FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kinosvra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kinosvra » 21 avg 2015, 13:51

Dzenan ce sjediti na klupi jos protiv Celika, i doci ce novi trener, ima ih nekoliko u kombinaciji.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 avg 2015, 13:56

kinosvra citamo i mi info :hmmmm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 21 avg 2015, 13:59

MortemHz je napisao/la:kinosvra citamo i mi info :hmmmm:
Ima ih dosta koji ne citaju :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 21 avg 2015, 14:05

Ima, ima...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 avg 2015, 14:14

zagorski je napisao/la:Malo mi sva ova prica oko trenera neozbiljna. Mi evo vec nekoliko dana raspravljamo oko toga,pretresli smo 20-ak imena,brinemo se ko ce voditi ekipu u Zenici itd. A sve na osnovu par tekstova sa nekih portala.
Niko se iz kluba zvanicno nije oglasio po ovom pitanju. Prema tome,Dzeno je jos ŠSŠ,a dali ce ga mijenjati to ne znamo.
Iskreno,mene ova sutnja iz kluba pomalo i brine.
Ukoliko je sva ova prica oko trenera samo spekulacija onda treba da se oglase i demantuju,jer zamislite kako je tesko uz sve te price sada i voditi ekipu i pripremati se.
Ukoliko su price tacne,ako se stvarno nesto sprema,onda neka se zapitaju kako to cure informacije iz kluba,a i prema Dzeni je to nekorektno da takve informacije saznaje iz medija. Ovo kazem bez obzira sto nema moju podrsku i sto bi zaista volio da ga zamjeni neki bas dobar trener.
kako barem neki na infu pisu, za njegovu smjenu se znalo vec poslije Travnika, tj tad se novi trener poceo traziti ali se sutilo do evo prije par dana, tako da Dzeno ide sigurno...samo se nadam da nece doci trener tipa Muse, ili Jagodica,uopsteno nijednog iz PL, osim onog cele iz Radnika jer on ipak ima daleko vece iskustvo od svih ostalih,
Pyro is not a crime !

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 avg 2015, 14:19

...Dzeno razbija likCe 4:0 i Uprava ga ostavlja na mjestu trenera, rjesava se nekih igraca i Sarajevo nastavlja da gazi sve pred sobom... :kafa:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 21 avg 2015, 14:20

Kad je pressica ?
Lech dobio videoton 3-0

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 avg 2015, 14:21

hifans je napisao/la:Kad je pressica ?
Lech dobio videoton 3-0
jos vise zalim sto madjare nismo dobili, cak i sa onakvom igrom ko protiv Lecha bi ih mogli proci, jer madjari su nula

edit: @mortem dje ce ko s nama kad je glasanje u pitanju :lol:
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 21 avg 2015, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 avg 2015, 14:22

THEC je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Malo mi sva ova prica oko trenera neozbiljna. Mi evo vec nekoliko dana raspravljamo oko toga,pretresli smo 20-ak imena,brinemo se ko ce voditi ekipu u Zenici itd. A sve na osnovu par tekstova sa nekih portala.
Niko se iz kluba zvanicno nije oglasio po ovom pitanju. Prema tome,Dzeno je jos ŠSŠ,a dali ce ga mijenjati to ne znamo.
Iskreno,mene ova sutnja iz kluba pomalo i brine.
Ukoliko je sva ova prica oko trenera samo spekulacija onda treba da se oglase i demantuju,jer zamislite kako je tesko uz sve te price sada i voditi ekipu i pripremati se.
Ukoliko su price tacne,ako se stvarno nesto sprema,onda neka se zapitaju kako to cure informacije iz kluba,a i prema Dzeni je to nekorektno da takve informacije saznaje iz medija. Ovo kazem bez obzira sto nema moju podrsku i sto bi zaista volio da ga zamjeni neki bas dobar trener.
kako barem neki na infu pisu, za njegovu smjenu se znalo vec poslije Travnika, tj tad se novi trener poceo traziti ali se sutilo do evo prije par dana, tako da Dzeno ide sigurno...samo se nadam da nece doci trener tipa Muse, ili Jagodica,uopsteno nijednog iz PL, osim onog cele iz Radnika jer on ipak ima daleko vece iskustvo od svih ostalih,
Ma neka Dzene i jos 10 kola,bolje i tako nego da dovode opet nekoga da se uci na nama. Ali kada dovedu neka dovedu trenera kako treba.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 avg 2015, 14:25

slazem se, i nadam se da ce i biti tako i da ce konacno uprava da stane iza trenera, pa ako treba Benku nogom nabiti jer narusava atmosferu neka bude tako ali da se zna cija je rijec zadnja u svlacionici
Pyro is not a crime !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 avg 2015, 14:25

hifans je napisao/la:Kad je pressica ?
Lech dobio videoton 3-0
Može biti da je neće ni biti, čim su u onu najavu utakmice ubacili izjavu Radovca :problem: Ne znaju ni oni šta da kažu, očigledno je otkaz Džene izašao u javnost ranije nego što je trebao pa ne znaju nit' šta reći, nit' kakvu bombu baciti, ništa. Podsjeća me na onu situaciju kad je Meho odlazio, prvo najavaili vanredni press ali se predomislili da ih ne bi ko šta škakljivo upitao i rekli da će izbaciti saopštenje koje su izbacili u neka doba u kojem su navodili statistiku Kodre u FKS. A može biti i da duže traje press kao ona sa Drinom pa još nema ništa, može biti i da još nije počeo mada koliko sam primijetio recimo zadnja konferencija za štampu pred Zrinjski je počela u 2.
1946

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 avg 2015, 14:31

Svarno eto ova siuacija pokazuje da mi nismo dorasli da vodimo dobro organizovan klub a problem je mentalitet , dobro rade sto se finansija tice al u svemu drugom padamo , prvo kako ce pustit vjest da iscuri o smjeni dok nismo ni doveli zamjenu, Sezona je pokazala dosad masu , masu gresaka , al makar smo finasijski stabilni ostalo se da ispravit al mora se dovest srucni stab koji ce i kad izgubi ako nista rec bili smo losi zbog oga i toga i da znas o cemu covjek govori i gdje ide.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 avg 2015, 14:36

dres Stepanova protiv Poljaka je nama pokazao koliko mi jos uvijek zaostajemo za evropskim prosjekom a o necemu vecem da ne pricam, no polahko valjda cemo jednog dana i to dovesti na zeljeni nivo, J**+ nas mentalitet, navike, to se mora mijenjati a inace mi Balkanci tesko navike mijenjamo, treba nam dosta vremena da se prilagodimo na nesto novo
Pyro is not a crime !

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 21 avg 2015, 14:41

Zna li iko u cemu je problem sa infom? Kada se registrujem, pise mi da ce mi poslati neku poruku na e-mail, ali poruka nikad ne dodje, probao sam vise puta.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 21 avg 2015, 14:42

Neki dan su Cahillu u Celziju donjeli dres iz svlacionice sto uz Delaca samo naglasava da smo mi na nivou Engleza. :mrgreen:

Makar malo da se zajebavamo, **** vise i crnjak
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 21 avg 2015, 14:43

Zašto baš Gojko Cimirot?

Tokom prošle sedmice postalo je zvanično. Gojko Cimirot novi je fudbaler solunskog PAOK-a. Ovaj skromni dječak, koji je prve fudbalske korake naučio na trebinjskim Policama, neće više svojom fudbalskom lucidnošću, filigranski preciznim pasovima i trkom koje se ne bi postidio nijedan vrhunski evropski veznjak, uveseljavati koševsku publiku. Tu će privilegiju sada imati Solunci i ostali fudbalski sladokusci širom Grčke.

Cimirot će se izboriti za svoje mjesto u timu Igora Tudora. Takvog igrača želi baš svaki trener. Igra u oba pravca. Odgovoran je u igri prema nazad, može trčati za dvojicu, što smo itekako imali priliku vidjeti proteklih godina, lopta je u njegovim nogama kao u sefu, a njegovi pasovi bit će prava poslastica za napadače Crno-bijelih. Ni dribling mu nije slabija strana.

Dribling skromnog Trebinjca uz istočnu tribinu stadiona Asim Ferhatović Hase u finalu Kupa BiH jedan je od najljepših poteza koje smo vidjeli na bh. terenima. Pričat će se o njemu još dugo jer takve uspomene ne blijede. Karakteristike su to koje bi jedan moderni veznjak morao imati. Većina će pomisliti kako mu pravi ispiti tek slijede i da sve to treba potvrditi u mnogo jačoj grčkoj Superligi. Gojko Cimirot ima nešto, osim neupitnog kvaliteta i talenta, što ga izdvaja od većine njegovih kolega, poniklih u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Doći ćemo i do toga.

Sjećamo se kada je prvi put kročio na teren najvećeg stadiona u Bosni i Hercegovini. Došao je iz prelijepog hercegovačkog gradića Trebinja u sarajevsku džunglu i ostao dosljedan sebi, vjeran fudbalu i treningu, odan svom talentu.
Nije dozvolio da ga svjetla velikoga grada povedu putem kojem se mlade osobe teško odupru.

Sarajevo, kao i svi veliki gradovi, predstavlja veliku opasnost za mlade sportiste. Posebno one koji dođu iz manjih sredina i ne uspiju se oduprijeti svim izazovima i porocima sarajevskih ulica, mahala i kvartova.

