NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Evolve » 21 avg 2015, 08:09

Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
NK Široki Brijeg

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: NK Široki Brijeg

Post Postao/la zrinja05 » 21 avg 2015, 17:37

Mozda nije proso tehnicki:D:D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 21 avg 2015, 17:49

Evolve je napisao/la:Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
Da ga je doveo Željo ili Sarajevo bili bi papiri gotovi za tjedan dana :puke:

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 21 avg 2015, 17:54

Britvica je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Ja neznam koji k. ove regiatracije traju ovoliko jbte... Pa covijek dosao ima mjesec dana ako ne i vise...
ne provaljuj se samo se sjeti yoshide od nekoliko sezona u ZELJI cekaolo se skoro citavu sezonu pa se razilisli s covjekom nedocekavski papire
51%--------49%

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 21 avg 2015, 19:10

Ali treba biti strpljiv.Mi cekali Diaru skoro godinu a onda covjek rasturo.Tko zna kakav je i ovaj vas mrco.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 21 avg 2015, 19:23

Britvica je napisao/la:
ja mislim da to nema veze nikakve, i Sarajevo je ovog Ikandea doveo krajem 6. mj i tek je dobio pravo nastupa u 2. kolu protiv Travnika

zna li netko više informacija, šta je sa Ajayijem, kad će biti spreman?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 avg 2015, 19:34

brig je napisao/la:
Britvica je napisao/la:
ja mislim da to nema veze nikakve, i Sarajevo je ovog Ikandea doveo krajem 6. mj i tek je dobio pravo nastupa u 2. kolu protiv Travnika

zna li netko više informacija, šta je sa Ajayijem, kad će biti spreman?
[ČEKA RADNU DOZVOLU] Soldo: Ajayi neće biti na raspolaganju za Zrinjski
- Nažalost, Ajayi neće biti na raspolaganju za Zrinjski. On je jučer otišao u Zagreb po papire. Tzv. ''vizu D'' će dobiti, ali treba još koji dan za radnu dozvolu. Vjerojatno će pravo nastupa imati tek u 6. kolu, rekao je klupski tajnik Dragan Soldo u izjavi za današnji Večernji list.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 21 avg 2015, 21:46

Domagoj Marusic pozvan u U-16 reprezentaciju Hrvatske

slika

Samo naprijed mali

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 22 avg 2015, 20:26

Evo Sarajvo 1:1... jos su i dobro prosli sta im je delač skidao. Vidim i opet neredi na tribini. Nista novo...
NK Široki Brijeg

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 22 avg 2015, 21:23

https://www.facebook.com/pages/NK-%C5%A ... 5715659169
slika

Vratar Hoffenheima Marko Marić učlanio sebe i svoju obitelj u NK Široki Brijeg
:clap: :clap:

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 23 avg 2015, 14:40

Lijepo vrijeme ,vjerovatno pun stadion ,ekipe obe idu na pobjedu mislim da je spektakle zagarantiran

Nadam se da neće bit ciganluka i da ćemo kući s tri boda ,imam dobar osjećaj da će nam se vratit za ove prošle 2-3 utakmice di je ZRINJA s(P)retno pobijedio

I AMO I TAMO UZ TEBE I S TOBOM
VAZDA I VJEČNO ,SAMO I UVIK :njanjanja:

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 23 avg 2015, 18:17

Hoce li biti prenos na NkSb.tv ?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 23 avg 2015, 21:37

Sve u svemu, ja zadovljan, bez napadaca se ne moze igrati, nadam se da ce Ajayi konacno zaigrati

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 23 avg 2015, 22:03

Upravo sa utakmice. Dobra atmosfera bez ikakvih incidenata sto me veseli. Utakmica borbena, bilo je prilika sa obe strane. Realan rezultat i podjela bodova samo eto da smo vidjeli koji gol. Nasušno nam treba prava 9-tka. Barisic fantastican ako ga usporedimo sa Brekalom koji je po meni i definitivno izgubio mjesto u momcadi nakon ove utakmice (fala bogu). Idemo dalje! Čelik!
NK Široki Brijeg

