NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
NK Široki Brijeg
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Mozda nije proso tehnicki:D:D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Da ga je doveo Željo ili Sarajevo bili bi papiri gotovi za tjedan danaEvolve je napisao/la:Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
ne provaljuj se samo se sjeti yoshide od nekoliko sezona u ZELJI cekaolo se skoro citavu sezonu pa se razilisli s covjekom nedocekavski papireBritvica je napisao/la:Da ga je doveo Željo ili Sarajevo bili bi papiri gotovi za tjedan danaEvolve je napisao/la:Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
51%--------49%
Ali treba biti strpljiv.Mi cekali Diaru skoro godinu a onda covjek rasturo.Tko zna kakav je i ovaj vas mrco.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
ja mislim da to nema veze nikakve, i Sarajevo je ovog Ikandea doveo krajem 6. mj i tek je dobio pravo nastupa u 2. kolu protiv TravnikaBritvica je napisao/la:Da ga je doveo Željo ili Sarajevo bili bi papiri gotovi za tjedan danaEvolve je napisao/la:Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
zna li netko više informacija, šta je sa Ajayijem, kad će biti spreman?
[ČEKA RADNU DOZVOLU] Soldo: Ajayi neće biti na raspolaganju za Zrinjskibrig je napisao/la:ja mislim da to nema veze nikakve, i Sarajevo je ovog Ikandea doveo krajem 6. mj i tek je dobio pravo nastupa u 2. kolu protiv TravnikaBritvica je napisao/la:Da ga je doveo Željo ili Sarajevo bili bi papiri gotovi za tjedan danaEvolve je napisao/la:Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
zna li netko više informacija, šta je sa Ajayijem, kad će biti spreman?
- Nažalost, Ajayi neće biti na raspolaganju za Zrinjski. On je jučer otišao u Zagreb po papire. Tzv. ''vizu D'' će dobiti, ali treba još koji dan za radnu dozvolu. Vjerojatno će pravo nastupa imati tek u 6. kolu, rekao je klupski tajnik Dragan Soldo u izjavi za današnji Večernji list.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Domagoj Marusic pozvan u U-16 reprezentaciju Hrvatske

Samo naprijed mali

Samo naprijed mali
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Evo Sarajvo 1:1... jos su i dobro prosli sta im je delač skidao. Vidim i opet neredi na tribini. Nista novo...
NK Široki Brijeg
https://www.facebook.com/pages/NK-%C5%A ... 5715659169

Vratar Hoffenheima Marko Marić učlanio sebe i svoju obitelj u NK Široki Brijeg
-
felix123
- Kontakt:
Lijepo vrijeme ,vjerovatno pun stadion ,ekipe obe idu na pobjedu mislim da je spektakle zagarantiran
Nadam se da neće bit ciganluka i da ćemo kući s tri boda ,imam dobar osjećaj da će nam se vratit za ove prošle 2-3 utakmice di je ZRINJA s(P)retno pobijedio
I AMO I TAMO UZ TEBE I S TOBOM
VAZDA I VJEČNO ,SAMO I UVIK
Nadam se da neće bit ciganluka i da ćemo kući s tri boda ,imam dobar osjećaj da će nam se vratit za ove prošle 2-3 utakmice di je ZRINJA s(P)retno pobijedio
I AMO I TAMO UZ TEBE I S TOBOM
VAZDA I VJEČNO ,SAMO I UVIK
-
GradKamena
- Kontakt:
Hoce li biti prenos na NkSb.tv ?
Sve u svemu, ja zadovljan, bez napadaca se ne moze igrati, nadam se da ce Ajayi konacno zaigrati
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Upravo sa utakmice. Dobra atmosfera bez ikakvih incidenata sto me veseli. Utakmica borbena, bilo je prilika sa obe strane. Realan rezultat i podjela bodova samo eto da smo vidjeli koji gol. Nasušno nam treba prava 9-tka. Barisic fantastican ako ga usporedimo sa Brekalom koji je po meni i definitivno izgubio mjesto u momcadi nakon ove utakmice (fala bogu). Idemo dalje! Čelik!
NK Široki Brijeg
-
brigsiroki
- Kontakt:
velik bod, a sad slijedi velež,pa čelik a onda ove manje utakmice,kad napokon proigra oni napadač,ima da gazimo sve do BožićaEvolve je napisao/la:Upravo sa utakmice. Dobra atmosfera bez ikakvih incidenata sto me veseli. Utakmica borbena, bilo je prilika sa obe strane. Realan rezultat i podjela bodova samo eto da smo vidjeli koji gol. Nasušno nam treba prava 9-tka. Barisic fantastican ako ga usporedimo sa Brekalom koji je po meni i definitivno izgubio mjesto u momcadi nakon ove utakmice (fala bogu). Idemo dalje! Čelik!
Znaci Oluja se sprema 
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan ali moglo je i bolje. Par situacija je bilo zrelih da ih nokautiramo.
Pehar me dojmio, išao je ko tenk par puta
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Pehar me dojmio, išao je ko tenk par puta
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
- Evolve
- Kontakt:
Da da Velez, moja greska. Evo citam oni smijenili citav strucni. Znaci treba ocekivat u njih neki pozitivni sok i mozda bolju igru nego sto su dosada davali. Maximalno ozbiljno se pripremiti za tekmu. I da vidimo Dobroslava napokon u akciji! :salut:brigsiroki je napisao/la:velik bod, a sad slijedi velež,pa čelik a onda ove manje utakmice,kad napokon proigra oni napadač,ima da gazimo sve do BožićaEvolve je napisao/la:Upravo sa utakmice. Dobra atmosfera bez ikakvih incidenata sto me veseli. Utakmica borbena, bilo je prilika sa obe strane. Realan rezultat i podjela bodova samo eto da smo vidjeli koji gol. Nasušno nam treba prava 9-tka. Barisic fantastican ako ga usporedimo sa Brekalom koji je po meni i definitivno izgubio mjesto u momcadi nakon ove utakmice (fala bogu). Idemo dalje! Čelik!
NK Široki Brijeg
jučerašnji bod sa Zrinjskim u gostima je dobar ako se uzme u kontekstu samo te jedne utakmice, ali ako malo prevrtimo film unazad i to točnije do nakon 2. kola vidimo da smo u 3 derbija uzeli ''samo'' dva boda. U tadašnjem trenutku euforije što od uvodnih utakmica što od ''pojačanja'' to nitko ne bi potpisao. Al **** ga, šta je tu je, sreća pa ni ostali (osim Zrinjskog) nisu briljirali pa je stanje na tablici koliko toliko još u redu. Ako ništa drugo, dobili smo neke odgovore što se tiče nekih igrača i možemo se samo nadati da Mladina neće ponavljati neke greške.
Crnov totalno razočaranje dosad
Sad se okrećemo Veležu i tu jedino priznajem 3 boda i to želim uvjerljivu predstavu i dominaciju. Treba nam jedan dobar niz rezultata
Samo jedno ime Široki!!!
Sad se okrećemo Veležu i tu jedino priznajem 3 boda i to želim uvjerljivu predstavu i dominaciju. Treba nam jedan dobar niz rezultata
Samo jedno ime Široki!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Šta si očekivao da će zabit 5 golova dosad?Carles je napisao/la:jučerašnji bod sa Zrinjskim u gostima je dobar ako se uzme u kontekstu samo te jedne utakmice, ali ako malo prevrtimo film unazad i to točnije do nakon 2. kola vidimo da smo u 3 derbija uzeli ''samo'' dva boda. U tadašnjem trenutku euforije što od uvodnih utakmica što od ''pojačanja'' to nitko ne bi potpisao. Al **** ga, šta je tu je, sreća pa ni ostali (osim Zrinjskog) nisu briljirali pa je stanje na tablici koliko toliko još u redu. Ako ništa drugo, dobili smo neke odgovore što se tiče nekih igrača i možemo se samo nadati da Mladina neće ponavljati neke greške.
Samo jedno ime Široki!!!
Ili da je Ronaldo.
I have a dream
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 24 gosta.