadužen jednak broj članskih sa ukupnim brojem kartica.
I ovim potezom je uprava dokazala da se sada sve radi transparentno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo sam to htio reci Boga pitaj gdje su moje pare tad zavrsile. Izmedu ostalog mogao sam se naljutiti kad sam vidio da me nema u sistemu i ne platiti ponovo. To su neke stvari koje se ne bi smjele dogadjati.
Prosle godine ti je ista uprava bila na clanskim, neki mali crni mrsavi bio bar meni, jer da bi se sad uclanio morao si donijeti proslogodisnju clansku. Tako da ima tu stvari ali nema veze sad i nije vrijeme.
Ma momak sa bazom podataka se ispalio zato niste bili u sistemu a ne zato sto je neko uzeo pare.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
salamanca
-
Kontakt:
Ma kazem nije ni bitno koga ****, onako sam to napisao.
-
Amerigo
-
Kontakt:
cala je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:cala je napisao/la:Vecina raje nece moci na sve utakmice i ne isplati se godisnja, ta ti prica otpada. A sto se fan shopa tice neces ti kupit 5-10 artikala svake sezone pa da ti se isplati. Prakticki nema nikakve razlike izmedju clanova i ostalih.
A koju pogodnost bi trebali dobiti za članarinu od 20KM?
Za pocetak nek vrate popust na karte za clanove, to je meni licno usteda od 10-15KM i haman isplacena clanska.
Ja mislim da bi najbolje bilo da se svakom ko se učlani i plati članarinu 20 km kao vid pogodnosti isplati 40 km !!!!!!!!
Šta reći .........
Željo je religija i život ...
Nije to samo fudbal već stil življenja i ponašanja ...
-
pirlo10
-
Kontakt:
Amerigo je napisao/la:cala je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:
A koju pogodnost bi trebali dobiti za članarinu od 20KM?
Za pocetak nek vrate popust na karte za clanove, to je meni licno usteda od 10-15KM i haman isplacena clanska.
Ja mislim da bi najbolje bilo da se svakom ko se učlani i plati članarinu 20 km kao vid pogodnosti isplati 40 km !!!!!!!!
Šta reći .........
E jest bas treba njima platiti sto su clanovi postali. I cuj vecina raje nece doci na svaku utakmicu pa mu se ne isplati, pa ako ne mozes odvojiti za klub koji navijas 9 utakmica do kraja godine da pogledas onda se bas trebas zapitati kakav si ti navijac.
Željo je religija i život ...
Nije to samo fudbal već stil življenja i ponašanja ...
-
ChWilla
-
Kontakt:
čovjek je ironičan, ali bilo je i ozbiljnih prijedloga i priča koji su po protučinidbi otprilike tu negdje...
-
MU'MIN T.M.
-
Kontakt:
Postao/la MU'MIN T.M. » 21 avg 2015, 11:47
Joco Stokić postiže prvijenac protiv Veleža

Zadnja izmjena:
MU'MIN T.M., dana/u 21 avg 2015, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
ChWilla
-
Kontakt:
i brazilac

-
shminka
-
Kontakt:
Barem 4 komada treba uvaljati za ono prozivanje proljetos
-
FKZ1921
-
Kontakt:
Važno je početi pobjeđivati...A potom pokušati uvezati neke pobjede.
Zbog toga je ova utakmica vrlo važna i dobra je svaka pobjeda.
-
fedeltafrotta
-
Kontakt:
Postao/la fedeltafrotta » 21 avg 2015, 12:06
sljedećih 6 tekmi, 6 pobjeda, živi bili pa vidjeli
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
FaraonTM
-
Kontakt:
fedeltafrotta je napisao/la:sljedećih 6 tekmi, 6 pobjeda, živi bili pa vidjeli

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
UltrasNotRed
-
Kontakt:
Postao/la UltrasNotRed » 21 avg 2015, 12:15
Tesku tekmu igra Zeljo, Velez tu nema za izgubiti, a bod im kao Himalaja. Jedna od kljucnih tekmi za razvoj sezone, iako je jos tu i kup, gdje ocekujem da se Zeljo vrati u pobjednicku seriju, al'kup je zaje.ban . Pobjeda gori.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Alipasino, ANamelessGhoul, avalPacidoroP, b00t, FrDiHu, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Imamkarbarum, Lokomotifa, lumani, mma_hz, Morgen19, MrkiMedo, Napaceni87, NebeskaSila96, PeppermintSA, r3m1, Rauber33, Stole, tiagofaria25, TigerWoods, Vanja8, WeekendOffender i 278 gostiju.