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 23 avg 2015, 22:11

Evolve je napisao/la:Upravo sa utakmice. Dobra atmosfera bez ikakvih incidenata sto me veseli. Utakmica borbena, bilo je prilika sa obe strane. Realan rezultat i podjela bodova samo eto da smo vidjeli koji gol. Nasušno nam treba prava 9-tka. Barisic fantastican ako ga usporedimo sa Brekalom koji je po meni i definitivno izgubio mjesto u momcadi nakon ove utakmice (fala bogu). Idemo dalje! Čelik!
velik bod, a sad slijedi velež,pa čelik a onda ove manje utakmice,kad napokon proigra oni napadač,ima da gazimo sve do Božića

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 23 avg 2015, 22:17

Znaci Oluja se sprema :D

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 23 avg 2015, 22:22

Ja sam zadovoljan ali moglo je i bolje. Par situacija je bilo zrelih da ih nokautiramo.
Pehar me dojmio, išao je ko tenk par puta

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 24 avg 2015, 08:15

brigsiroki je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Upravo sa utakmice. Dobra atmosfera bez ikakvih incidenata sto me veseli. Utakmica borbena, bilo je prilika sa obe strane. Realan rezultat i podjela bodova samo eto da smo vidjeli koji gol. Nasušno nam treba prava 9-tka. Barisic fantastican ako ga usporedimo sa Brekalom koji je po meni i definitivno izgubio mjesto u momcadi nakon ove utakmice (fala bogu). Idemo dalje! Čelik!
velik bod, a sad slijedi velež,pa čelik a onda ove manje utakmice,kad napokon proigra oni napadač,ima da gazimo sve do Božića
Da da Velez, moja greska. Evo citam oni smijenili citav strucni. Znaci treba ocekivat u njih neki pozitivni sok i mozda bolju igru nego sto su dosada davali. Maximalno ozbiljno se pripremiti za tekmu. I da vidimo Dobroslava napokon u akciji! :salut:
NK Široki Brijeg

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 24 avg 2015, 15:23

jučerašnji bod sa Zrinjskim u gostima je dobar ako se uzme u kontekstu samo te jedne utakmice, ali ako malo prevrtimo film unazad i to točnije do nakon 2. kola vidimo da smo u 3 derbija uzeli ''samo'' dva boda. U tadašnjem trenutku euforije što od uvodnih utakmica što od ''pojačanja'' to nitko ne bi potpisao. Al **** ga, šta je tu je, sreća pa ni ostali (osim Zrinjskog) nisu briljirali pa je stanje na tablici koliko toliko još u redu. Ako ništa drugo, dobili smo neke odgovore što se tiče nekih igrača i možemo se samo nadati da Mladina neće ponavljati neke greške.

Crnov totalno razočaranje dosad

Sad se okrećemo Veležu i tu jedino priznajem 3 boda i to želim uvjerljivu predstavu i dominaciju. Treba nam jedan dobar niz rezultata

Samo jedno ime Široki!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 25 avg 2015, 10:50

Carles je napisao/la:jučerašnji bod sa Zrinjskim u gostima je dobar ako se uzme u kontekstu samo te jedne utakmice, ali ako malo prevrtimo film unazad i to točnije do nakon 2. kola vidimo da smo u 3 derbija uzeli ''samo'' dva boda. U tadašnjem trenutku euforije što od uvodnih utakmica što od ''pojačanja'' to nitko ne bi potpisao. Al **** ga, šta je tu je, sreća pa ni ostali (osim Zrinjskog) nisu briljirali pa je stanje na tablici koliko toliko još u redu. Ako ništa drugo, dobili smo neke odgovore što se tiče nekih igrača i možemo se samo nadati da Mladina neće ponavljati neke greške.

Crnov totalno razočaranje dosad

Sad se okrećemo Veležu i tu jedino priznajem 3 boda i to želim uvjerljivu predstavu i dominaciju. Treba nam jedan dobar niz rezultata

Samo jedno ime Široki!!!
Šta si očekivao da će zabit 5 golova dosad?
Ili da je Ronaldo. :lol:
I have a dream

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, LondonBlues, rishovski, ronaldo99 i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []