badblueboylivno je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:Kakva je ono stocna pijaca u Sanskom Mostu ?
Ono nije ni za kantonalne lige.
Službeni ulaz na taj stadion preklani, ne znam je li još - vjerojatno je.
http://zaslike.com/files/00y5t7hrpez7a5cit0p.jpg
Inače, nikad pa ni sad ne razumijem zašto se na stadionima koji imaju samo jednu tribinu snima s te tribine pa se umjesto tribine i raje vide zidovi, ograde, polja ili što već ne.

Sanski Most ima idealan prostor za snimanje iznad onih svlacionica, tako da to tamo ne bi bio problem, isto kao i u Ljubuskom, ko sto gledam sad na snimku, ali sto se tice, i ja se slazem da je ljepsi ambijent kada se snima prema najvecoj tribini, kao sto je napravljeno u Kaknju, ili sto u Gradaccu lijepo izgleda ona tribina. Ne znam za situaciju u Lukavcu, da li tamo ima prostora da se snima sa one male tribine, s obzirom da tamo gledalaca nema da se snima, ono u Rodocu je cirkus, kakav klub, takav i stadion, totalno nesredjen stadion, ne znam da li ispunjava uslove za Prve lige ikako. Znam 100posto da u Bihacu jednostavno nema uslova da se snima sa istocne tribine, ali opet koliko toliko odgovara jer uvijek ima raje, dobar je pogled iznad, Sila Nebeska vazda navija. Sto se tice Gracanice, da nema onog stuba, ono bi bilo najbolja pozicija u ligi za snimanje, napravljeno po mjeri za snimanje, Orasje je isto jako dobro. O Novom Travniku se necu ocitovati, jer ne igraju kuci, Pirota kakva da je, ipak je premijerligaski stadion, mala tribina je uredu, snima se i u ostalim tekmama sa nje. Banovici isto tako uredu, Capljina je katastrofa, kao i Metalleghe, ali opet to sve zavisi da li postoje uslovi da se snima sa druge strane, Gosk ima jednu tribinicu, pa mislim da oni to tamo ne mogu odraditi, Gorazde i Bosna onako solidne, ali bi trebalo da se pokusa sa druge strane. Inace, mozda za iducu sezonu bi trebalo napraviti kao uslov da se osigura najbolji prostor za kamere i da snimke u buducnosti sa nekih stadiona budu cistije, tj. da ne budu mutne i poluamaterske...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...