FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako poslije svega u Zenici dobijemo objesiću se na balkon iznad vječne vatre da me po vratu steže špaga a da me odozdo peče vatra
1946
ako je istina sto ovaj klosar od novinara pise, Uscuplica nogom nabiti skroz iz kluba, sramota da on prijeti nekome...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Re: Odg: FK Sarajevo
U posljednjih dana novinari svašta pišu a kod nas u klubu šute, ni potvrde ni demanta.
Da li je to dobro?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da li je to dobro?
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Generalno, smatram za dobro. Kad sagledaš činjenice, FK Sarajevo i dalje vodi Dženo, znači, sve ostalo je nagađanje. To što "novine" i "novinari" pišu, je špekulacija, dok ne dođe zvanična potvrda kluba.hilmo je napisao/la:U posljednjih dana novinari svašta pišu a kod nas u klubu šute, ni potvrde ni demanta.
Da li je to dobro?
A loše u svemu ovome je da mahala/čaršija zna nešto, po staroj narodnoj "gdje ima dima, ima i vatre". Još će trebati vremena da Sarajevo prestane biti mahalski klub. Nadati se da u Zenici neće biti nikakvog bojkota, i da će se igrati.
Hoce li mi neko samo odgovoriti koja je vizija naseg kluba? omladinski pogon? prodaja igraca? ulazak u grupnu fazu?
Mislim da od ovoga sto sam rekao ni jedno a mislim da je to jako zabrinjavajuce! Onda ako je tako gospodo prije sezone dajte izjavu da od toga nece nista biti jer se samo lozimo i furamo! Kada smo zadnji put pruzili priliku nekom mladom igracu iz oml.pogona da proba nesto??? Ma kakvi tu mora igrati krntija alispahic puzigaca i ostali jer moraju da igraju jer ako odu na tribine eto haosa sa menadzerima!Imamo radovca nase dijete ali ruku na srce nije on kalibar za evrope i da mozemo za njega uzeti love,pa zasto se opet ponavljam ne da sansa nekom drugom iz juniora????jos bi samo spomenuo ove price oko pravljenja tima za evropu iducu godinu ja ne znam ko vjeruje u to, prodali smo cimirota ne kazem ja da je to los potez nego se ba poklopi i reci da od toga nece nista biti!onda se pojedini loze da je ibrakovic prodao cimija, nije on nego je sam sebe cimi prodao svojim trudom radom i zalaganjem!predug post ali me pojede ovo sta se desava sa klubom i mislim da nekim ljudima nije mjesto u klubu i da sa njima necemo nikad neki dobar rez napraviti pozz
Mislim da od ovoga sto sam rekao ni jedno a mislim da je to jako zabrinjavajuce! Onda ako je tako gospodo prije sezone dajte izjavu da od toga nece nista biti jer se samo lozimo i furamo! Kada smo zadnji put pruzili priliku nekom mladom igracu iz oml.pogona da proba nesto??? Ma kakvi tu mora igrati krntija alispahic puzigaca i ostali jer moraju da igraju jer ako odu na tribine eto haosa sa menadzerima!Imamo radovca nase dijete ali ruku na srce nije on kalibar za evrope i da mozemo za njega uzeti love,pa zasto se opet ponavljam ne da sansa nekom drugom iz juniora????jos bi samo spomenuo ove price oko pravljenja tima za evropu iducu godinu ja ne znam ko vjeruje u to, prodali smo cimirota ne kazem ja da je to los potez nego se ba poklopi i reci da od toga nece nista biti!onda se pojedini loze da je ibrakovic prodao cimija, nije on nego je sam sebe cimi prodao svojim trudom radom i zalaganjem!predug post ali me pojede ovo sta se desava sa klubom i mislim da nekim ljudima nije mjesto u klubu i da sa njima necemo nikad neki dobar rez napraviti pozz
Zalos nakom 4 kola se pokazalo da mi ne znamo gdje glavom udaramo , pokazalo se jos protiv Lecha koji jest extra ekipa ( al smo odigrali bezvoljno bezopasno na jel pozornici Evrope ) da nikako to nije u redu . Onda znali smo da ide Cimirot ok zamjenili smo ga sa Ikandeom al Stojcev kakav god da je u ovoj nasoj prcvarnici je daleko vise pruzao od Alispahica ,Radovac se pogubio al smatram da je o jedna od gresaka Dzene ,ekipa nije spremljena u odsustvu Cimirota i nema plan B. Nejasno mi je i sad zasto Tatomirovic igra a sjede dva bolja stopera na klupi ( jedan od njih) . I Kodro mozda ne bi osvojio tiulu al mislim da bi imali neki dugorocni plan , Ovako sad 5 kolo ne zna se ko pije ko placa i neko treba doc i to popravit odma , nece to ic tako.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Zna li neko kada i da li će uopšte biti press konferencije pred utakmicu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Glasajte za Horde Zla za atmosferu na utakmici protiv Zrinjskog,predzadnji smo dole pa kliknite na ''Sarajevo vs Zrinjski''
http://www.ultras-world.com/poll/7-poll ... rts-week-3
http://www.ultras-world.com/poll/7-poll ... rts-week-3
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Danaskenanbrajic je napisao/la:Zna li neko kada i da li će uopšte biti press konferencije pred utakmicu?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Pitaristok
- Kontakt:
E Tite mi lažeš, samo prvo zovni nas da sjednemo u prve redove...BitiSrcemVezan je napisao/la:Ako poslije svega u Zenici dobijemo objesiću se na balkon iznad vječne vatre da me po vratu steže špaga a da me odozdo peče vatra
zalite se na "novinare" a pola informacija koje oni objavljuju dolaze sa ovog i slicnih foruma !!! vezano i za trenere, desavanja u ekipi, Skakicu i njegovom sudjenju itd !!!
interesuje me cim pojedinci razmisljaju, imaju li gram mozga kada nesto napisu i pritisnu posalji ili se to namjenski radi cisto kako bi se narusila atmosfera u i oko kluba zarad ispunjavanja vlastitih interesa na racun kluba !!!
sve vise vjerujem u tezu kako postoje placeni novinari da postoje i placeni forumasi, koji namjerno talasaju i ubacuju raznorazne bubice medju raju kako bi zakuhali sa trenutnim rukovodstvom kluba !!!
i skontajte jednu stvar vise, bez odluke UO nema toga Ibrakovica koji ce prodati ili potpisati igraca, on ga moze samo predloziti, tako i sa trenerima, a ljude iz UO nadgleda Tanov covjek od povjerenja koji se prije svega bavi finansijama !!!
interesuje me cim pojedinci razmisljaju, imaju li gram mozga kada nesto napisu i pritisnu posalji ili se to namjenski radi cisto kako bi se narusila atmosfera u i oko kluba zarad ispunjavanja vlastitih interesa na racun kluba !!!
sve vise vjerujem u tezu kako postoje placeni novinari da postoje i placeni forumasi, koji namjerno talasaju i ubacuju raznorazne bubice medju raju kako bi zakuhali sa trenutnim rukovodstvom kluba !!!
i skontajte jednu stvar vise, bez odluke UO nema toga Ibrakovica koji ce prodati ili potpisati igraca, on ga moze samo predloziti, tako i sa trenerima, a ljude iz UO nadgleda Tanov covjek od povjerenja koji se prije svega bavi finansijama !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja nisam nesto zabrinut sto se tice buducnosti kluba ,mislim ono sto nama treba je jedan iskusan karakteran trener koji ima viziju kojem se niko ne moze mjesati u posao ,koji ne pada pod uticaj uprave,navijaca .
Malo mi sva ova prica oko trenera neozbiljna. Mi evo vec nekoliko dana raspravljamo oko toga,pretresli smo 20-ak imena,brinemo se ko ce voditi ekipu u Zenici itd. A sve na osnovu par tekstova sa nekih portala.
Niko se iz kluba zvanicno nije oglasio po ovom pitanju. Prema tome,Dzeno je jos ŠSŠ,a dali ce ga mijenjati to ne znamo.
Iskreno,mene ova sutnja iz kluba pomalo i brine.
Ukoliko je sva ova prica oko trenera samo spekulacija onda treba da se oglase i demantuju,jer zamislite kako je tesko uz sve te price sada i voditi ekipu i pripremati se.
Ukoliko su price tacne,ako se stvarno nesto sprema,onda neka se zapitaju kako to cure informacije iz kluba,a i prema Dzeni je to nekorektno da takve informacije saznaje iz medija. Ovo kazem bez obzira sto nema moju podrsku i sto bi zaista volio da ga zamjeni neki bas dobar trener.
Niko se iz kluba zvanicno nije oglasio po ovom pitanju. Prema tome,Dzeno je jos ŠSŠ,a dali ce ga mijenjati to ne znamo.
Iskreno,mene ova sutnja iz kluba pomalo i brine.
Ukoliko je sva ova prica oko trenera samo spekulacija onda treba da se oglase i demantuju,jer zamislite kako je tesko uz sve te price sada i voditi ekipu i pripremati se.
Ukoliko su price tacne,ako se stvarno nesto sprema,onda neka se zapitaju kako to cure informacije iz kluba,a i prema Dzeni je to nekorektno da takve informacije saznaje iz medija. Ovo kazem bez obzira sto nema moju podrsku i sto bi zaista volio da ga zamjeni neki bas dobar trener.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas je press pa cemo vidjeti sve
U koliko sati?MortemHz je napisao/la:Danas je press pa cemo vidjeti sve
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda oko 1 ili 2,inace bude tako
Celik-Sarajevo 1-5, strijelci Benko2x, Ikande, Skakic2x..
Poslije tekme svi na Ciglane, pravi Skaka rostilj pred stanom..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Celik-Sarajevo 1-5, strijelci Benko2x, Ikande, Skakic2x..Poslije tekme svi na Ciglane, pravi Skaka rostilj pred stanom..
KUR4C NAM JE VELIK JE6AĆEMO ČELIK!
1946
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jel' ima ovdje neko malo upućeniji u sutrašnje gostovanje da mi se javi na pp? Unaprijed zahvalan.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
Pitaristok
- Kontakt:
Sve si druže upravu, ja danima ponavljam oko A.I.collector je napisao/la:zalite se na "novinare" a pola informacija koje oni objavljuju dolaze sa ovog i slicnih foruma !!! vezano i za trenere, desavanja u ekipi, Skakicu i njegovom sudjenju itd !!!
Ima i manijaka ovdje koji laju na kraljeve kluba, ljubomora je to, al neće uspjeti...
Većina novinara je neobjektivana osvetoljubiva jer nema dzabalesku više...
P.S.
Meni upada u oči da su cijene u fan shopovima baš visoke, npr kupio sam jučer dvije pepeljare 14km al je.bi ga ljubav nema granica...
Ne znam kako s moba sliku stavit al ja produžio članku sebi i malom do 04 mjeseca 2017 god.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, PingoFTW i 33 gosta.