Neki se odaju kocki, neki alkoholu i izlascima po sarajevskim kafićima. Bude i onih koji se u velikom gradu propuše, a svi vjeruju kako će se bez problema izboriti sa svojim porocima i kako to neće utjecati na njihov fudbalski razvoj. Ubrzo shvate da ih noge više ne slušaju kao prije, treneri im sve manje vjeruju, a zvižduci s tribina (prije svega koševskog istoka i grbavičkog sjevera) sve su glasniji. Neki se izvuku, odigraju koju sezonu u ligama poput kazahstanske i azerbejdžanske, uzmu neku paru, opet se skrase u Premijer ligi i okače kopačke o klin. Da se razumijemo, ni oni koji su ponikli u Sarajevu i Željezničaru ne razlikuju se mnogo. Često baš oni budu ti koji svoje kolege koji dođu iz drugih sredina upoznaju s "čarima" života u Sarajevu.

Novi porok koji naizgled djeluje potpuno bezazleno, a itekako šteti mladim sportistima je popularna šiša. Gazde ovakvih objekata zadovoljno trljaju ruke, mladi fudbaleri privlače djevojke koje žele da su u njihovoj blizini, djevojke privlače druge momke, kasa se puni i svima je dobro. Svima osim klubovima koji svoju budućnost temelje na njima i samim fudbalerima koji ne shvataju da tako uništavaju svoj talent, karijeru i prosperitet.

I dok su drugi proćardali, ili su na dobrom putu da to urade, svoj talent u sarajevskim kafanama, Cimirot ga je brusio na terenu. Umjesto piva - naručivao je sok, umjesto kasnih izlazaka - birao krevet. Zbog toga Cimirot danas zarađuje 400.000 eura godišnje, zbog toga je njegov transfer daleko najveći (Sarajevo zaradilo više od milion eura), u historiji Premijer lige BiH, zbog toga Cimirot danas ima status reprezentativca Bosne i Hercegovine. A vi, što ostajete, svoju sudbinu krojite sami, baš kao što je to radio skromni dječak iz Trebinja.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da Cimirotu zaželimo mnogo sportske sreće u novom klubu, jer je ona, uz sav talent i odricanje, prijeko potrebna ovim mladim ljudima. Uz nadu da će na našim terenima u budućnosti biti mnogo više Cimirota.

Faruk Zametica, ****.ba

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 avg 2015, 14:46

RN87 je napisao/la:Neki dan su Cahillu u Celziju donjeli dres iz svlacionice sto uz Delaca samo naglasava da smo mi na nivou Engleza. :mrgreen:

Makar malo da se zajebavamo, **** vise i crnjak
slab su oni primjer jer i kod njih u zadnje vrijeme dosta toga ne fercera, ne znaju kud udaraju :lol:
Pyro is not a crime !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 avg 2015, 14:46

HordasOdMalena je napisao/la:Zna li iko u cemu je problem sa infom? Kada se registrujem, pise mi da ce mi poslati neku poruku na e-mail, ali poruka nikad ne dodje, probao sam vise puta.
Treba da odobri administrator registraciju, odnosno da te predloži neko od već registrovanih članova da si navijač. Jbg, ne može se registrovati kako ko hoće, vrvilo bi od trolova i uljeza !!!
U novi boj ...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 avg 2015, 14:47

THEC je napisao/la:dres Stepanova protiv Poljaka je nama pokazao koliko mi jos uvijek zaostajemo za evropskim prosjekom a o necemu vecem da ne pricam, no polahko valjda cemo jednog dana i to dovesti na zeljeni nivo, **** nas mentalitet, navike, to se mora mijenjati a inace mi Balkanci tesko navike mijenjamo, treba nam dosta vremena da se prilagodimo na nesto novo
Jel onaj ekonom jos uvijek u ekipi? :D Sjecam se na zapadu neko rece Dini da mu da otkaz poslije onoga, Dino se smije, ono kiseli osmjeh..kad za ono nije niko odgovarao sta dalje reci.
Kad malo bolje razmislim, pocinjem misliti da u Klubu previse emocionalno razmisljaju, tipa 'zao nam nedati priliku Dzeni, ipak je on nas, donio je titulu', 'necemo ekonoma dirati, ko bi rekao da ce trebati novi dres' itd. Treba jos vise profesionalizma, sto prije. Neka uce od Stepanova i Benke... ;) Mozemo se mi zaebavati, ali kad je utakmica, trening, onda se zna neki red. Ali na hajr..nadoci cemo i mi aBda!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 21 avg 2015, 14:47

hz033 je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:Zna li iko u cemu je problem sa infom? Kada se registrujem, pise mi da ce mi poslati neku poruku na e-mail, ali poruka nikad ne dodje, probao sam vise puta.
Treba da odobri administrator registraciju, odnosno da te predloži neko od već registrovanih članova da si navijač. Jbg, ne može se registrovati kako ko hoće, vrvilo bi od trolova i uljeza !!!
Pa sta da uradim da me neko predlozi?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, Fouzi1, Fudo, juka55, mnon46, Puas, ronaldo99, Samba71 i 74 gosta.